.
Отговор в тема
Страница 82 от 95 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2375
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara Виж мнението
    Търся си преса за коса и съм се сряла на марката ремингтън и се чудя между тези ?
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s3500.html
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...pro-s8590.html
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html
    Коя според вас е по-добра ?? Искам косата ми да е по-мека след изправяне и да държи дълго,предишната ми беше белисима креативити, не съм особено доволна..
    Определено си се спряла на много добра марка, аз лично много я уважавам. За първата мнения нямам, последната е наистина добра и със втората съм се изправяла. Изправят със едно две минавания и за мен са добри. Ако имаш пари, по-добре е може би по скъпата, макар че аз лично не бих ги дала. Тъй като живея в Лондон, тук много често им пускат оферти и са наистина наистина добри оферти, та за това съм ги чакала, че тогава да си купя Поразгледай в сайтове. И евтината да си купиш пак няма да сгрешиш

Имам въпрос, тъй като не исках да правя специална тема, надявам се някой да ми обърне внимание Преди година две, имах много лош косопад, от стрес главно. В последствие намали,но косата ми видимо уредя и то не някъде другаде, а най-видимо там където е пътя. Възстанови се като цяло, но точно тази част не е. Понякога имам чувството че ми прозира темето, а по-принцип косата ми е огромна и дълга. Та, исках да попитам, някой който е минал през това, какво е използвал и дали въобще мога да възстановя косата си отново, точно в тази част.
    Благодаря

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Използвали ли сте маските на Лорис? Коя от тях беше тази за растеж на косата?

твоят проблем е сериозен,ако е от стрес и е най-добре лекарите да кажат,но ето един пример-Много хора са били доволни от ,,Тривитаминол,,(вит,А Д3 Е),който се слага в маски и помага за бързо сгъстяване и разтеж на косата по дължина, Тривитаминола е лекарство за животни(течен е),използва се за разтеж и ,,красота,,на космите, безвреден е за човека и затова много хора го ползват,взима се от ветеринарни магазини(7лв), може да се сложи 2с.л. към жълтък например,но се слага и 1л.ракия или водка, за да проникне по-дълбоко в кожата,стои се 2 часа с шапка за баня,прави се 1 път седмично до 2 месеца, след това се прави почивка
    Последно редактирано от galen_plamen : 04-29-2014 на 20:46

Цитирай Първоначално написано от galen_plamen Виж мнението
    твоят проблем е сериозен,ако е от стрес и е най-добре лекарите да кажат,но ето един пример-Много хора са били доволни от ,,Тривитаминол,,(вит,А Д3 Е),който се слага в маски и помага за бързо сгъстяване и разтеж на косата по дължина, Тривитаминола е лекарство за животни(течен е),използва се за разтеж и ,,красота,,на космите, безвреден е за човека и затова много хора го ползват, може да се сложи 2с.л. към жълтък например,но се слага и 1л.ракия или водка, за да проникне по-дълбоко в кожата,стои се 2 часа с шапка за баня,прави се 1 път седмично до 2 месеца, след това се прави почивка
    Преди време го използвах и си правих маската, но спрях, не знам защо, сякаш не се впечатлих и ми утежняваше косата, може би не съм го отмивала добре. Но знам и съм чела адски много позитивни мнения. Аз не търсих забързан растеж, тъй като както казах ми е много дълга и расте бързо, но може би исках възстановяване защото беше и суха и безжизнена. Сега обаче ми донесоха от БГ отново и пак го започнах, вече два пъти съм си слагала. Благодаря за съвета, ще продължа да го използвам и дано има дори и минимален резултат

Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Определено си се спряла на много добра марка, аз лично много я уважавам. За първата мнения нямам, последната е наистина добра и със втората съм се изправяла. Изправят със едно две минавания и за мен са добри. Ако имаш пари, по-добре е може би по скъпата, макар че аз лично не бих ги дала. Тъй като живея в Лондон, тук много често им пускат оферти и са наистина наистина добри оферти, та за това съм ги чакала, че тогава да си купя Поразгледай в сайтове. И евтината да си купиш пак няма да сгрешиш
    Аз имам първата и е прекрасна.
    btw днес бях в Елитис и гледах маските на Лорис, нямат ВЪОБЩЕ силикон, но пък имат течен парафин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    някой може ли съпостави Наши и Макадамия? за олиата им става въпрос, Макадамия по-хубава ли, че искам да смена Наши

Май всички мнения, които съм чела, са че Наши е по-хубаво.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета защо вече не може да се влиза в първите теми vol 1 vol 2 vol 3

Мега фен Аватара на strawberry88
    Nashi ftw! xD

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara Виж мнението
    Търся си преса за коса и съм се сряла на марката ремингтън и се чудя между тези ?
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s3500.html
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...pro-s8590.html
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html
    Коя според вас е по-добра ?? Искам косата ми да е по-мека след изправяне и да държи дълго,предишната ми беше белисима креативити, не съм особено доволна..
    Имам третата и съм безкрайно доволна - даже я купихме вкъщи за втори път (на първата й взехме здравето за 2 години, изби си парите 100 пъти сигурно). Моята коса е идеално права и всичко върши работа, но съм изправяла и безбожно къдрава съученичка. Ще пусна снимки, дано не се сърди, ама е много готинка:
    Нормална коса : https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...07461559_n.jpg
    Изправена от мен : https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...33010237_n.jpg и тук също - https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...36996984_n.jpg

Имай предвид, че на втората снимка сме в разгара на домашно събиране, не е сресана или нещо такова, танцували сме и затова е малко разпиляна. Но се вижда колко фрапиращо права е в сравнение с нормалната й коса.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А аз имам 6500. Косата ми беше... зле, но я изправяше страшно добре. И тя, като тази на Пантерката, си изби многократно парите и ако не бях спряла да се изправям щях да си я ползвам до днес. И много повече харесвам резултата си с нея отколкото с тази на Макадамия.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Треса

Здравейте
    1)
    Наскоро си взех треса от естествена коса и искам да я боядисам в черно. Въпросът ми е - има ли специални бои за тресите или мога да я третирам с обикновени? И колко боя трябва да взема за дължина 60см, ширина 160см, 110гр?
    2) SAYOSS
    Наскоро бях в един салон и една жена дойде и беше си донесла нейна боя и каза , че избира именно нея, защото била най-дълготрайна от всички, които е ползвала през последните 10 години. Вие ПОЛЗВАЛИ ли сте тяхна боя? Чувала съм и че хич не била хубава и ми е доста объркано, а много искам да я пробвам.

На Syoss черната боя е една от най-хубавите, които съм ползвала. А и е много лесна за употреба. За толкова коса, мисля че 2 кутии ще стигнат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на weheartiit
    Хора,моля ви кажете нещо ефикасно,което да сваля боя бързо ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    нда

Шампоан + стрити хапченца вит. Ц, аз мисля, че половин блистер бях сложила, или целия, не помня.. по-скоро половината.. в количество шампоан колкото да ти стигна да си намажеш косата, или пък да разпениш.. ест ако ти трябва повече шампоан,сигурно ще ти трябва и повече от половин блистер.. Но да знаеш, че изсушава косата малко.
    Аз бях с черна коса (преди това не я бях боядисвала), с безамонячна боя и стоях така близо месец, но крайно не се харесвах и тогава прибегнах до този метод и ми махна всичкото черно..

ето снимка: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...94174372_n.jpg

а тук първо пробвах на кичур: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...41773873_n.jpg
    ^това. Хвала!

оо благодаря много,трябваше да се поразровя
    само да питам много ли ти изсуши косата на теб ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да, изсуши се доста, но не знам дали е, защото сложих смета по цялата дължина или от това, че сложих цял блистер витамин. Втория път сложих само няколко редчета, нанесох го само в краищата и не се изсуши.
    Явно на един кичур съм попрекалила, защото се виждат остатъци от русият ми период

ох страх ме е да пробвам,моята коса си е много суха
    и това няма да и се отрази изобщо добре...
    няма ли друг начин ,който да няма такива странични ефекти :Д
    всъщност искам да сваля не боя ,а шампоан оцветител който
    седи вече от много време,няма измиване.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Оффф.. защо косата ми е толкова чуплива, въздушна и бухнала Обмислям да пробвам кератиновата терапия. На мама косата и беше прекрасна след нея, а по принцип сме с еднакви коси. Няма да е, ще запиша час за тази седмица!!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Оффф.. защо косата ми е толкова чуплива, въздушна и бухнала Обмислям да пробвам кератиновата терапия. На мама косата и беше прекрасна след нея, а по принцип сме с еднакви коси. Няма да е, ще запиша час за тази седмица!!
    После, ако може, метни някви мнения.
    Моята също е бухнала. Ако не я направя нещо след баня е .. абе, знае се
    Иначе, понеже моята е леко чуплива, та я връзвам на кок вечер и сутрин е хем къдрава, хем прибрана. Win-win
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Ох момичете отчаях се.... Бях на обмен в чужбина и от тогава косата и кожата на лицето ми са ужасни- косата ми се омазнява по-бързо и скалпа ме сърби, а лицетото ми е цялото в пъпки, които също на моменти ме сърбят....нормално е при смяната на климата да има такива неща, но мина почти месец откакто се върнах и не ми минава....

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Защо не пробваш да приемаш някакви добавки ?

Минавам само да кажа,че пробвах това с витамин Ц
    и оцветителя ми падна частично .
    На места съм с естествения ми цвят (тъмно русо) ,а
    другата половина е тъмно кафяво с отенъци на червеникаво,
    на нищо се направих ,направо толкова да ме е яд ;х

Мега фен Аватара на strawberry88
    Бих пробвала това с витамин Ц, но от толкова опити да я направя в един цвят, я направих ужасна. Сега в отвратителен цвят - и моя си, и надолу от боята. Такова все едно съм се боядисала и са израснали корените доста. Няма махане и това е. Вече ме е страх да не стане по-зле. Нито с домашни маски пада, нито с нищо. Боядисвах я 100 пъти и пак си стои цвета от проф. боя на фризьорката. Това е. Освен да ходя на фризьор пак да ме боядиса и да се свърша веднъж завинаги. В цвят максимално близък до моя и да не се налага да я боядисвам повече. Яд ме е, но...

Също така от известно време ми се иска да си сменя прическата (подстрижката). :д Най-накрая ми порасна косата и всички ми го казват, но искам нещо ново. После най-вероятно много ще съжалявам, ама.. :Д Бритон в никакъв случай няма да е. И пластове не искам май, защото ми отне години да се оттърва от предните ми пластове. хД Пък и тези пластове...не знам, нещо не ми се нравят май. Най-много да я скъся 2-3 пръста и това е. Ама то за моята коса какви подстрижки да са подходящи - с тънък косъм, без обем, зализана в корените и бухнала в краищата. -.- Кой знае какво ще направя. хД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си