- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Препоръчайте ми някаква подхранваща и заздравяваща маска за коса от масовите?
И има ли ефект от хининовата вода, ако се нанася на суха коса?
Купих си ролки такъв типдебели са. Колко ми трябват, защото са 4 и май ще ми трябва още един пакет. :Д Как се ползват?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Да, 4 броя са малко.
Навиваш косата по тях като в началото увиваш няколко пъти на едно място (където е края на кичура за да не изплъзва). Като е навит кичура върху ролката прегъваш на две така че да стои на едно място. Не знам дали ме разбра![]()
Благодаря, а колко още да си купя? :Д Разбрах те горе-долу, но на мокра коса ли? Спя ли с тях?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Зависи колко дебели кичури взимаш, а и не мога да преценя колко точно са дебели тези. Аз съм ги ползвала като ми е била мокра косата и като изсъхне и ги махна приличах на овчица... Затова според мен е добре на влажна, но не мокра коса. Най-добре пробвай някой ден, в който нямаш спешно излизане за да не се чудиш какво да правиш ако косата ти не е станала така, както искаш. На мен ми е неудобно да спя с такива ролки, спала съм с тях няколко пъти, но много ми ръбеха.
Виж тези две клипчета, в тях се показва как се къдри косата с такива ролки:
https://www.youtube.com/watch?v=Rk-DpqwPke8
https://www.youtube.com/watch?v=gqQarWcLzkA
Последно редактирано от girl91 : 01-21-2014 на 17:15
Много ти благодаря!
п.с. Не сте ли се чудили защо не продават в по-големи опаковки най-съвършеното средство за коса - балсамчетата от боята за коса?![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-21-2014 на 19:30
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета я кажете това сламки ли са или някви ролки http://youtu.be/lVZ464gdZmE
Сламки, то си пише.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз го превъртях много набързо само в началото и после накрая за да видя как се получи и затова не разбрах какво е това
мисля да пробвам но ще опитам с по твърди сламки щото с тези меките ще е мъчение ще се огъват много,а със молив става така http://prikachi.com/images.php?images/136/6824136R.jpg
Можели да ми препоръчате нещо за къдрава коса. Искам хубави къдрици, много искам да си хода със спусната коса, да хвана само малко, но не става защото бухва прекалено много. Купих си на lineabio ,,curl cream'' чела съм хубави неща за него, но на моята коса нищо не направи, даже бухна повече.Имам и кристали за коса, направи ми косата мека и лъскава, но пак си е бухнала. Препоръчайте ми нещо, моля ви![]()
Можете ли да ми предложите арганово масло или каквото и да е хубаво олио за коса до 10-15 лв.?![]()
http://www.zlatnaribka.com/macadamia...reatment-30-ml Аз мисля това да си взема следващият път.![]()
И аз мислех да го взимам, но четох отзиви, че не е чак толкова добро.. В момента ползвам течните кристали на ЛинеаБио и съм доволно, но искам да си взема друг продукт. Що се отнася до продукта на Макадамия в отзивите имаше мнение, че е много рядко и нямало голям ефект, но все пак всяка коса е различна.![]()
Какъв ефект искаш?Аргановото масло чистото не се ползва като кристали.
Някой виждал някъде този продукт?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не, аз не искам да го използвам като заместител на кристали. Искам просто да сменя кристалите с нещо подхранващо, въпросът е, че не знам какво.![]()
![]()
Значи искаш нещо по-хубаво от Макадамия, но до 10-15 лв?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам дали има такова, а и не знам колко е хубава прочутата макадамия![]()
аргановото на Наши, в продавалник има отсипки по 30мл. за 12лв., прекрасно е, имала съм и ориганала, това в продавалник си е напълно същото, ако се притесняваш за това
Пак си поръчах Наши ^^ От скапаната работа и сесията нямам време дори с био кокосовото да си мажа косата... ползвала съм го 2-3 пъти на косата и повечко на лицетохаресва ми.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Днес си направих маска (от около 1 месец нищо не си бях правила) - доста стабилно количество хума,кисело мляко,мед,розова вода,масло от гроздови семки,лимонов сок и жълтък,стоях 3 часа и малко и после си изплакнах косата с топла вода и оцет.Леко понамирисва,но е адски мекичка и не мога да спра да я пипам.![]()