.
Отговор в тема
Страница 85 от 95 ПървиПърви ... 3575818283848586878889 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2375
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    А пък аз да питам - по-нагоре беше споменат зехтин като масло за косата. Тъй като не ползвам такива неща въпросът ми е кога се маже? :Д След шампоана и след това се плакне? Не остава ли мазна така?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И също така откъде се купува това Nashi?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    А пък аз да питам - по-нагоре беше споменат зехтин като масло за косата. Тъй като не ползвам такива неща въпросът ми е кога се маже? :Д След шампоана и след това се плакне? Не остава ли мазна така?
    Зехтинът се плакне, Наши е от фризьорски салони или има обяви и в продавалник.
    Поли И ААААААЗ! Обожавам всеки фруктис, който съм ползвала, както и напоследък съм решила да пробвам всички възможни Ултра Ду, като любимите ми са с листа от маслина и розмарин, както и с бадем и кайсия. Първият мирише малко силно на розмарин обаче. Този с мед също е сполучлив, само от този с трите масла жълтия не бях особено впечатлена, но не беше лош. Следващият път сме на лавандула!
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-23-2014 на 15:03
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз вече съм наполовина руса. Но не станах толкова руса колкото ми се искаше и ще трябва да се доизруся сама след 1-2 месеца. Какво ще ми препоръчате да ползвам?
    Фризьорката каза, че косата ми е много податлива на изрусяване, защото е здрава и необработвана. Искам да постигна възможно най-бяло русото, за да се боядисам в светло сиво. В момента съм тъмно руса.
    Иначе съм си харесала един тонатор на Stargazer в Tropical Green и ще се направя в него докато се изруся отново и се боядисам в цвета, който искам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Косата ми порасна, но мамка му, много ми топли и тежи :х
    Чудя се какво да я правя и на първо четене ми идват пластове и филиране. Искам да си върна синьото, но не искам да минавам пак през малкия яд от предишния път. Хубава синя боя?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Hayashi,изключително ми е интересно да те видя

Момичета, може ли някой, който разбира да коментира тези два състава:
    1. Aqua with infusions of: Festuca Altaica Extract*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Nepeta Sibirica Extract*, Sorbus Sibirica Extract*, Quercus Robur Bark Extract, Rubus Idaeus Seed Extract *, Crataegus Monogina Flower Extract, Dasiphora Fruticosa Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Climbaxole, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Retinyl Palmitate (витамин А), Riboflavin (витамин В2), Pyridoxine HCl (Витамин B6), Ascorbic Acid (витамин С), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum.
    2.

Благодаря!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Hayashi,изключително ми е интересно да те видя
    И НА МЕН! Искаме снимка!!! :Д

Аз пък се подстригах. 2 пръста някъде. Всечки ми казват, че изобщо не си личи, че е скъсена, но се чувствам все едно е много къса. :Д Харесва ми, освежи се. За жалост обаче се харесвам много изправена и не мога да спра да се изправям. ;@ Сега и това горещо лято... трябва да и дам почивка, но какво да направя като се харесвам с права. Не се изправям всеки ден, а 2 пъти седмично, но все пак.. Фризьорката ми каза да се боядисам при нея, с нейна, безамонячна боя и този смешен цвят най-накрая ще ми се махне. Както и нямало да ми се променя структурата на косъма и няма да навреди много. Сега очаквам с нетърпение това да стане и да се похваля!

Голям фен Аватара на joannalof
    Мнение за маската? http://www.enzo.bg/kallos/kjmn-maska-s-keratin/
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Боядисах се! Бях забравила какво е косата ти да е в един цвят.:д Утре ще дам и снимки! )))

Супер фен
    Момичета, споделете някоя подхранваща маска за коса, в домашни условия? Ако може само да не съдържа зехтин.

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Момичета, споделете някоя подхранваща маска за коса, в домашни условия? Ако може само да не съдържа зехтин.
    Не искаш да съдържа масла като цяло, или не искаш да съдържа зехтин? Маслата са много, много полезни и подхранващи за косата. :д Ако се притесняваш, че няма да можеш да отмиеш мазното и това е проблема, недей. Всичко се отмива идеално. Аз лично не си правя маска без да сложа едно или повече масла вътре. :д Но ако толкова държиш, слагай каквото намериш у вас - жълтък, мед, оцет, авокадо, бира, кисело мляко, сок от лимон... :Д Не казвам да смесиш точно тези неща, но каквото имаш, бъркай в една купа и смело мажи! :Д Няма как да ти се отрази зле.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз много харесвам шампоаните на Гарниер.
    Момичета, взехте ли си нещо слънцезащитно за косата вече?

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    И аз много харесвам шампоаните на Гарниер.
    Момичета, взехте ли си нещо слънцезащитно за косата вече?
    мда, и аз се интересувам от този въпрос
    да попитам, ако някой има някаква идея..попринцип косата ми е тъмно кестенява, къносах я-стана много тъмно червена, а вече къната се отми и почти си е моят цвят, та чудя се какво мога да направя, за да изсветлее, ама да не е с боя, мислех си за по-светла къна или безамонячна боя, но също така си мислех за един продукт на l'oreal http://www.impulsemag.it/wp-content/...eal-colori.jpg тъпото е, че не знам какво точно е действието му, ако някой има предложение или е използвал продукта, нека сподели мнение, защото в интернет има доста снимки на момичета с моя цвят и след употребата на този продукт, косата им е станала тъмно руса... иначе целта ми е косата ми да стане подобна на тази като цветове http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...f6165c9dd6.jpg дали има някакъв шанс, ако изсветлее до тъмно руса, след това да използвам по-светлата къна, в случая тази втората от ляво надясно http://marica.bg/f/news/75/640_39b42...f2d22a660a.jpg
    ще съм много благодарна, ако някой ми даде идея какво да правя, за да постигна тези цветове като целта е възможно най-малко да е увреждането на косата, а и не искам да се обезцвети напълно и като се отмие боята да седи руса, защото определено няма да ми отива, мерси предварително
    Последно редактирано от smile12345 : 07-10-2014 на 20:07

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз използвам слънцезащитния спрей на Авен още от миналата година,доволна съм.
    Може ли някой да и препоръча шампоан който да не ми омазнява косата,не знам
    какво става в последно време,но всички,които ползвам ми я омазняват супер много.
    Но и да не изсушава допълнително защото дължините ми са много сухи.За цената
    няма проблем,просто наистина да е нещо качествено.

^ И на мен корените ми се омазняват бързичко, а надолу си е нормална.
    Шаума имат един 7 билки. За нормална до бързо омазняваща се коса и бих казала, че е единственият им хубав шампоан!
    Luxurious Volume на John Frieda също е мноого подходящ! Сега съм с него и спокойно си изкарвам от неделя до сряда!

^Благодаря,но нещо нямам доверие на масовите марки,
    всичко което съм ползвала до сега не ми е влияло добре.
    Аз сега ползвам един на John Frieda за заглаждане на косата или
    нещо такова ,но и той много ми я омазнява ,дали този за обем
    ще е по-добре ?

^ Според мен ще е! Бях си купила и един спрей за обем пак на Джон Фрида - също ми регулираше омазняването. Добра им е цялата серия!
    Някъде специално бях чела, че ако само скалпът е мазен е по - добре да се използва шампоан за обем.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не искаш да съдържа масла като цяло, или не искаш да съдържа зехтин? Маслата са много, много полезни и подхранващи за косата. :д Ако се притесняваш, че няма да можеш да отмиеш мазното и това е проблема, недей. Всичко се отмива идеално. Аз лично не си правя маска без да сложа едно или повече масла вътре. :д Но ако толкова държиш, слагай каквото намериш у вас - жълтък, мед, оцет, авокадо, бира, кисело мляко, сок от лимон... :Д Не казвам да смесиш точно тези неща, но каквото имаш, бъркай в една купа и смело мажи! :Д Няма как да ти се отрази зле.
    Много благодаря. : )))

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    ^ Според мен ще е! Бях си купила и един спрей за обем пак на Джон Фрида - също ми регулираше омазняването. Добра им е цялата серия!
    Някъде специално бях чела, че ако само скалпът е мазен е по - добре да се използва шампоан за обем.
    На мен този на Дж.Ф. ми изсушава леко краищата, иначе наистина е хубав. И все пак според мен не си струва парите.

Аз лично ползвам това http://www.zlatnaribka.com/lakme/tek...un-care-100-ml

Много ми харесва, доволна съм. Има приятен аромат, нанася се лесно, попива добре и не оставя следи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Поръчах си сега някакъв шампоан на Шфарцкоп за чувствителен скалп,
    надявам се този път да съм уцелила точния шампоан и да не ми омазнява.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Да, защото шампоаните за обем изсушават косата. Аз си го обяснявам с това, че така е по-лесно да се повдигне от корените.
    Аз съм с мазен скалп, използвах именно серията на Джон Фрида... какво значи използвах, точно веднъж си го сложих това нещо на косата. Толкова я изсуши, че ми се късаше и заплиташе, ужасно беше.

Продуктите за обем разрушават косата още от корените.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъпвам

http://imgur.com/rzXPlv4
    малко съм си отрязала главата, нооо :Д много коса.
    трябва да се острижем. мхм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си