.
Отговор в тема
Страница 49 от 95 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2375
    И аз си купих от Нашито - да видим сега дали ще ми хареса и на мен ))

Cool

Днес най-накрая намерих време за маска - к. мляко, мед, жълтък, бадемово масло и малко ракия, и в корените сложих стимулант... доста добре ми се отрази. Накрая я измих с оцет разтворен в топла вода и сега е уникална

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мирише ли ти после косата на оцет ? И аз ще си правя днес. По-късно ще напиша каква.

Маската: кисело мляко, жълтък, зехтин, водка, мед.
    Последно редактирано от katii : 12-26-2013 на 15:00
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

^ Да ти кажа да... казаха ми, че се отмирисва, но моята от едната страна още леко намирисва .... сиг аз пак съм объркала нещо

Град
    София
    Да и аз съм чувала, че не мирише, но майка ми веднъж си сложи след баня и послее.. След малко отивам да се подстрижа finally xo xo

Супер фен
    Как се премахва наелекстризираността на косата?
    П.П. Наелектризирана ми е, защото пропуснах да сложа балсам

Град
    София
    ^ Сложи си кристали/масло/балсам без отмиване.

Супер фен
    Ами слагах кристали, ноо...

Град
    София
    Ooooo, реших да си поръчам и това soon http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B...%BC%D0%BB.2667

Аз за тоя сайт имам впечатление, че е прекалено скъпо. Лично мнение. Моето био арганово масло струваше 37лв за 250 мл и не мисля, че е нещо без което да не мога да живея. Хубаво е, но аз го купих с идеята да има ефекта на Наши и да го ползвам преди сешоар и преса, а то не става за това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не знам за твоето Джоли, но това масло изглежда много добро. Според анализа съдържа около 80% мастни киселини, значи сигурно няма силикони вътре изобщо. Бих си го взела, ако бях в България.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Моето е био, купено от био магазин, има сертификат и няма нищо друго, освен Argania spinosa kernel oil в него.

трябва да е от сурови ядки, защото това от печените ядки е за кулинарни цели
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Никога не съм си пускала снимка на косата. Време ми е: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...477bd7e6814ded и https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...85c659c1bc3ed4 . Редовно си правя маски, но не знам от колко време не съм почивала от пресата. Да ви попитам голямата четка на Макадамия хубава ли е?

Град
    София
    ^ Много ми харесва косата ти ! Какви маски и правиш?

Ами аз давам почти същите пари за Наши, обаче за 20мл. , а това е 40мл. и мисля да го пробвам. А и става за лице Като го взема (което сигурно ще е след НГ) ще кажа мнение.

Маските, които й правя, са всички написани тук. Преди всяко къпане слагам стимулант и кокосово малко в крайщата. Някой път слагам зехтин, мляко, мед. Благодарение на вашите съвети е такава : )

Аз току-що се намазах с кисело мляко,жълтък,розова вода,масло от гроздови семки и хума.Ще стоя 3 часа.реших този път и аз да пробвам да си я изплакна с оцет,разтворен в топла вода.Някой ще може ли да ми каже пропорциите?
    П.П. Мисля да си взема най-накрая маската на Macadamia или Moroccanoil.Единствено се колебая дали да е 250 ml или 500 ml.Клоня към първото,защото май тея 500 ml ще ми дойдат в повече и най-вероятно ще ми омръзне.Вие как мислите?

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    ^ Много ми харесва косата ти ! Какви маски и правиш?

Ами аз давам почти същите пари за Наши, обаче за 20мл. , а това е 40мл. и мисля да го пробвам. А и става за лице Като го взема (което сигурно ще е след НГ) ще кажа мнение.
    Натуралното арганово масло е съвсем различен продукт от Наши. Въобще го няма същия ефект. От опит ти го казвам, аз с тази цел си го купих, но не се получи.
    Снощи намазах цялото си тяло с две капчици арганово масло и е страхотно, но за коса е прекалено омазняващо.
    CoockieMonster имаш прекрасна коса
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Намаления в ФЮ:http://www.feelunique.com/wintersale?q=&filter=fh_location=//c1/en_GB/sale_title%3E{a37}/50%3Cdiscount_level%3C80%26fh_sort_by=-discount_level

Едит: Не знам защо не се отваря линка. Но цъкнете SALE и след това 50% + и ви излизат продукти за коса на Лореал проф. на подозрително добри цени! http://www.feelunique.com/
    Последно редактирано от fizzyg : 12-28-2013 на 15:39

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Аз току-що се намазах с кисело мляко,жълтък,розова вода,масло от гроздови семки и хума.Ще стоя 3 часа.реших този път и аз да пробвам да си я изплакна с оцет,разтворен в топла вода.Някой ще може ли да ми каже пропорциите?
    П.П. Мисля да си взема най-накрая маската на Macadamia или Moroccanoil.Единствено се колебая дали да е 250 ml или 500 ml.Клоня към първото,защото май тея 500 ml ще ми дойдат в повече и най-вероятно ще ми омръзне.Вие как мислите?
    Леле,косата ми не е била толкова мека и блестяща много отдавна.Маската ми се отрази чудесно,оцета също,въпреки че косата ми леко понамирисва,но е съвсем леко.Не мога за спра да ѝ се радвам!

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Леле,косата ми не е била толкова мека и блестяща много отдавна.Маската ми се отрази чудесно,оцета също,въпреки че косата ми леко понамирисва,но е съвсем леко.Не мога за спра да ѝ се радвам!
    Каква розова вода ползваш?

Момичета препоръчайте ми нещо за заглаждане.... не знам наелектризира ли се или просто така си седи, но много ме дразни...HELP

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Натуралното арганово масло е съвсем различен продукт от Наши. Въобще го няма същия ефект. От опит ти го казвам, аз с тази цел си го купих, но не се получи.
    Снощи намазах цялото си тяло с две капчици арганово масло и е страхотно, но за коса е прекалено омазняващо.
    CoockieMonster имаш прекрасна коса
    Ааа, значи няма да мога да си слагам по краищата хммм, емии не знам, ще го ползвам за лице, ще си сложа и в някой крем за косата също ще пробвам, може би ще го добавам в маските.

JoLLiE92 -Мерси.
    Днес ще се намажа със бадемово масло в корените и зехтин по дължинта. Няма да седа по-малко от 3часа и ще се измия. Обожавам косата ми да е мека <3 ;D

Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Каква розова вода ползваш?

Момичета препоръчайте ми нещо за заглаждане.... не знам наелектризира ли се или просто така си седи, но много ме дразни...HELP
    Някой?

bibssss69, а какъв тип ти е косата?

С каква прическа ще сте утре вечер момичета прекрасни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си