.
Отговор в тема
Страница 66 от 95 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2375

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Реално погледнато няма смисъл от Тривитаминол в шампоана, защото така няма да може да попие в кожата на главата и ефекта от него ще е нулев.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дойдоха ми екстеншъните. Харесват ми, но беше малък ужас докато разбера как се слагат.

Голям фен Аватара на monroe999
    а мнения за тоника на Билка? този за косопад?

или нещо друго ми препоръчайте за заздравяване на косата, пада ми и искам да я пускам по-дълга, нямам време да си правя редовно домашни маски

Град
    Извинявай, но това с "нямам време да правя редовно домашни маски" ми е някак неразбираемо.
    Смесването на няколко съставки или нанасянето само на масло отнема максимум 5мин, а самата маска може да я направиш преди лягане и да се изкъпеш сутринта на другия ден.
    Иначе може да пробваш с хининовата вода. Тя не се отмива, просто се пръскаш с нея и чакаш да изсъхне.
    Има и разни капсули и хапчета против косопад, но с тях не съм запозната.
    В аптеките има и доста шампоани против косопад, тънка и/или изтощена коса ... При масовите марки - също.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Извинявай, но това с "нямам време да правя редовно домашни маски" ми е някак неразбираемо.
    Смесването на няколко съставки или нанасянето само на масло отнема максимум 5мин, а самата маска може да я направиш преди лягане и да се изкъпеш сутринта на другия ден.
    Иначе може да пробваш с хининовата вода. Тя не се отмива, просто се пръскаш с нея и чакаш да изсъхне.
    Има и разни капсули и хапчета против косопад, но с тях не съм запозната.
    В аптеките има и доста шампоани против косопад, тънка и/или изтощена коса ... При масовите марки - също.
    ами не, нямам време сутрин да си мия косата, нямам време и да си правя маски редовно преди къпане, хининовата вода не ми допада, омазнява ми косата, ампули и т.н. за косопад знам, че има, питам за нещо конкретно, хайде да не се заяждаме...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Извинявай, но мислиш ли, че ако съм на училище от 8 ще стана в 6часа, че и по-рано да се къпя, да се суша и още не знам колко процедури . + това е по-добре да си оставиш косата да съхне сама, защото сушенето е безсмислена обработка, която е вредна за косата точно колкото пресите и машите.

Има едни шампоани Mane'n'Tail, американските гурута много ги хвалят. Дженифър Анистън също го ползвала. Обаче в България ги няма и някъде четох, че съдържат канцерогени. Предполагам, че и тук има някакви конски шампоани,които биха вършили същата работа.
    За стимулиране на растежа си прави масаж на скалпа, например докато гледаш Тв или дори аз като си пиша домашните с едната ръка се масажирам Aко се сетя нещо още ще допълня.

Град
    Е тогава спокойно можеш да си сложиш маската час преди къпане или дори 20мин. Докато си четеш уроците или си пишеш домашните - също може да стоиш с нея. Да не говорим, че купените маски се активират много по-бързо и можеш да ги слагаш преди да се насочиш към измиването на тялото.
    Има хининов шампоан, шампоан с катран, ампулите за коса също се оставят да попият в скалпа ... Варианти много.

Голям фен Аватара на shutUp
    Момичета, приемате ли някакви витамини/добавки за по-хубава и здрава коса?
    Кои са добри? От кои забелязахте ефект?

Иначе, тази седмица съм запланувала маска с авокадо, кокосово масло, жълтък и мед :3
    Хубаво ще се наклепам и ще поседя няколко часа...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^Биотин на naturpharma

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    да се повторя ---как се казва това ? http://i61.tinypic.com/21l28fc.jpg
    http://i59.tinypic.com/iwujxg.jpg
    Получават се интересни неща с него,но не и при мен :Д уж нямам етажи на косата и не би трябвало да имам проблем,но уви ...
    Hostis Honori Invidia

Днес си купих био кокосово масло и е толкова прекрасно! Вече се омазах цялата от краката до косата и не мога да спра да се подушвам. Със сигурност ще го купя пак, а предвид опаковката се оказа доста по-евтино отколкото очаквах.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Да не ти секвам удоволствието, но ако е наистина био, не бива да мирише на кокос по никакъв начин.
    Аз моето си го намазах едната вечер хууууубавичко като нощен крем по цялото лице и деколте и после не, то няма толкова яка кожа :3 мисля да откажа и лосионите за тяло и да се мажа само с него по тялото.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-18-2014 на 05:58
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ..в близката далечина..

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Надъхваш ме за това кокосово масло Ще се купува!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Линк на това масло?

Ако е 100% био няма значение марката. Съветвам да е от био магазин, независимо дали онлайн или физически съществуващ магазин. :Д
    моето е ето това, струваше 10лв за 200мл, сега виждам някакъв голям буркан 1л за 39 лв :Д има да го ползвааааааш с години
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-18-2014 на 08:38
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ..в близката далечина..
    Аз пък предпочитам малките опаковки, защото обичам да разнообразявам Иначе големите опаковки винаги са по-изгодни.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Нуждая се от помощ за бална прическа..Косата ми е дълга малко под сутиена, с прав бритон и много искам да са някакви леки къдрици,подобни на тези на Тейлър Суифт.. http://media.tumblr.com/tumblr_m7ukfnRkxU1qdetvy.jpg .. Кое според вас ще стой по-добре бритон,подобен на снимката или прав? Също така приемам и предложения и за други прически(без кокове).Благодаря ви предварително,ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете.
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

И моето е някакво за говене и наистина си мирише на кокосови стърготини. Има европейски и френски био сертификати, така че му вярвам. xD

Обмислям да си взема и това от авокадо на същата марка. Някой пробвал ли е маски за коса и лице с него?

Едит: След прочетени няколко статии разбрах, че повечето масла от кокос си миришат точно на бонбони и че много малко органични масла са без миризма.
    Последно редактирано от Hayashi : 02-18-2014 на 14:17
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Моето е ето това http://www.naturheilkunde-shop24.de/.../1/8003123.jpg, взех си го преди няколко дни иии също мирише супер прекрасно, на бонбони Рафалело <3 Засега съм го пробвала само за сваляне на грим, но тия дни ще си направя и маска на косата.

Иначе за маслото от авокадо съм чела, че и то е много хубаво и подхранващо за кожата и косата. И аз мисля да пробвам, но няма да е точно сега. Едно по едно :Д

Най-обичам да се омажа от главата до петите с кокосово масло. Няма такъв кеф! А кожата става толкова мека и подхранена :3 И дори на другия ден ухая на кокоска

Schatzi Как си сваляш грима с масло?! И откъде го купи твоето?
    shutUp какво е твоето? Откъде?
    Само моето ли не мирише?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Schatzi Как си сваляш грима с масло?! И откъде го купи твоето?
    Взех го от био магазин в Австрия. Вчера пробвах да си сваля спиралата с него, понеже си купих нова, на Астор, ей тази http://www.lifestyle-lady.de/wp-cont...4h-mascara.jpg (ужасна е). Та, не бях видяла, че пише, че е дълготрайна.. ии се оказа, че мицеларната вода на Гарниер не може да я свали, та реших да пробвам с маслото, че нямах друго в момента. Само взех мъничко масло и масажирах миглите директно с пръсти. Всичко свали но ми беше малко трудничко да го изплакна. Мисля да пробвам и с памучен тампон, май ще е по удобно, че така с пръсти всичко много се омазва.

Сори за оффтопика.

Иначе аз да попитам, като си правите маска на косата с кокосовото масло, слагате ли и нещо друго?

Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    Иначе аз да попитам, като си правите маска на косата с кокосовото масло, слагате ли и нещо друго?
    Разтапям го на слаб огън и докато е топло омазвам както корените, така и дължините. Масажирам скалпа. След това слагам найлонова торбичка и кърпа върху нея. Така се загрява и попива по-добре в косъма. Стоя поне 2 часа.
    Смесвала съм и с мед. Утре ще пробвам с маслото + авокадо, мед и жълтък.

Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    Разтапям го на слаб огън и докато е топло омазвам както корените, така и дължините. Масажирам скалпа. След това слагам найлонова торбичка и кърпа върху нея. Така се загрява и попива по-добре в косъма. Стоя поне 2 часа.
    Смесвала съм и с мед. Утре ще пробвам с маслото + авокадо, мед и жълтък.
    О, вярно! И аз мислех за авокадо по едно време. Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си