.
Отговор в тема
Страница 83 от 95 ПървиПърви ... 337379808182838485868793 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 2375
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Някоя пробвала ли е протеинова терапия и ако да, има ли видим ефект?
    Хвърлила съм око на ето това: http://aphogee.com/two-step-protein-...fessional-use/

Рандом снимка
    Как k-pop гадините успяват да си оформят бритона толкова перфектно? Някой да знае тайната? Хрумна ми да не би да защипват и изкуствен бритон отгоре, но не съм сигурна.

При мен в най-добрия и оформен случай стои ето така или така.

За да не кажете, че е само Бом.
    Ето и Тифани, Хюна и Сънгьон.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз днес си взех ново шампоанче оцветител в различен цвят от предния
    и се намацах.Много,много се надявам да се махнат тези червеникави
    и оранжеви отенъци и да си остане само кафявото.Ако не се получи
    не знам вече какво да го правя тоя цвят ...

Червено се неутрализира с зелено, а оранжево със синьо. Вземи си такъв тонатор.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Рандом снимка
    Как k-pop гадините успяват да си оформят бритона толкова перфектно? Някой да знае тайната? Хрумна ми да не би да защипват и изкуствен бритон отгоре, но не съм сигурна.

При мен в най-добрия и оформен случай стои ето така или така.

За да не кажете, че е само Бом.
    Ето и Тифани, Хюна и Сънгьон.
    Моя колежка го прави с ежедневно изправяне и много лак. Ама не го бетонира с лака, ами първо блъска, блъска лак и после го разресва докато изсъхне за да не става на клечки. Но тя е откачалка, мие си го през ден, отделно от косата. Аз не бих издържала на т'ва.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На тези момичета косите им направо приличат на перуки. Нямат нито 1 стърчащо косъмче даже.

Абе те, че в този бранш често носят перуки, носят. Обаче често са със своите си коси. И наистина успяват да ги направят да изглеждат супер здрави в общия случай. Бом от първата снимка, например, съм я виждала с 2 см израснали корени и пак и стои така бритона.

На бала бях с 2 флакона лак в косата. Самата ми коса беше като бетонирана и след като махнах ластичката си остана в същата форма. А бритонът ми вятарът не можеше да го помръдне, но пак не стоеше толкова равномерно. Започвам да си мисля, че просто моята коса си е такава ината.

Град
    Sofia
    Аз мисля, че просто косите им са такива. (на момичетата от въпросната раса)

Бях преди няколко дни на почивка в Румъния и се отбивам да ви споделя колко прекрасна беше косата ми измита с тяхната вода. Права, хидратирана, идеална - тук с каквито и продукти да се мажа, не постигам същия ефект. Водата е много много важна, а по нашия край е отвратителна и всеки го забелязва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Бях преди няколко дни на почивка в Румъния и се отбивам да ви споделя колко прекрасна беше косата ми измита с тяхната вода. Права, хидратирана, идеална - тук с каквито и продукти да се мажа, не постигам същия ефект. Водата е много много важна, а по нашия край е отвратителна и всеки го забелязва.
    Напълно те подкрепям,и аз бях миналата седмица и просто всеки ден си се кефех на косата колко е готина...Дойдох си в Бг и в момента е ужасна,водата е мръсна и прави косата твърда направо ми се плаче...
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Въобще не се оплаквайте! Водата в България е доста по-хубава от чужбинската. На мен все още ми се появявт сърбежи след къпане от време на време. А стъклените ми чинии след като изсъхнат си остават на бели петна.

А при нас водата дори е годна за пиене, въпреки че не е особено вкусна. В Париж примерно и за пиене не става.

Град
    Sofia
    Абсолютно съм съгласна с горното мнение, и мен ме сърби от чужбинската.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мда. Швеция няма да я коментирам, защото е много зле :Д

Мега фен Аватара на tori
    Намерих си прекрасно видео със прекрасни рошави къдрици. До момента не го бях виждала тоя метод, така че съм много развълнувана от идеята и при следващото измиване на косата ще пробвам да го направя. Споделям я с вас поради две причини: първо, за да попитам коя от вас си го е правила и съответно прилежащите питанки как се е получило и снимки, разни ваши си новооткрити врътки за постигане на още по-готина прическа и съответно вие с какво ги фиксирате; и втората причина - често из фороня го забелязвам тоя въпрос и наистина нямаше как да пропусна да споделя. Освен това намирам Боряна за изключително естествена пред камера и адски сладка.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Виждала съм да продават слушалка за душа с филтър, даже в YouTube гледах някакво такова клипче.
    Трябва да кажа на нашите да погледнат

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Намерих си прекрасно видео със прекрасни рошави къдрици. До момента не го бях виждала тоя метод, така че съм много развълнувана от идеята и при следващото измиване на косата ще пробвам да го направя. Споделям я с вас поради две причини: първо, за да попитам коя от вас си го е правила и съответно прилежащите питанки как се е получило и снимки, разни ваши си новооткрити врътки за постигане на още по-готина прическа и съответно вие с какво ги фиксирате; и втората причина - често из фороня го забелязвам тоя въпрос и наистина нямаше как да пропусна да споделя. Освен това намирам Боряна за изключително естествена пред камера и адски сладка.

Следя канала й и това клипче го знам, гледах го няколко часа след качването му. От както го пробвах първия път вече при всяко миене си кърдя косата по този начин. Правя го на почти изсъхнала коса и много се накъдря (моята коса е чуплива, на места се образуват къдрички). Спя с навита коса. Предпочитам да си навия по-ранна аларма, да развия кичурите от лентата и да легна пак, тъй като моята коса с този метод на къдрене става мноого къдрава и много се скъсява, а по този начин малко се отпускат къдриците. Само първия път се направих на път и се накъдрих точно като в клипа, но тъй като от много време съм свикнала косата ми, която е отпред (бритона) да е вдигната с фиба назад ми беше доста неудобно с тази коса, която пада пред лицето ми и вече като се къдря отделям косата отпред и я защипвам с фибичка и започвам да къдря останалата коса. Не фиксирам къдриците с някакъв продукт. Имам снимка с накъдрената коса, но там не може да се види хубаво. Като цяло стават много естествени къдрици с този метод, но който е решил да го пробва нека го прави в ден, в който няма да става рано (ако спи с навитата коса) и да бърза за училище/университет/работа и т.н. за да не се чуди как да си оправя косата за кратко време ако прилича на овчица в главата
    Последно редактирано от girl91 : 05-07-2014 на 13:50

Вчера попаднах на терапия с кератин ( и някакви масла, но не ги запомних) за 10 лв. Та.. не е ли много евтино, има нещо съмнително или да не се притеснявам? Досега не съм си правила терапии..

не знам дали има значение- за Варна става въпрос

Въобще не се оплаквайте! Водата в България е доста по-хубава от чужбинската. На мен все още ми се появявт сърбежи след къпане от време на време. А стъклените ми чинии след като изсъхнат си остават на бели петна.

А при нас водата дори е годна за пиене, въпреки че не е особено вкусна. В Париж примерно и за пиене не става.
    Аз като бях във Франция косата ми изглеждаше ужасно... омазняваше се адски бързо, сърбеше ме.... тук водата си ни добре

Водата във Варна е отвратителна. Всеки като дойде и го казва, на мен вече не ми прави впечатление, но когато отида в друг град, винаги го забелязвам.
    Тук водата си ни е добре във вашите градове. Из Родопите направо чувствам, че от чешмата тече минерална.
    Като бях малка водата във Варна беше толкова ужасна, че трябваше да изчакаш няколко минути като я налееш да изчезне хлорът.
    Идеята ми беше, че каквото и да правим, водата е изключително важна.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-07-2014 на 18:50
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Из Родопите наистина тече минерална вода. Тук такава хубава вода не можеш да си купиш дори от магазина.
    При гадна вода трябва шампоанът да е възможно най-лек и неизсушаващ.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ами може и така да е..а в Испания е толкоз мека и гадна,че всеки божи ден се къпеш и пак не изглежда добре... Иначе относно къдричките с чорап преди много често се правех,но ми омръзна. Издържат си до следващото къпане,но докато поспаднат не ми харесват много как стоят..Мисля за деня в който ни изпращат в училище да се направя предния ден,та до другия да поспаднат. Иначе да се оплача-за 2 седмици си изправях косичката малко в повече и се чувствам сякаш съм извършила кой знае какво .Просто свикнах да не я горя и сега се чувствам ужасно,утре отивам на фризьор не мога да се гледам така...Но какво да се прави май месец е така..всеки ден,все нещо изниква,балове,балове,съби ания (боже,цензурира ми сбирки :Д) и тн..
    Последно редактирано от dqvolcheto9 : 05-07-2014 на 19:26 Причина: цензуриране на сбирки
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз не мога да се оплача от водата. Харесвам си косата. Извън България не съм ходила и не мога да сравня, но нямам оплаквания. :Д Ох, искам да се подстрижа. Ако не друго, поне връхчетата. Ама ме е страх, че после ще се чувствам все едно са ми взели половината коса и това не ми харесва. Не искам да се разделям и с милиметърче от косата си. ;(

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Моя колежка го прави с ежедневно изправяне и много лак. Ама не го бетонира с лака, ами първо блъска, блъска лак и после го разресва докато изсъхне за да не става на клечки. Но тя е откачалка, мие си го през ден, отделно от косата. Аз не бих издържала на т'ва.
    вчера мярнах туй мнение и се сетих, че и мойта най-добра приятелка правеше тъй и се смях
    та... сънувах, че пак е с бретон :Д:Д

честно да ти кажа наистина водата има голямо значение аз лично се обедих в това преди години моята коса не искаше да расте и с годините не успявах да я пусна по дълга растеше до раменете и повече не слизаше надолу с какво ли не я мазах и не става и не става и след време заминах за испания на гости при моите родители и там останах 4 години голямо гости а и така с времето косата ми започна да си расте мм направо не можах да повярвам че най сетне започна да слиза по надолу и така ж испания отидох с прическа до ушите и се върнах с коса до кръста там като видях че започна да расте и започнах да я подържам здрава с разни продукти от аптеката, абе като се прибрах ж бг всичките ми познати не вярваха че тази коса е истинска мислиха че е искуствена та така че водата има много голямо значение , ти казваш че в Румъния също е хубава водата ми хайде да взимаме тубите и за вода в Румъния

Мда, аз преди съм преваряла в големи тенджери, а после съм отстранявала с няколкопластова марля калка и ми е ставала супер готина косата, но сега нямам и време, и нерви да се занимавам...... Събирала съм и в бурканчета течността, която капе, когато се подрежат лозите...косата става почти като на рекламите бляскава и много феерична, но е много трудоемко да се съберат и 10 мл...оф, сега като се сетя какви неща съм правила в името на косата си..тц...тц..чудя се да се смея ли, или да плача..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си