.
Отговор в тема
Страница 31 от 95 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2375
    Голям фен Аватара на monroe999
    и на мен ми се случва много често.........

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Направо имам чувстото, че имам дупки в главата после. Вчера ми се случи, докато си оправях косата неволно нещо с ръката и днес няма и следа...

Аз пък вчера се постригах сама вкъщи на стъпала по тои начин и за очакванията ми се получиха доста добре http://s3.hubimg.com/u/4699282_f520.jpg

Град
    Manhattan *
    ОО огромна грешка.
    С какво се подстрига??

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    при вас така ли е?
    Дано не прозвуча надуто, но не. ^_^

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от FuckDaPolice Виж мнението
    Аз пък вчера се постригах сама вкъщи на стъпала по тои начин и за очакванията ми се получиха доста добре http://s3.hubimg.com/u/4699282_f520.jpg
    Ах, наистина си направила грешка! Но щом така си решила.
    На мен студеното време ми заплита косата и постоянно съм сплетена. Също получавам някакви странни сърбежи на места по скалпа.
    Във вторник си чакам дървената четка с естествен косъм. partyyy

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    постоянно съм сплетена. Също получавам някакви странни сърбежи на места по скалпа.
    мисля, че и сама можеш да си отговориш защо..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И преди съм имала периоди в които съм била сплетена постоянно и не съм имала такъв проблем. + това плитката ми е много разхлабена. Стига бе как ще е от плитката

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    п.п. Пантерке, ти боядисваш ли се?
    Мнем, но скоро планирам едно омбре.

Иначе... не забелязвам изсушаване. Измих си косата в петък сутринта, мисля. В неделя вечер вече е доволно мазна и мръсна, даже на гладка опашка не може да се прибере.
    Единственото, с което се получи описания от теб ефект, беше като сложих хума в една маска. Толкова ми се накъсваше косата после, направо чувах звука, като я решех.

Що да е грешка, бе? Дори не сте видели какво се е получило.
    Толкова много момичета в Америка сами се подстригват, само в България има една камара пикли, които сменят по 10 фризьори и не са доволни.

Град
    Manhattan *
    Аз казах глупост не затова, че се е подстригала. Коса е,ще порасне.
    Въпросът е с какво се реже косата. Трябва да бъде рязана само и единствена от фризьорска ножица, която има специално покритие. С фризьорската ножица пък не трябва да се реже нищо друго, освен коса.

И не, не са само в България тези ''пикли''.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    И преди съм имала периоди в които съм била сплетена постоянно и не съм имала такъв проблем. + това плитката ми е много разхлабена. Стига бе как ще е от плитката
    Не знам, но мен винаги ме сърби главата като съм на плитка , а особено като ме плетат. Мразя!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    защо за бога ми се бели кожата на главата о.О
    Не е пърхот, случва се от време на време, не мога да ви обясня точно как изглежда:Д
    Сега съм решила да си изразходвам всички шампоани в банята, преди да си купя нов. В момента се къпя с Орзен. И преди съм го ползвала, не вярвам да е от него.

Шампоаните за чувствителен скалп дали ще са подходящи за мен? ( ще си купя след като свършат тези,които имам:Д !)
    От шампоана е Много хора се оплакват точно от това при употребата му / и аз включително/ .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Моя приятелка има същият проблем с люспещият се скалп, и все се дръгне като крастава. Нищо не и помага, 100 вида шампоани смени, то не беше gliss, clear, panthen и тн. Някакви идей какво да и кажа да си вземе?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Бебешки, медицински (ако е нещо сериозно) или някой био.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    От шампоана е Много хора се оплакват точно от това при употребата му / и аз включително/ .
    Няма как да е от него поне при мен, случвало ми се е и друг път. Моят проблем не е постоянен, не ме сърби скалпа, не ме дразни. Просто периодично се случва:Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз казах глупост не затова, че се е подстригала. Коса е,ще порасне.
    Въпросът е с какво се реже косата. Трябва да бъде рязана само и единствена от фризьорска ножица, която има специално покритие. С фризьорската ножица пък не трябва да се реже нищо друго, освен коса.

И не, не са само в България тези ''пикли''.
    Е, освен ако не се сравняваш с Lauren Curtis eтц, нормалните момичета с нормалин доходи в чужбина не се превземат толкова.
    Щото, ще й стане нещо на косата, ако я отреже с обикновена ножица, нали. Пълна трагедия сигурно, съизмерима с природно бедствие. Хората най-редовно си филират косата със самобръсначки, голям праз каква е ножицата за едно подстригване. Най-много леко да й нацъфти.

Град
    Manhattan *
    С никой не се сравнявам, просто говоря истината.
    Не смятам,че е необходимо да имаш кой знае какви доходи, за да отидеш на фризьор, поправи ме, ако греша.
    Защо във фризьорския салон не подстригват с кухненска ножица?
    Не само започва да цъфти ужасяващо, а и се нарушава структурата на косъма, което е трудно да видиш с просто око.

Все тая, казах го информативно. Всеки сам решава с какво да си реже косата.
    Някои се изправят с ютия, за да не се налага да си купуват преса, да.

Аз си подстригвам бритона от доста време с обикновено ножица. Каня се да си купя една за коса, но все още не съм го направила. После трябва да мина през магазина. xD

Аз смятам от тук нататък да се подстригвам сама. Тук едно подстригване е от 40 до 60 евро. Абсурд! Не знам вие с какви доходи разполагате, но аз за едно взимане на връхчетата няма начин да дам толкова много пари.
    Никакъв проблем няма да се подстригвам в къщи и без друго косата ми се чупи много асиметрично, та никой няма да забележи, ако не е перфектно. Моят косъм е толкова дебел в момента, че с каквото и да го пострижа няма да се нацепи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Напълно подкрепям Поли! А и доколкото знам, момичетата в чужбина, които се подстригват сами, го правят с фризьорски ножици.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз си подстригвам бритона от доста време с обикновено ножица. Каня се да си купя една за коса, но все още не съм го направила. После трябва да мина през магазина. xD
    Не че нещо, ама знаеш ли, че тези ножици са доста скъпи? xD Звучиш все едно е евтина. :Д Не знам, поне аз така съм чувала...

Град
    Manhattan *
    М да, скъпички са си. Но ако ще се подстригваш сама, инвестицията си струва.

В супермаркетът се продават за по 10 евро. Сигурно не е професионална, но щом пише, че е за коса не виждам къде е проблема.
    Така или иначе подстригването би могло да увреди само краищата на косата, които после като се отрежат отново всичко ще е наред.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Manhattan *
    Така е попринцип, но аз лично не бих си го причинила на косата.
    И без това се подстригвам около 2-3 пъти през годината, бих предпочела да си отделя средства за подстригване.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тук едно подстригване е от 40 до 60 евро. Абсурд!
    ^Знам и тука са страшно скъпи, пък и косата ми беше пораснала и цъфнала супер много...така че дори да не е с "професионална" ножица във всички случаи е по- добре от преди. Остави ги комплексарките да си говорят тука половината ми клас от момичетата се подстригват сами вкъщи, приемете го на запад е така

Град
    Manhattan *
    Комплексарка?
    Ти изобщо знаеш ли значението на тази дума? Би ли ми обяснила от какво съм толкова комплексирана?
    Че си нямам ножица у нас може би?
    Лелеее, човек да не каже нещо.
    Темата е за коса, споделих това,което знам като информация за подстригването.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си