.
Отговор в тема
Страница 92 от 95 ПървиПърви ... 42828889909192939495 ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 2375
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Черна ще хване, сигурно и червена ще хване, но ще стане доста тъмно. За марки не мога да ти кажа, защото съм се боядисвала само с био кана от Франция.
    ^^

Мега фен Аватара на Dagichka
    благодаря ви, Пав и Хаяши! :*

Question Според вас?

Здравйте, дами
    Бих ви помолила за информация ,относно "магическия" тривитаминол, и то точно тук, за да не пускам нова тема, пък и не знам и колко хора ще се отзоват там.
    Та, целия ми живот(така да се изкажа), съм ползвала сешоар само около 5 пъти и след това преса пак 5 пъти и иначе пресичката около 10 пъти.Сешоар НИКОГА не ползвам ,освен ако няма да се изправям.И към въпроса, понеже косата ми е ДОСТАА обемна и къдравичка, не искам допълнителен обем от тривитаминола, а само растеж и наскоро ми бяха казвали, че мога само краищата да си мажа с тривитаминола и другите съставки, за да си расте и пак да си е здрава. Според вас , само краищата ли да мажа?
    Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ако мажеш само краищата, не виждам как ще помогне на растежа, тя косата не се разтяга от върха и от там да расте нататък, расте от корените, там трябва да се съсредоточиш, какъвто и метод да избереш.

Цитирай Първоначално написано от veselena3333 Виж мнението
    Здравйте, дами
    Бих ви помолила за информация ,относно "магическия" тривитаминол, и то точно тук, за да не пускам нова тема, пък и не знам и колко хора ще се отзоват там.
    Та, целия ми живот(така да се изкажа), съм ползвала сешоар само около 5 пъти и след това преса пак 5 пъти и иначе пресичката около 10 пъти.Сешоар НИКОГА не ползвам ,освен ако няма да се изправям.И към въпроса, понеже косата ми е ДОСТАА обемна и къдравичка, не искам допълнителен обем от тривитаминола, а само растеж и наскоро ми бяха казвали, че мога само краищата да си мажа с тривитаминола и другите съставки, за да си расте и пак да си е здрава. Според вас , само краищата ли да мажа?
    Благодаря ви предварително
    Пий витамини А + Е, струват около 2 лв. Аз в момента пия Фитовал, те уж са за косопад, но подхранват доста. Има и разни други витамини, проучи въпроса.

Няма как да ти порасне косата, ако си мажеш тривитаминола в краищата. Преди време ползвах тривитаминол, някъде около месец. Според мен имаше някакъв ефект, аз си го мажех стабилно на цялата коса и корените. Но тогава правех много маски и не съм сигурна дали е само от тривитаминола. Принципно косата расте, когато е здрава. Супер е, че не ползваш сешоар и преса, но все пак не знам колко можеш да разчиташ на тоя тривитаминол. Потърси професионална грижа, наистина помага. Аз и от домашните маски се отказах, след като намерих правилните продукти за моята коса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Здравей, marilyn
    След като прочетох отговора ти, реших да мажа косата от корените с тривитаминола и другите съставки и да пия Фитовал.Единствено ме притеснява подсладителя, който е вътре вреди ли? :/

Цитирай Първоначално написано от veselena3333 Виж мнението
    Здравей, marilyn
    След като прочетох отговора ти, реших да мажа косата от корените с тривитаминола и другите съставки и да пия Фитовал.Единствено ме притеснява подсладителя, който е вътре вреди ли? :/
    Като си слагаш тривитаминола можеш да го смесиш с жълтък, аз така правех, жълтъкът е полезен, няма да ти навреди. Иначе задължително слагай шапка за баня/найлонова торбичка и отгоре хавлиена кърпа, за да се загрее добре косата.

Относно Фитовал, мога да кажа, че е бил много ефикасен при мен, преди много години получих косопад и този Фитовал ме спаси. Трябва да се пие 3 месеца и не повече от 2 пъти годишно. За подсладителя нищо не мога да кажа, предполагам, че не е нещо опасно. И се пие по една капсула дневно, не повече. (Ако потърсиш в интернет някъде ще пише и 3, но това е стара информация, защото има промяна в продукта.)

Четох досега, страшно негативни мнения за всички добавки за коса,кожа и нокти включително и за Фитовал.Засега предпочитам да използвам само Тривитаминола
    Благодаря, все пак

Мисля да впръсквам корените на косата с отвара от коприва , обаче само след всяко миене или може всеки ден ?

Повече от фен Аватара на Greshka
    http://www.zlatnaribka.com/balsami-i...itioner-177-ml Някой да сподели мнение? Заслужава ли си?

Град
    velingrad
    здравейте !
    оТ доста години се опитвам да си пусна дълга коса до кръста (в момента косата мие дълга до закопчалката на сутиена ,и това е на дългата дължина от около 8 9 години насам) друго важно нещо което искам да кажа че мие на пластове и все съм си мислила че това играе голяма роля в растежа на косата, от около 3 месеца започнах да използвам преса за коса веднъж седмично като ползвам продукти за топлинна защита ,а преди тези 3 месеца косата не е видяла какво е това преса сешоар или маша
    подстригвам я на около 2 месеца и използвам кристали за коса спрейове против заплитане ,себорал използвам от изветсно време и ампули за коса ,преди време съм ползвала и стимулант на икаров и тривитаминол и геритамин пиех (всичко разбира се не на един път ) ..и от толкова години косата ми всее пълна с цъфтежи и като ида на фризьор уж мие пораснала 3_4 см и те всичко ми изрежат дето ми е пораснало за тези два месеца в които не съм я стригала .... а в същото време имам сестра близначка която преди 3 години беше с коса дълга колкото моята в момента ,сега косата и е под кръста дълга и в перфектно здраве (за 2 години и порасна толкова ) винаги я питам как и моята да порасте така ,тя ми отговаря че незнае (иначе ми е казвала че тя почти не я е стригала на 4 месеца веднъж и в продължение на година и половина всеки път в който се къпе си полива косата с отвара от коприва )
    ето снимка на нейната коса https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    ето снимка и на моята https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    Последно редактирано от pi4kite_92 : 02-04-2015 на 13:01

Град
    velingrad
    Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Мисля да впръсквам корените на косата с отвара от коприва , обаче само след всяко миене или може всеки ден ?
    Сестра ми както написах по долу използваше отвара от коприва всеки път в който се къпе като поливаше цялата коса ,подолу в снимките може да видите ефекта при нея

Цитирай Първоначално написано от pi4kite_92 Виж мнението
    здравейте !
    оТ доста години се опитвам да си пусна дълга коса до кръста (в момента косата мие дълга до закопчалката на сутиена ,и това е на дългата дължина от около 8 9 години насам) друго важно нещо което искам да кажа че мие на пластове и все съм си мислила че това играе голяма роля в растежа на косата, от около 3 месеца започнах да използвам преса за коса веднъж седмично като ползвам продукти за топлинна защита ,а преди тези 3 месеца косата не е видяла какво е това преса сешоар или маша
    подстригвам я на около 2 месеца и използвам кристали за коса спрейове против заплитане ,себорал използвам от изветсно време и ампули за коса ,преди време съм ползвала и стимулант на икаров и тривитаминол и геритамин пиех (всичко разбира се не на един път ) ..и от толкова години косата ми всее пълна с цъфтежи и като ида на фризьор уж мие пораснала 3_4 см и те всичко ми изрежат дето ми е пораснало за тези два месеца в които не съм я стригала .... а в същото време имам сестра близначка която преди 3 години беше с коса дълга колкото моята в момента ,сега косата и е под кръста дълга и в перфектно здраве (за 2 години и порасна толкова ) винаги я питам как и моята да порасте така ,тя ми отговаря че незнае (иначе ми е казвала че тя почти не я е стригала на 4 месеца веднъж и в продължение на година и половина всеки път в който се къпе си полива косата с отвара от коприва )
    ето снимка на нейната коса https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    ето снимка и на моята https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    Аз мога да те посъветвам да се насочиш към професионалната козметика. Честно казано аз много време правих какви ли не маски (домашни), взимала съм и тривитаминол, масла на Икаров и какво ли не, ама ефект особен нямаше. Понеже съм със суха коса, имаше малко видима хидратация, ама нито косъма ми се възстанови много-много, нито почна да расте с някакви темпове огромни. Сега си ползвам професионални продукти и съм много доволна. Пробвай протеинова серия (протеинов шампоан и балсам/маска) или маслена серия (Макадамия примерно). Скъпи са нещата, но си струват парите.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Не искам да се заяждам, но ми става досадно вече как предлагаш постоянно професионална козметика

Иначе подкрепям маската на Макадамия, ползвам я от 2 седмици и ефекта е меко казано чудесен. Косата ми никога не е била толкова хидратирана, мека и блестяща. Но пък това е сигурно заради силиконите, които съдържа. Така че домашните маски също си ги харесвам.

Честно да ти кажа, предлагам я щото е ефикасна. Аз преди само домашни маски правех, особено в разни трудни финансови периоди. Ами ефектът от маската на Макадамия например и ефектът от домашна маска, е доста различен. Моята коса има нужда от много грижи ,за да изглежда добре. Просто други продукти нямат ефект. Завиждам благородно на момичетата, които си купуват просто един шампоан от дродрогерията и косите им изглеждат супер.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Честно да ти кажа, предлагам я щото е ефикасна. Аз преди само домашни маски правех, особено в разни трудни финансови периоди. Ами ефектът от маската на Макадамия например и ефектът от домашна маска, е доста различен. Моята коса има нужда от много грижи ,за да изглежда добре. Просто други продукти нямат ефект. Завиждам благородно на момичетата, които си купуват просто един шампоан от дродрогерията и косите им изглеждат супер.
    Напълно съм съгласна с теб. Накрая всичко се свежда до ген

anonymous708973
    Guest
    Ех, как ми липсват дните, в които можех да ходя по 5-6-7 часа, омазана в жълтък, мед, масла и т.н.
    Ама сега най-много моят да избяга с 200 км/ч в другата посока

Даже няма кога едно просто авокадово масло да си оставя по дължините за час-два :/

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Имам проблееем! Направих се червена със шампоан-оцветител и стана нещо отвратително, нямам време да го чакам да се отмива, защото искам възможно най-скоро да махна това нещо от главата си :Д Та въпроса ми е с руса безамонячна боя ще се махне, нали ?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Напълно съм съгласна с теб. Накрая всичко се свежда до ген
    Това най-вече. То не, че не бива да полагаме грижи, ама от гена човек не може да избяга.

Иначе и аз нямам време да стоя с маските. В училищна възраст, имах един период, в който всяка седмица по два пъти си правех домашна маска. Слагах жълтъци, масла, стоях часове наред. Е, нямам толкова време сега. Сигурно за 5 месеца един път успях да си направя жълтък с мед и зехтин, стоях 2 часа и това беше.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Имам проблееем! Направих се червена със шампоан-оцветител и стана нещо отвратително, нямам време да го чакам да се отмива, защото искам възможно най-скоро да махна това нещо от главата си :Д Та въпроса ми е с руса безамонячна боя ще се махне, нали ?
    С витамин С или сода ще се поотмие, няма смисъл от боя

Град
    Много благодаря!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Тези шампоан-оцветители откъде си ги купувате? Много ли са вредни? (съпоставете ги с амонячна боя)
    Колко време стоят? :Д

Град
    Елитис, около лев и 50 струват и стоят към 8 измивания но зависи какъв е цвета. Кестенявото се отми много по бързо от червеното. Също зависи и какъв е твоя цвят (на кестеняво - русо не хваща,например). Но не е като боята определено, изобщо не са вредни и след като се направя с едно такова, косата ми става много гладка и мека, все едно съм била с маска.

Град
    velingrad
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Аз мога да те посъветвам да се насочиш към професионалната козметика. Честно казано аз много време правих какви ли не маски (домашни), взимала съм и тривитаминол, масла на Икаров и какво ли не, ама ефект особен нямаше. Понеже съм със суха коса, имаше малко видима хидратация, ама нито косъма ми се възстанови много-много, нито почна да расте с някакви темпове огромни. Сега си ползвам професионални продукти и съм много доволна. Пробвай протеинова серия (протеинов шампоан и балсам/маска) или маслена серия (Макадамия примерно). Скъпи са нещата, но си струват парите.
    някакви конкретни продукти можеш ли да ми препоръчаш ,било то шампоан маска или дори някакви кристали за коса все ще ми помогнеш в избора.Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от pi4kite_92 Виж мнението
    някакви конкретни продукти можеш ли да ми препоръчаш ,било то шампоан маска или дори някакви кристали за коса все ще ми помогнеш в избора.Благодаря предварително
    Мога да ти препоръчам серията на Макадамия, защото съм много доволна. Можеш да си вземеш шампоан + маска или балсам. Ако си с нормална коса, балсамът ще ти е по-добре, ако си със суха, вземи маската. Маслото на Макадамия е много готино, можеш да го ползваш за маски или като финиш.

Другото важно е протеинова серия. Имала съм продукти на Афоджи и на Напура. Не знам вече кои са по-добри, трудно ми е да кажа.
    http://www.zlatnaribka.com/aphogee/k...-minute-237-ml
    Tози реконструктор е прекрасен за мен, наистина много добре влияе на косата. Винаги трябва да използваш протеиновата маска с протеинов шампоан преди това.

Другият хубав продукт е този:http://www.zlatnaribka.com/napura/na...eratina-200-ml

Дано да съм ти помогнала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си