.
Отговор в тема
Страница 54 от 95 ПървиПърви ... 44450515253545556575864 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2375
    Геритамин съм чувала, че се пие 3 пъти дневно, 3 опаковки подред и после почивка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Колежки, трябва ми помощ
    За последно си боядисах косата през април и от тогава реших повече да не ползвам боя, защото не исках да я моря допълнително. И така не съм я боядисвала от 10 месеца. В началото имаше съвсем лек преход между боядисаното и корените, но днес забелязах някакъв ужас - корените ми, които вече са станали към 20 см. са средно кестеняви, а надолу се почва някаква смесица между рижаво, русо и кестеняво. Нагледно това:
    http://storage4.album.bg/54e/img_201...0_31136998.jpg
    http://storage4.album.bg/33f/img_201...0_31136996.jpg
    http://storage4.album.bg/c5e/img_201...5_31136997.jpg

Сега се чудя има ли смисъл да я потъмнявам или да оставя нещата така. Според вас грозно ли е?
    Как ще е грозно? Супер ти е косата, не я пипай!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    ми не знам щом не пише по твое желание си почини и после може да пиеш други, а на мен да препоръчаш някакви които аз да пия от които си доволна защото моите сега ще свършат и мисля да пия нещо друго, когато бях на 26 в испания пиех някви витамини косата ми беше много хубава мека блестяща и растеше много бързо сега ме е много яд че не сам запомнила как се казват за да ги намеря и пак да пия от тях,
    За пръв път от доста години пия такива витамини, но последно пих Мерц, не бяха лоши, но беше твърде отдавна и не си спомням какъв е бил ефектна им, помня само че ноктите ми бяха по-здрави. Дори не знам дали все още ги продават.

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...89963039475558 нещо за този крем за изправяне на косата можели някой да ми каже нещо ползвали ли сте го.или някои друг препарат който е хубав за изправянето на косата но да не е със стилизиращ ефект
    Последно редактирано от elena.markova : 01-16-2014 на 11:57

Момичета, ако си го взема http://www.zlatnaribka.com/macadamia...reatment-10-ml за колко време ще ми стигне? за след баня, ако го използвам.

Според мен за около 2 седмици. Съдя по моето Наши, което е 100 мл и изразходвам за 5 месеца. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Месец/два. Адски е икономично.

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Момичета, ако си го взема http://www.zlatnaribka.com/macadamia...reatment-10-ml за колко време ще ми стигне? за след баня, ако го използвам.
    на мен ми стигна за 1 месец и половина по малко в краищата си слагах а понякога и по цялата дължина,тя моята е дълга и това малкото не ми стига и аз обмислям да си взема по голямото,

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Месец-два.

всичко зависи колко си слагаш колко често и колко ти е дълга косат дали слагаш само в краищата или по цялата дължина,

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз си боядисах косата. Добавих и олиото на Макадамия към боята, а след това и ампула на Матрикс за след боядисване. Резултат: по - тъмна е, но пак има леко рижави оттенъци в краищата. Не е изгубила блясъка си, не изглежда много изтощена и нацъфтялото не се е увеличило.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз си боядисах косата. Добавих и олиото на Макадамия към боята, а след това и ампула на Матрикс за след боядисване. Резултат: по - тъмна е, но пак има леко рижави оттенъци в краищата. Не е изгубила блясъка си, не изглежда много изтощена и нацъфтялото не се е увеличило.
    ако не искаш червени отенъци на косата си слагай в боята си малко сива боя така ще убиеш червеникав отенък

Или си купи боя, която сивее. В марката на майка ми са завършващи на 11 - 4.11, 5.11 :Д
    Купих си боя. Чувствам се ужасно, че давам пари за нещо, от което нямам нужда, което ми гори косата и след 2 месеца няма да го има, но ми се искаше някаква промяна.

Утре може като се боядисам да направя някоя снимка преди/след
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз по принцип ако не се получи се боядисвам със зелен коректор или направо си вземам боя със зелен мат.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    как ползвате кокосовото масло-върху цялата коса или само в крайщата ?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

аз го слагам в краищата щот е много ще стане мазна косата ако се слага по цялата дължина

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз си го слагах по цялата дължина,без корените и не съм забелязала да ми я омазнява.Но моята по принцип не е мазна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ По цялата коса, много добре ми се отразява Даже след малко отивам да се намажа.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    как ползвате кокосовото масло-върху цялата коса или само в крайщата ?
    ако косата ти се омазнява бързо не слагай по цялата дължина

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Всяка коса ли има нужда от хидратация или само сухата? Моята е нормална, изхабена към края. Фризиорката ми предлага хидратация без отмиване. Чудя се?

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Всяка коса ли има нужда от хидратация или само сухата? Моята е нормална, изхабена към края. Фризиорката ми предлага хидратация без отмиване. Чудя се?
    Всяка коса има нужда от хидратация.Щом сама казваш,че е изхабена към края е добре да си вземеш някакъв спрей,както е казала фризьорката ти.Може също да нанасяш кокосово масло само в краищата,може и по цялата дължина (ако не ти е много мазна косата).

Боядисах се и забравих да сложа балсамчето към боята. Много съм проста.
    нищо, другия път ще го използвам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Yambol
    ^Я сподели как се получи,че и аз скоро мисля да се боядисам,че косата ми доста изсветля.

Колегите от Кастинг както винаги са се погрижили за изненадата ми и косата ми е доста по-тъмна от на мацката от кутията, но и естественият цвят на косата ми е по-тъмен от това. За мен лично малко по-тъмно винаги е добре дошло. Блясъкът е прекрасен, а сигурно като сложа балсамчето ще е по-хубав. Дразнеха ме връхчетата, които бяха мъничко по-светли от косата ми и исках да уеднаквя всичко. Харесвам получения резултат.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Yambol
    И аз харесвам по-тъмните цветове.Трябва да поразгледам скоро значи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си