- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
^Мерси,момичета
Ще поразгледам за двете и ще реша.
FuckingFreak имам кристалите,които си показала,да хубави са,ама сякаш очаквах маалко повече
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ако трябва да изберете само един продукт за коса (шампоан, маска, масло и т.н.), който най-много харесвате и направо не можете безКОЙ ЩЕ Е ТОЙ??? задавам си въпроса конкретно, т.е. да посочите определен продукт на някоя марка
Маслото на Наши!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
момичета и аз се включвам..... да ви питам за шампоан.... моята коса е мазна в корените, но надолу е суха и не знам какъв шампоан да използсам отчала съм се
Вчера сладката fizzyg (която ми е съседка) ми даде да пробвам маската Absolut repair и за пръв път от доста време сресах косата си без да трябва да слагам други спейове,кристали и т.н
Май тя ще е.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Фък, ти ли си беше взела чантата на Schwarzkopf с подарък шампоан+ балсам?
Чантата става ли ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И аз казвам маслото на Наши![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
оххх списъка с продуктите за коса стана много голям : маска от бамбуковата серия на алфапарф,термопродукт след 2-3 месеца,абсолют рипейъра, тривитаминол,маслото на наши, коприна на чи ( за която още се чудя),витамини за коса,кожа и нокти,нов спрей ( някакъв да редувам с тоя на Лакме)
аз чантата я взех просто щото ми трябваше точно толкова голяма чанта за всичко нужно ми различно от дрехи ( лятото мн пътувания и така) и я видях и си я взех...какво имаш предвид под става ли ? вътре няма отделения и такива неща,побира много неща и от това,което бях наблъскала вътре мога да твърдя,че издържа на тежко...
кажи ми какво точно искаш от чантата и ще ти кажа става ли![]()
мразя ви с тоя масло на наши![]()
Е и аз реших да се присъединя към темата !Наскоро преди няколко седмици (1-2) ходих на фризьор... взеха ми малко от краищата, защото не беше нацъфтяла и ми филираха косата отдолу ... Имам доста гъста коса и много хора ми се чудят на акъла но аз не искам да ми е гъста ! И затова мисля да си я филирам цялата с цел да стане по-рядка, но ми казаха че така се накъсвала и бързо цъфтяла затова се колебая ... Мнения ??
![]()
Филираната коса наистина цъфти по-бързо. Аз ходя само с филирана от 2-3 години, много по-готино изглежда, но наистина цъфти като побесняла. Или пък е само моята коса, не знам.
и моята я филирвах може би 2 години и адски цъфтеше и сега съм спряла..... моята коса също е адкси гъста, но предпочитам да не я филирам
цъфти... братовчедка ми има адски гъста коса и къдрава ( изправя я всеки ден) и когато се изправи стои супер обемна.. за това ходи на фризьор и и' махнаха 2 реда коса от корените ( 1ви номер е там) за да се вземе от обема.. не личи,но мен би ме било страх да ме подстрижат така .. и все пак - вариант е.. тя е така от 2 години г/д.
към списъка забравих и маслото на макадамия![]()