.
Отговор в тема
Страница 93 от 95 ПървиПърви ... 438389909192939495 ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 2375
    Фен
    Град
    near the water
    Имам въпрос към тези които се боядисват – слагате ли някаква основа за подхранване, като серум или някакви капсули, защото ми казаха, че е хубаво преди всяко боядисване да го правя?

Нещо темата замира напоследък, но сега ще се опитам да съм полезна на потребителките, като разкажа за моите премеждия с косата. Най-после мога да се похваля, че косата ми не изглежда като метла.

Принципно имам здрава коса, гъста, чуплива, с твърд косъм, суха. Такава ми стана след пубертета, като бях дете беше права и мазна. От тогава се опитвам да я накарам да се обуздае малко, да не изглеждам като гръмнал бойлер и да не е суха. Пробвах маски с масла, тривитамонол, жълтъци, витамини пих, реших, че може да ми е изтощена - отрязах я. Имах гаден сешоар, смених го, после спрях да ползвам всякаква топлинна обработка. Ефект... никакъв почти. Почнах да ползвам професионални продукти, ефект се видя, но недостатъчен. Основно Макадамия ползвах, която ми направи косата по-мекичка, но не достатъчно. Миналата година през относително топлия период (пролетта и лятото) не ползвах сешоар изобщо. Косата ми пак изглеждаше по същия начин.

От есента започнах да ползвам протеинови продукти - шампоан и маска. Два пъти седмично си ги ползвах, продължавам още. Чак сега започна да се вижда ефект, а използвам често сешоар и преса, разбира се и термозащита. Слагам си и Макадамията, а след като се изсуша/изправя слагам и масла. Явно решението е било протеинът, но ми трябваха няколко години, за да разбера. Сега косата ми има гладки косми, не е остра на пипане и има блясък.

Реших да споделя с вас, ако някоя има подобен проблем да пробва с протеиновите продукти, защото при мен ефектът е огромен.

Бъдете красиви!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

От есента започнах да ползвам протеинови продукти - шампоан и маска.

На коя фирма са ти протеиновите продукти ?

Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    На коя фирма са ти протеиновите продукти ?
    Имам шампоан и маска на Напура, също така и реконструктора на Афоджи. Доволна съм и от двете марки. Кофтито на Напура е, че поскъпнаха преди няколко дни.

Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche Виж мнението
    Имам въпрос към тези които се боядисват – слагате ли някаква основа за подхранване, като серум или някакви капсули, защото ми казаха, че е хубаво преди всяко боядисване да го правя?
    Не съм чувала за специални неща, които да се използват, може би само някакви капсули за заздравяване.
    Nothing Last Forever

Фен
    Град
    near the water
    Ми не знам, аз колкото приятелки съм питала, всички ми казват, че са си правили хидратиращи маски, слагали са ампули, както ти каза. В крайна сметка влязох в една аптека и си взех един серум Lavilin за преди боядисване

Ще питам моята фризьорка, пък ако кажеш , че си доволна, може и аз да си взема
    Nothing Last Forever

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Преди си слагах ботокс за коса на Лореал, който е за еднократна употреба заедно с маслото на Макадамия към боята. После си продължих само с Макадамията и косата ми като състояние беше по - добре като се сравни без и с маслото.

Боите, за които се изисква изрусяване хващат по-добре на леко увредена нетретирана коса, така че каквото правя е след боядисването. Някъде седмица след него правя дълбоко подхранване с купичка балсам нанесен на суха коса за час - два и после го измивам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Момичета, може ли да се приема цинк и биотин на Абофарма 2 пъти дневно, въпреки че пише 1 на ден?

Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1 Виж мнението
    Момичета, може ли да се приема цинк и биотин на Абофарма 2 пъти дневно, въпреки че пише 1 на ден?
    Спазвай указанията..едва ли ще ти стане нещо, но защо трябва да предозираш? Всъщност с каква цел би искала да приемаш цинк и биотин-заради косата ли?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не знам дали има още някой който пише в тази тема,но имам нужда от съвет.
    Попаднах както винаги на "кадърна" фризьорка.Оцвъкала ми е горния пласт на косата,
    а долния си седи по-дълаг ,не знам дали можете да си представите каква ужасна гледка е.
    Мога ли нещо друго да направя освен да си подстрижа и долния пласт за да изглежда добре ?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Не знам дали има още някой който пише в тази тема,но имам нужда от съвет.
    Попаднах както винаги на "кадърна" фризьорка.Оцвъкала ми е горния пласт на косата,
    а долния си седи по-дълаг ,не знам дали можете да си представите каква ужасна гледка е.
    Мога ли нещо друго да направя освен да си подстрижа и долния пласт за да изглежда добре ?
    Каква ти е косата? Права, къдрава, чуплива? Ако ти е права, може ли по някакъв начин да я начупиш, примерно да спиш сплетена на плитка, за да прикриеш малко този проблем. То много зависи каква ти е косата, не знам дали ще стане при теб.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ми не знам, аз колкото приятелки съм питала, всички ми казват, че са си правили хидратиращи маски, слагали са ампули, както ти каза. В крайна сметка влязох в една аптека и си взех един серум Lavilin за преди боядисване
    Преди боядиване нищо не слагам, за да не се размие цветът или да стане някоя реакция, знам ли.
    След като се боядисам, на всеки десетина дни слагам балсам, семи- перманентен оцветител и ампула (каквато намеря в момента), за да подхраня косата и същевременно да освежа цвета.

АЗ изхабих вече една опаковка от протеина на Афоджи, но никаква разлика не забелязах, нито ми се втвърди косата, както обикновено става при протеинова терапия, нито се заздрави, нищо, даже и боята не падна.

Супер фен Аватара на weheartiit

Каква ти е косата? Права, къдрава, чуплива? Ако ти е права, може ли по някакъв начин да я начупиш, примерно да спиш сплетена на плитка, за да прикриеш малко този проблем. То много зависи каква ти е косата, не знам дали ще стане при теб.
    Чуплива ми е ,но не я харесвам така и я изправям.
    Ох,надявам се скоро да израсте и да я изравня,но моята расте толкова бавно...

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Чуплива ми е ,но не я харесвам така и я изправям.
    Ох,надявам се скоро да израсте и да я изравня,но моята расте толкова бавно...
    Аз също съм с чуплива и много твърда коса. А идеята ми е да си сплетеш косата на плитка, след баня, когато е още влажна. Можеш да сложиш пяна и на сутринта ще ти бъде оформена. Друг вариант е да си направиш вълни с преса.

Мега фен
    Град
    <3
    Имам шампоан и маска на Напура, също така и реконструктора на Афоджи. Доволна съм и от двете марки. Кофтито на Напура е, че поскъпнаха преди няколко дни.
    Аз си взех Хималая-та и го ползвам заедно с реконструктора. За кой знае какъв ефект май е рано да говоря, но за сега ми харесва. Отделно ползвам маска на Лореал за силно изтощена коса (любимата ми до момента) и редувам с маската на Миозотис (червена кутия)..

Какъв по-професионален шампоан, или балсам да си взема?
    Имам нужда и от кристали, че моите свършват.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз си взех Хималая-та и го ползвам заедно с реконструктора. За кой знае какъв ефект май е рано да говоря, но за сега ми харесва. Отделно ползвам маска на Лореал за силно изтощена коса (любимата ми до момента) и редувам с маската на Миозотис (червена кутия)..

Какъв по-професионален шампоан, или балсам да си взема?
    Имам нужда и от кристали, че моите свършват.
    Щом ползваш реконструктора, а искаш професионален шампоан, вземи си CHI. Много съм доволна аз лично, прави ми косата супер. Не е евтин, но за това количество е на добра цена, а е изключително икономичен (къпя се 3 пъти седмично, а една опаковка ми стига за над 2 месеца).

Шампоанът на Макадамия също не е лош, но не можеш да го използваш с реконструктора или друг протеинов продукт.

Митичното олио е като кристали, има едно специално за боядисани коси. Не е тежко, в сравнение с олиото на Макадамия е много по-лек продукт, икономично е.

vanity_fair88
    Guest

здравейте

Здравейте момичета.Приемате ли нови попълнения сред вас?
    Отдавна ви чета, но досега не съм писала в този форум точно.
    Маниячка съм на тема коса,много се грижа за своята.Обичам всякъкви теми за косата,много неща съм пробвала и ще се радвам да си бъдем взаимно полезни.

^^Здравей!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Здравейте сладурки.
    Отдавна не съм влизала във форума.Завърнах се.

Какво правите,продължавате ли с маските?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз не. :Д Не съм си правила от... наистина не помня от кога. Вече ме мързи, не съм както бях едно време. :ДДД :/

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Някой може ли да ми препоръча хубав шампоан за косопад? От два месеца се скубя като пиле и не знам какво да я правя тази коса. Редовно ползвам маски, серум след къпане, рядко я третирам и от година не съм я боядисвала, но уви ....

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Здравейте сладурки.
    Отдавна не съм влизала във форума.Завърнах се.

Какво правите,продължавате ли с маските?
    Хич. От много време не съм си правила домашна маска. Нямам толкова време, не мога да седя по 2-3 часа намазана. Слагам си маска Макадамия и един протеинов балсам на Чи.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз пък в последно време успявам да се намажа със зехтин.
    Да, сега като го кажа това и край с маските
    Искам да вметна също, че купешките маски ми се виждат много по-ефективни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си