- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Аз не съм критерий за ценностна система , но да се поставя нещо, което съм чувала, че помага при косопад с л*йна и с*поли, в чиято категория ти ги постави, е доста крайно. Всеки нормален човек знае, че ако не се налага, няма да прибягваш до крайни решения да си мажеш косата или лицето. Това, че на теб не ти се е налагало е чудесно, но не знаеш дали на някой друг от форума не му се налага нещо нетрадиционно. Нещо, което на едни се вижда "крайно" , за други може да е решение на проблем. А и момичето просто попита дали някой е чувал и знае нещо по въпроса...
Аз заставам зад всяка дума, която съм писала и именно, защото съм на 31 не съм си позволила да категоризирам, както ти го стори.
За Бога! Колкото и да е полезно всичко това, за мен е напълно излишно!
Нямам предвид теб, а тях.![]()
Ако пиене на конска сперма лекува косопад например, всички ще я пият директно от източника и пушек ще се вдига.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...91276016507016 тази е много хубава преди съм я ползвала но не я намирам вече на пазара ако някой знае някой сайт откъдето мога да си го поръчам ще му бъда много благодарна моята е къдрава и като си слагах от нея ми правеше косата по прибрана
Момичета реших да си купя маска за коса, но досега съм си правила сама и си нямам и идея на къде да се насоча.Тук сте вие.Препоръчайте ми.И бих искала да попитам тези купените маски качествени ли са? Имам предвид, че винаги съм мислела, че е много по-добре да си използвам някакво масло или други по-натурални неща, ако мога така да се изразя.
В крайни случаи нямам против, ама профилактично... не
Момичета,търся си някакъв подхранващ спрей-балсам за след баня,който да помага и с разресването.Предложения?
Момичета, предложете ми шампоан за чувствителен скалп?
Той е изключително агресивен. На мен лично ми докарва пърхот.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчайте нещо за обем?![]()
здравейте ,регистрирах се специално заради тази тема след много лоша подстрижка започнах с маските сега ми свърши бадемовото масло (комбинирах и с рициново от това разхлабителното от аптеките) ии се чудя на икаров или на Ривана да си взема от по евтините . някой ползвал ли е масла на Ривана
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте! Косата си я боядисах преди 2 месеца, но вече само отенъкът си личи и е поизсветляла. Естественият ми цвят е тъмнокестеняв.
http://www.olia.bg/olia_colors.php Харесах си на Олиа 3.16 - deep violet е цветът, направо се влюбих. :Д
Проблемът е, че всяка боя ми се получава 100 пъти по-тъмна от очакваното.
Има ли безобиден начин да изсветля косата си с минимум 2-3 тона?
Една позната преди време си изсветляваше тъмнокестенявата коса с някаква руса боя на Syoss.. Резултатът беше червеникав и косата изглеждаше здрава.
Доколкото знам, супрата, блондорът, перхидролът и другите неща (които не съм ползвала никога) са много вредни.. Четох някъде за безамонячни супри.
Виждате deep violet, просто ако сега се боядисам, косата ми ще стане черна, а на слънце ще бие на лилаво. А аз искам по-светъл резултат, като от опаковката.
Някакви идеи за изсветляване? Методите с лайка и лимон ми се струват твърде бавни, а и няма слънце, което да ми грее косата.![]()
[QUOTE=midnight_escapade;11016747]Здравейте! Косата си я боядисах преди 2 месеца, но вече само отенъкът си личи и е поизсветляла. Естественият ми цвят е тъмнокестеняв.
http://www.olia.bg/olia_colors.php Харесах си на Олиа 3.16 - deep violet е цветът, направо се влюбих. :Д
Проблемът е, че всяка боя ми се получава 100 пъти по-тъмна от очакваното.
Има ли безобиден начин да изсветля косата си с минимум 2-3 тона?
Една позната преди време си изсветляваше тъмнокестенявата коса с някаква руса боя на Syoss.. Резултатът беше червеникав и косата изглеждаше здрава.
Доколкото знам, супрата, блондорът, перхидролът и другите неща (които не съм ползвала никога) са много вредни.. Четох някъде за безамонячни супри.
Виждате deep violet, просто ако сега се боядисам, косата ми ще стане черна, а на слънце ще бие на лилаво. А аз искам по-светъл резултат, като от опаковката.
Някакви идеи за изсветляване? Методите с лайка и лимон ми се струват твърде бавни, а и няма слънце, което да ми грее косата. : ами има един начин с витамин ц и децки шампоан пробвала ли си го на мен ми свали 2 тона от цвета
Elena.markova, а това за еднократно миене ли стана или на няколко пъти ползваш шампоана?
Четох го вчера някъде, като търсих. Фактически трябва да натроша един блистер на ситно и да го смеся с шампоана. Така ли се прави точно?
А джонсънс става ли, бочко, там другите детски марки, не ги знам повечето![]()
midnight_escapade майка ми си свали черната боя с деколор незнам дали уврежда след 2 месеца все още има коса цвета стана червеникаво кестеняво , а моята коса е тъмно кестеняво почти черно и съм се изветлявала с боя със сив отенък и се получава нещо като лешник
Боже, помислих си, че цитирате моя профил и се учудих как съм го написала това, а то било момичето преди мен.![]()