.
Отговор в тема
Страница 7 от 95 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2375
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъм във всеки 2ри магазин
    Ще обиколя значи. До сега явно просто... съм ги подминавала.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    В по-малките магазинчета гледай,кварталните

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    да,възможно да не си ги забелязала..
    иначе маските като че ли по-често ги срещам

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Фък, мерси
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на weheartiit
    POLINA може ли като ти пристигне това http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-sty...poddajna-kosa/
    и го пробваш да дадеш мнение,да знам дали да си го добавям в списъка. :Д

Мега фен Аватара на tori
    Здравейте, момиченца-кокиченца. Имам въпрос относно косата си. Онзи ден си я измих, оставих я да изсъхне сама и след това тя се наелектризира адски много. Не съм сменяла шампоана, маската за коса, кърпата или метода на сушене. На мнение съм, че е по-добре да си изсъхне сама, както и да е. И друг път ми се е случвало, само че с друг шампоан, а не с моя. Общо взето нищо различно не съм правила, а тя прави мръсотии. Шампоана е Даф, маската - Лорис със змийско... нещо си там. Реша се със дървена четка за коса. Тя не е изтощена или нацъфтяла, не е твърде тънка, третирана със преси и сешоари. Единственото ми обяснение са дрехите. Ще видя след следващото измиване как ще се държи и ако продължи така, ще си търся някакъв продукт, който да премахне наелектризирането, ако въобще съществува. Не съм толкова навътре в нещата, извинявам се ако говоря простотии. Ако все пак има такова нещо, бихте ли ми казали имена, примерни цени и къде да си намеря? Благодаря предварително.

Такаам.. От две седмици ползвам шампоана и балсама за коса на Macadamia. Доста ми харесват. Имам и маската, но просто все не ми оставаше ред за нея. Тези дни обаче мисля най-накрая да я пробвам. Та, въпросът ми е, вие как я използвате за по-добър резултат. Под душа, като балсам, или преди баня да поседя с нея? Как мислите, че е по-добре?

П.п.: Продуктите на Денис май съм ги виждала в Елитис.

Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението

П.п.: Продуктите на Денис май съм ги виждала в Елитис.
    О, благодаря.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    tori, първо смени тази ужасна маска, бъкана със силикон !
    Вземи си някакво масло за след баня, което да ти заглажда косата. Или пък спрей-балсам.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на monroe999
    чудя се дали да пробвам Митик Ойл или да си взема пак Nashi???

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    tori, първо смени тази ужасна маска, бъкана със силикон !
    Вземи си някакво масло за след баня, което да ти заглажда косата. Или пък спрей-балсам.
    Принципно тази така ужасна маска на мен ми действа добре, не знам защо никой не я харесва. Масло ще си взема. Мерси иначе.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    оххх списъка с продуктите за коса стана много голям : маска от бамбуковата серия на алфапарф,термопродукт след 2-3 месеца,абсолют рипейъра, тривитаминол,маслото на наши, коприна на чи ( за която още се чудя),витамини за коса,кожа и нокти,нов спрей ( някакъв да редувам с тоя на Лакме)
    какви витамини взимаш? Аз си мислих за биотин, ама казват, че ти се появяват много пъпки ;с ;д

Супер фен Аватара на fizzyg
    Направих размяна в БГ мамма и се разделих с емулсията за коса от Loreal professionnel и още един продукт от декоративна козметика. В ръцете ми са първите ми продукти за коса на Tigi, и по-точно: http://cdn1.feelunique.com/img/produ...16735_main.jpg и шампоана от същата серия (без сулфати е). Ароматът им ме грабна страшно много - на бонбонки. Дано ми харесат и в течение на времето. Спрея без отмиване има УВ и термо защита. Той е неотварян,а шампоана е използван веднъж. Доволна съм. Който има продукти за размяна,директно в бг мамма го пращам.

Едит: Искам да спомена също,че съм много доволна от крема без отмиване на Макадамия,от размяната ми с Ягодката.
    Последно редактирано от fizzyg : 09-05-2013 на 14:23

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Здравейте, момиченца-кокиченца. Имам въпрос относно косата си. Онзи ден си я измих, оставих я да изсъхне сама и след това тя се наелектризира адски много. Не съм сменяла шампоана, маската за коса, кърпата или метода на сушене. На мнение съм, че е по-добре да си изсъхне сама, както и да е. И друг път ми се е случвало, само че с друг шампоан, а не с моя. Общо взето нищо различно не съм правила, а тя прави мръсотии. Шампоана е Даф, маската - Лорис със змийско... нещо си там. Реша се със дървена четка за коса. Тя не е изтощена или нацъфтяла, не е твърде тънка, третирана със преси и сешоари. Единственото ми обяснение са дрехите. Ще видя след следващото измиване как ще се държи и ако продължи така, ще си търся някакъв продукт, който да премахне наелектризирането, ако въобще съществува. Не съм толкова навътре в нещата, извинявам се ако говоря простотии. Ако все пак има такова нещо, бихте ли ми казали имена, примерни цени и къде да си намеря? Благодаря предварително.
    от дрехи най-вероятно.. купи си друга маска,тая е пълен боклук.. на същата цена можеш да намериш доста по-добра.. за проблема -всеки флуид според мен би ти вършил работа ( глис имат такива за по 6-7лв - примерно)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Принципно тази така ужасна маска на мен ми действа добре, не знам защо никой не я харесва. Масло ще си взема. Мерси иначе.
    тя на всички действа добре докато не спреш да я ползваш.. щото има ужасно много силикон (който бтв. не се отмива с какъв да е шампоан)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    какви витамини взимаш? Аз си мислих за биотин, ама казват, че ти се появяват много пъпки ;с ;д
    до сега съм била с бирена мая или само вит.А.. сега ще видим какви ще си взема..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Хора нищо не разбирам от съставки и какво е вредно за косата. Сега ще ви напиша един състав на маска, която си взех от фризьорката ми и надявам се разбиращите да ми кажете мнението си.
    Състав: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM, HYDROLYZED SILK, PROPYLINE GLYCOL, PEG-40 JOJOBA ACID, PANTHENOL, AMODIMETHICONE, TRIDECETH-10, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERIN, ISOPROPUL MYRISTATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, CITRIC ACID, METHYLISOTHIAZOLINONE, CI 19140, CI 15985, CI 16255, CI 42051, CI 28440, CI 14720.

Какви продукти за топлинна защита ползвате?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Във всички витамини за коса и нокти има биотин, стига глупости.
    От месеци пия "Приорин", който е един от продуктите на пазара с най-голямо количество биотин, и нищо ми няма.

Тори, само си мислиш, че ти действа добре. Спри я, изчакай една седмица и пак ще говорим.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Какво друго освен масла е хубаво да слагам в маска за изтощена коса и може би за малко повече блясък и мекота. И също така вие какво количество слагате от тези продукти и колко време седите с маските?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Някой ползвал ли е изглаждащата серия на Лакме ? Чудя се дали да си
    взема нея или онова нещо на Тиги,което Полина си поръча,дано се включи
    с мнение ...

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Какви продукти за топлинна защита ползвате?
    аз не ползвам нищо специално, само арганово масло, става и за термозащита

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    аз не ползвам нищо специално, само арганово масло, става и за термозащита
    Същност не е ли олио?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    От къде го поръчвате аргановото олио/масло? Трябва ми сайт, от където може да се поръча.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си