- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Геритамин съм чувала, че се пие 3 пъти дневно, 3 опаковки подред и после почивка.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...89963039475558 нещо за този крем за изправяне на косата можели някой да ми каже нещо ползвали ли сте го.или някои друг препарат който е хубав за изправянето на косата но да не е със стилизиращ ефект
Последно редактирано от elena.markova : 01-16-2014 на 11:57
Момичета, ако си го взема http://www.zlatnaribka.com/macadamia...reatment-10-ml за колко време ще ми стигне? за след баня, ако го използвам.![]()
Според мен за около 2 седмици. Съдя по моето Наши, което е 100 мл и изразходвам за 5 месеца. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
всичко зависи колко си слагаш колко често и колко ти е дълга косат дали слагаш само в краищата или по цялата дължина,
Аз си боядисах косата. Добавих и олиото на Макадамия към боята, а след това и ампула на Матрикс за след боядисване. Резултат: по - тъмна е, но пак има леко рижави оттенъци в краищата. Не е изгубила блясъка си, не изглежда много изтощена и нацъфтялото не се е увеличило.
Или си купи боя, която сивее. В марката на майка ми са завършващи на 11 - 4.11, 5.11 :Д
Купих си боя. Чувствам се ужасно, че давам пари за нещо, от което нямам нужда, което ми гори косата и след 2 месеца няма да го има, но ми се искаше някаква промяна.
Утре може като се боядисам да направя някоя снимка преди/след![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз по принцип ако не се получи се боядисвам със зелен коректор или направо си вземам боя със зелен мат.
как ползвате кокосовото масло-върху цялата коса или само в крайщата ?![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
аз го слагам в краищата щот е много ще стане мазна косата ако се слага по цялата дължина
Аз си го слагах по цялата дължина,без корените и не съм забелязала да ми я омазнява.Но моята по принцип не е мазна.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
^ По цялата коса, много добре ми се отразяваДаже след малко отивам да се намажа.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Всяка коса ли има нужда от хидратация или само сухата? Моята е нормална, изхабена към края. Фризиорката ми предлага хидратация без отмиване. Чудя се?![]()
Боядисах се и забравих да сложа балсамчето към боята. Много съм проста.
нищо, другия път ще го използвам![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Я сподели как се получи,че и аз скоро мисля да се боядисам,че косата ми доста изсветля.
Колегите от Кастинг както винаги са се погрижили за изненадата ми и косата ми е доста по-тъмна от на мацката от кутията, но и естественият цвят на косата ми е по-тъмен от това.За мен лично малко по-тъмно винаги е добре дошло. Блясъкът е прекрасен, а сигурно като сложа балсамчето ще е по-хубав. Дразнеха ме връхчетата, които бяха мъничко по-светли от косата ми и исках да уеднаквя всичко. Харесвам получения резултат.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз харесвам по-тъмните цветове.Трябва да поразгледам скоро значи.