.
Отговор в тема
Страница 59 от 95 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2375

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    и аз имам 10 годишен син но не съм си и помислила да си мажа лицето или косата с урината му не съм толкова на зор че да го правя,лично аз ползвам сякви домашни маски домашни балсами си правя за лице и за коса също си купувам индийски билки за да ги ползвам вместо шампоан за косата,има толкова много неща че не мисля че трябва да прибягвам чак до драстични мерки но всеки си решава какво да прави с косата си и с лицето си,и недей да обиждаш с невежество момичетата знам че това е адресирано специално до мен, ако наистина си на 31 не ти отива с тези думи
    Аз не съм критерий за ценностна система , но да се поставя нещо, което съм чувала, че помага при косопад с л*йна и с*поли, в чиято категория ти ги постави, е доста крайно. Всеки нормален човек знае, че ако не се налага, няма да прибягваш до крайни решения да си мажеш косата или лицето. Това, че на теб не ти се е налагало е чудесно, но не знаеш дали на някой друг от форума не му се налага нещо нетрадиционно. Нещо, което на едни се вижда "крайно" , за други може да е решение на проблем. А и момичето просто попита дали някой е чувал и знае нещо по въпроса...
    Аз заставам зад всяка дума, която съм писала и именно, защото съм на 31 не съм си позволила да категоризирам, както ти го стори.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    За Бога! Колкото и да е полезно всичко това, за мен е напълно излишно!

Нямам предвид теб, а тях.
    Ако пиене на конска сперма лекува косопад например, всички ще я пият директно от източника и пушек ще се вдига.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Нямам предвид теб, а тях.
    Ако пиене на конска сперма лекува косопад например, всички ще я пият директно от източника и пушек ще се вдига.
    Звучи гадно....ама е вярно.. Така рязко ще скочи популацията на кончета-вихрогончета, че не е истина ...

Кажете някоя хубавa пяна за къдрава коса

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...91276016507016 тази е много хубава преди съм я ползвала но не я намирам вече на пазара ако някой знае някой сайт откъдето мога да си го поръчам ще му бъда много благодарна моята е къдрава и като си слагах от нея ми правеше косата по прибрана

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Момичета реших да си купя маска за коса, но досега съм си правила сама и си нямам и идея на къде да се насоча.Тук сте вие.Препоръчайте ми.И бих искала да попитам тези купените маски качествени ли са? Имам предвид, че винаги съм мислела, че е много по-добре да си използвам някакво масло или други по-натурални неща, ако мога така да се изразя.

Град
    Manhattan *
    В крайни случаи нямам против, ама профилактично... не

Момичета,търся си някакъв подхранващ спрей-балсам за след баня,който да помага и с разресването.Предложения?

Аз съм доволна от Head and Showders

Град
    Manhattan *
    Момичета, предложете ми шампоан за чувствителен скалп?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Момичета, предложете ми шампоан за чувствителен скалп?
    Био шампоан.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Био шампоан.
    Така и не им се навих на тия шампоани:Д
    има ли някой био,който да е предназначен специално за чувствителен скалп?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Той е изключително агресивен. На мен лично ми докарва пърхот.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен
    Препоръчайте нещо за обем?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Препоръчайте нещо за обем?

здравейте ,регистрирах се специално заради тази тема след много лоша подстрижка започнах с маските сега ми свърши бадемовото масло (комбинирах и с рициново от това разхлабителното от аптеките) ии се чудя на икаров или на Ривана да си взема от по евтините . някой ползвал ли е масла на Ривана

Цитирай Първоначално написано от RaLLy.M Виж мнението
    здравейте ,регистрирах се специално заради тази тема след много лоша подстрижка започнах с маските сега ми свърши бадемовото масло (комбинирах и с рициново от това разхлабителното от аптеките) ии се чудя на икаров или на Ривана да си взема от по евтините . някой ползвал ли е масла на Ривана
    Аз имам етерични масла на ривана, моя приятелка има от гроздовите семки от базовите. Доволни сме и двете. На Ривана хубавото им е, че можеш да си вземеш гигантска бутилка от половин литър за малко повече пари, отколкото мини шишенцата по 55мл на Икаров.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

midnight_escapade
    Guest
    Здравейте! Косата си я боядисах преди 2 месеца, но вече само отенъкът си личи и е поизсветляла. Естественият ми цвят е тъмнокестеняв.
    http://www.olia.bg/olia_colors.php Харесах си на Олиа 3.16 - deep violet е цветът, направо се влюбих. :Д
    Проблемът е, че всяка боя ми се получава 100 пъти по-тъмна от очакваното.
    Има ли безобиден начин да изсветля косата си с минимум 2-3 тона?
    Една позната преди време си изсветляваше тъмнокестенявата коса с някаква руса боя на Syoss.. Резултатът беше червеникав и косата изглеждаше здрава.
    Доколкото знам, супрата, блондорът, перхидролът и другите неща (които не съм ползвала никога) са много вредни.. Четох някъде за безамонячни супри.
    Виждате deep violet, просто ако сега се боядисам, косата ми ще стане черна, а на слънце ще бие на лилаво. А аз искам по-светъл резултат, като от опаковката.
    Някакви идеи за изсветляване? Методите с лайка и лимон ми се струват твърде бавни, а и няма слънце, което да ми грее косата.

[QUOTE=midnight_escapade;11016747]Здравейте! Косата си я боядисах преди 2 месеца, но вече само отенъкът си личи и е поизсветляла. Естественият ми цвят е тъмнокестеняв.
    http://www.olia.bg/olia_colors.php Харесах си на Олиа 3.16 - deep violet е цветът, направо се влюбих. :Д
    Проблемът е, че всяка боя ми се получава 100 пъти по-тъмна от очакваното.
    Има ли безобиден начин да изсветля косата си с минимум 2-3 тона?
    Една позната преди време си изсветляваше тъмнокестенявата коса с някаква руса боя на Syoss.. Резултатът беше червеникав и косата изглеждаше здрава.
    Доколкото знам, супрата, блондорът, перхидролът и другите неща (които не съм ползвала никога) са много вредни.. Четох някъде за безамонячни супри.
    Виждате deep violet, просто ако сега се боядисам, косата ми ще стане черна, а на слънце ще бие на лилаво. А аз искам по-светъл резултат, като от опаковката.
    Някакви идеи за изсветляване? Методите с лайка и лимон ми се струват твърде бавни, а и няма слънце, което да ми грее косата. : ами има един начин с витамин ц и децки шампоан пробвала ли си го на мен ми свали 2 тона от цвета

Град
    Manhattan *
    [QUOTE=elena.markova;11017191]
    Цитирай Първоначално написано от midnight_escapade Виж мнението
    децки
    Наби ми се на очи, без да чета поста, съжалявам.

и след като прочетох поста:

Безамонячната боя ще се отмие, стига да не е наслоена. По-добре изчакай.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението

Наби ми се на очи, без да чета поста, съжалявам.
    и на мен, а пък имала 10-годинишен син, значи е поне на 30 +/- и още не се е научила да пише

midnight_escapade
    Guest
    Elena.markova, а това за еднократно миене ли стана или на няколко пъти ползваш шампоана?
    Четох го вчера някъде, като търсих. Фактически трябва да натроша един блистер на ситно и да го смеся с шампоана. Така ли се прави точно?
    А джонсънс става ли, бочко, там другите детски марки, не ги знам повечето

midnight_escapade майка ми си свали черната боя с деколор незнам дали уврежда след 2 месеца все още има коса цвета стана червеникаво кестеняво , а моята коса е тъмно кестеняво почти черно и съм се изветлявала с боя със сив отенък и се получава нещо като лешник

midnight_escapade
    Guest
    Боже, помислих си, че цитирате моя профил и се учудих как съм го написала това, а то било момичето преди мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си