- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Пф, не знам коя седмица подред забравям да си правя маски :/
На тоя идиот си личи колко му стига акъла.
Не издържам. Тря'а се похваля от домашната си маска. Косата ми е свръхмегатурбогигаяка. Аз се смеех, ама тая свинска мас напра'и чудо.
Добре, ще я ползвам 2 пъти седмично, а през другото време ще слагам балсам. :Д
bbabyboo, много ти благодаря. Не е нищо особено. Нито е дълга, нито гъста, но пък е много по-добре от някои такива, защото полагам някакви грижи.Ще пиша утре по-подробно, защото ще си лягам. : )
искам да попитам как мога да си обезцветя косата си
^ Продават, разбира се.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
аз си взимах от една баба домашна мас и после си я размивах 30.40 пъти в студена вода за да стане гладка като крем и така си я слагах в бурканче и си я ползвах когато си правя маски, маските с мас са много полезни за косата
Никой не може да те спре да го направиш.Въпросът е, че тая купешката е бъкана с консерванти, че понякога и сол и... аз лично не подбирам кой знае колко, ама не бих си я сложила на косата. Питай познати, 'дето имат село. По Коледа стават едни чудеса, а след тях остава чудо мас.
Аз лично карам един колега да ми я носи такава домашна затворена в буркани.
elena.markovа, к'вото имам насреща си, всичко слагам. Обикновено рецептата е жълтък, голяма супена лъжица с връх мас, още 2-3 лъжици няк'во друго олио, 2-3 лъжици алкохол, кисело мляко понякога. В началото слагах и оцет и зат'ва ми се е случвало да си сложа и ванилия за да не мириша на кисело.Каня се да пробвам мед да сложа, някъде бяха писали, че също ставало добре. А газ, маз и оцет е пагубна комбинация за скалпа ми. След 10 минути с т'ва чудо на главата цялата ставам на рани.
Мен ми се струва много гадно, не мога да ползвам такова нещо.![]()
От готовите от кои сте доволни?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Жълтата капачка на Denise. Които обаче вече ги произвежда българска фирма и не знам дали изнасят.
И на Криста Джи, тая 'дето е с коприва. Но и те не знам дали изнасят, но за разлика от Денис съм сигурна, че ги няма свободно из търговската мрежа, снабдявам се от дистрибутор.
AAAAAA, искам дълга коса, за да си правя ей такива плитки, даже още по-messy.<3 :@ http://gorgemess.files.wordpress.com...cd1a7d36ae.jpg
И на мен много ми харесват <3 Но кога ще имам такава коса...![]()
една снимчица на косата ми си качвам:Д
физиономията ми беше ужасна, затова съм се замаскирала така:Д
http://prikachi.com/images.php?images/486/6820486y.jpg
Разкошни букли!
О,благодаря.
Ако ти кажа с какво са направени няма да повярваш :Д
^Ей, прекрасен.
Новия ми шампоан на Garnier ultra deux ми влияе много добре на косата и за пореден път осъзнавах, че шампоаните на Гарние, дали тези, или фруктис, са точно за моята коса. Косата ми е мека, чиста като за шампоан за 3лв е уникален. :ДДДД Следващият, който ще намажа на косата си е Абсолют Рипеър. :P
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more