- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
ЗдравейтеОтдавна не съм писала,но да ви се похвалям,че си купих серум за растеж на косата на krauterhof и съм много доволна
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ами аз съм ползвала този шампоан:
Доволна бях, но не трябваше за давам 20 и няколко лева за него. :Д Косата ми си беше здрава и хидратирана, и не видях чудеса от него. Нямаше смисъл. Иначе е много хубав и мирише прекрасно. А пък с този: http://images.bellezo.com/product/53...8318fd1b6c.jpg съм си милa косата веднъж.Много ми хареса. После косата ми се оформяше доста лесно и беше много гладка. ^.^ Абе хубави са, но ако косата ви не е изтощена, няма смисъл просто.
П.С. Към Джоли се отнася това.![]()
Не че е нещо важно, но..:Д
Измих се с шапоана и маската на Макадамия. Сега ще си сложа и маслото на Мароконойл <3
Абе я си гледай работата
Врътни назад и погледни колко от момичетата са споделяли какво правят с косата си
Имам Наши, ама вече не виждам ефект... ;д честно казано не виждам нещо "Уау"
;д затоваа мислих аз това на лореал, искам бляяяяяяяясък :Х а моята е чуплива и нали знаете как изглеждат чупливите.. едни сухи... ;д ;д
Косата ми стой много странно след като я измия ... все едно е накъсана и много изтощена, а не съм я подлагала на боядисване все още ... моля ви някой да ми даде съвет ... и също така ако някой може да ми каже как без да я изтощавам много да я изсветля поне с 3-4 тона .... Благодаря ви предварително !![]()
strawberry88 Моята е изтощена от пресата.Не изглежда никак зле, но си е изтощена. А и е доста дълга вече. Днес ходих на фризьор
и с фризьорката ми решихме да спра да се изправям и ще ходя като разплетена дамаджана.
![]()
днес отидох при нея изкъпана, не се изсуших, не се изправих, не се дори сресах и имаше нещо странно хубаво в хаоса.
Времето е толкова влажно, че бретонът ми никога не е перфектно изправен, та реших да опитам да не я изправям.. поне до Нова Година.
fizzyg той ще ми стигне, ама дали ще е толкова як и след година, защото от масовите шампоани след първите 100 мл вече започва да ме сърби главата и да не е толкова хубав ефектът и си имам по 3.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оф, ще ме навиете и мен за тази маска!
Джоли, като я пробваш и ти, сподели как е.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Осъзнах, че трябва да дам точно 100 лв за : Наши, голямата маска и големия шампоан Абсолют Рипеър. ;/
sucks to be a woman
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, ама тези неща ще ги ползваш доста време. :Д Аз лично никога не бих си взела толкова големи опаковки, защото бързо ми омръзват, но щом искаш и имаш парите..![]()
Защо не могат всички да разберат колко МРАЗЯ да ми докосват косата? Когато някой започне да ме роши, после веднага трябва да вляза в банята. Когато е изправена го нямам този проблем.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мистерията е голяма. В моя случай,както вече споменах(но аз обичам да си повтарям),при мен ефектът и след 7-8 месеца си остана същия.Не мисля,че и ти ще имаш проблеми,но ако случайно усетиш,че има проблем - можеш да редуваш с един от масовите шампоани,тъкмо за да си ги доизползваш.
![]()
http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B8%D0%B...00-%D0%B3.3970 замисляам се дали да не си взема? Някой от вас май ползваше? ;Д
Някоя от вас беше попитала за продуктите на milk_shake. Аз имам това http://www.funky-style.com/page.php?item_id=43 взех го от физьорски салон за 12 лв мирише на папая СТАХОТНО Е <333 водят го за лесно разресване.Аз много бавно го хабя не знам дали няма да ти омръзнеама за парите си е супер ако намериш взимай го
![]()
^ О, благодаря за мнението.Приятелката ми хвалеше някаква пяна, която е за подхранване и каза, че мирише много хубаво и трайно.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Дамиии, здравейте !Имам един малък проблем, ако може така да се каже ... Попринцип майка ми е професионален фризьор, ама нещо не иска да ми каже как да се справя
Такаааа, значи от 4 месеца живея на място с доста тропичен климат хаха ако може така да се каже, въздуха е с висока влажност и пуста коса права неще и неще да седи( да поясня - не е боядисвана, нито третирана по какъвто и да е друг начин, освен топлинна обработка и под това имам предвид всякакъв тип маши и сешоари) та ако може да ми кажете някакъв продукт или нещо което може да използвам, за да помогне да се задържи ефекта повече от 5 минути, след половин часовото ми потене със сешоара ....
На мен ми помага само шапката.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Нищо не може да ти помогне. Само смяна на мястото на живеене.![]()