- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Хубави са боите на Мкадамия, единствените от които не ми цъфти косата.
ох,беше ми в последно време доста живнала косичката особено след фризьора,
обаче сега пак реши,че ще ме ядосва,седи много суха,като я изправя не
се задържа и този бретон уф....ще почна пак да и правя маски ама не знам
кога ще бъде това.вярно ,наистина много я тормозя,но иначе на нищо не прилича![]()
Значи ще взема да пробвам боята. А какво мислите за сух шампоан? Вчера тъкмо гледах един от влоговете на Ели и казваше, че със сух шампоан поне едно къпане си спестяваш.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
http://m.cdn.blog.hu/ma/makeup/image...ir_extreme.jpg
някакви мнения?
Не помня дали питах, но някой ползва ли шампоаните на Пантен и съответно дали (и от кой) е доволен?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
в момента ползвам Пантен за боядисана коса и ми харесва![]()
http://www.zlatnaribka.com/macadamia...al-oil-250--ml
Някой пробвал? Изглежда адски интересно!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Те са 6,9 и 12 в общия случай. 12% е най- силен, използва се, ако искаш да промениш коренно цвета или примерно искаш скандинавско русо, като цяло зависи мноог от състоянието на косата ти.
Примерно ако си се боядисваш с дадена боя и отвреме на време правиш дължините, за да поддържаш цвета свеж, няма нужда от 12, а от 6, ако ти е първо боядисване и си с тъмна коса и искаш да се напрвиш много светла, можеш с 12 да се пробваш и така.
Като хубава и трайна боя мога да препоръчам и тези на Крамер, супер са(това и към Щруделката, че по спомени беше се направила червена и се тюхкаше, че цветът вече не е мн як)
Последно редактирано от therichbitch : 03-07-2014 на 19:32
Здравейте!
Някой ползвал ли е шампоаните на Nashi?![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Коприната на Чи някой??? :Д
15 мл за колко ще ми стигнат, средно-дълга е косицата ;д
http://www.bioslunceluna.com/shop/su...bio-100ml.html
дали ще има ефект? за маска? :Д
^ Разтапям го на водна баня и го мажа по цялата коса.Ползвам го и за лице и тяло.
Не се подстригах.. сега отивам да си резна бритона сама :Д а подстригването другата седмица.
Аргановото на Лакме не е лошо, но това на Наши ми харесва доста повече..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
от почти 2 седмици закусвам всеки ден овесени ядки четох че влияят добре на косата заради селена, за косата още е рано но ноктитее ми са станали значително по здрави
^ Наистина ли помага? Ще пробвам този метод, евентуално. Мерси, че спомена ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някоя от вас пила ли е Геритамин Нео и има ли странични ефекти : като по-засилено окосмяване и напълняване ? Извинявам се за глупавия въпрос,но ..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Някой използвал ли е пудра за коса за обем в корените ? А изсветляване на косата без химии - четох за хидроген пероксид, сода, мед, витамин ц, но по-скоро искам по-леко изсветляване до 1-2 тона, без да жълтенее ?
Последно редактирано от Hotty_BB : 03-09-2014 на 20:23
Аз съм ползвала. Зле е при мен.
Направих си маска за първи път от доста време, утре ще видя дали е живнала малко.
Ползвам в момента, имам останали 2 хапченца и дори ще си поръчам друга опаковка тези дни. Засилено окосмяване във никакъв случай, поне не при мен. Напълняване не, но на моменти имах засилен апетит, но пък аз по -принцип го имам преди цикъл, така че не съм сигурна дали се е увеличило от приемането на витамините. Смея да кажа че съм доволна относно косата си, за ноктите не знам защото имам навика да ги гризкам. Сякаш ми намаля косопада, който не беше голям, ако изобщо е косопад, но със сигурност чувствам косата си по-силна и жива.![]()
Тъй! Включвам се, за да кажа, че шампоаните на Палмолив (за сега този с маслината е фаворит) са ми любимите!Първо, че никога не съм имала любим шампоан, защото мисля, че всички под 5 лева са еднакви и второ, че.. всъщност няма второ.
Ии имам една питанка! Имам зехтин, който преди година ползвах за маски за коса и който срок на годност беше изтекъл.Сега ми е останало малко от него, съответно все още с изтекъл срок на годност, но видимо му няма нищо..
Мога ли да си го мацам на косата?
П.П. Същото се отнася и за травитаминола..![]()
Последно редактирано от ShtrudeL : 03-10-2014 на 17:22
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моят съвет е да не си го слагаш на косата:Д
Реших!:Д Ще се подстригвам пак.
НЕ!
Някой ползвал ли е крема за оформяне на къдрици на Макадамия или да препоръчате друг хубав продукт за оформяне на къдрици БЕЗ мокър ефект?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми не я искам вече равна бе
Какви къдрица ма душа, твойта коса е права:Д