.
Отговор в тема
Страница 9 от 95 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2375
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Мисля,че няма да има проблем,ако сложиш кокосово масло.Дори ще подейства по-добре.
    а как се прави ? смесвам всички съставки просто ли ?
    и вит.А ми дадоха в мини шишенце,не в ампулка и не знам цялото ли да го слагам
    и ако ми остане мога лида го съхранявам в хладилника и да го нанеса още 1 път

Banned Мега фен
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/6541390O.jpg - до там,където е стрелката е пълно и уж е 5мл.,цялото ли да го слагам ?

Ето я и моята коса :д https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...8696db8e3cd627
    Обмислям за зимата да я боядисам в нещо по-тъмно и да започна с маските отново, защото лятото я тормозих доста с изрусявания, боядисвания, море и тн. Въпреки че косата ми е мека и здрава и само при изрусеното е малко по-суха, а очаквах да е доста по-зле. Започвам със стимуланта, кокосово масло и домашни маски отново. (:

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    POLINA може ли като ти пристигне това http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-sty...poddajna-kosa/
    и го пробваш да дадеш мнение,да знам дали да си го добавям в списъка. :Д
    Съжалявам, че не съм ти отговорила по-рано, но ме нямaше известно време. Именно и за това още не съм си го взела. Утре отивам да го взема и веднага щом го провам ще дам отзив )
    J

Обмислям да си взема шамоана стимулант за растеж на Тианде, някой нещо да каже по въпроса

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Предложете нещо ефикасно за обем?Четох,че има ефект,ако си измиеш косата както обикновено и после си изплакнеш косата с бира.Някой пробвал ли е този метод?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а как се прави ? смесвам всички съставки просто ли ?
    и вит.А ми дадоха в мини шишенце,не в ампулка и не знам цялото ли да го слагам
    и ако ми остане мога лида го съхранявам в хладилника и да го нанеса още 1 път
    Скоро не съм чела ''рецептата'',но предполагам,че всичко заедно трябва да смесиш. Според мен количеството вит.А е нормално,цялото го изсипи.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Предложете нещо ефикасно за обем?Четох,че има ефект,ако си измиеш косата както обикновено и после си изплакнеш косата с бира.Някой пробвал ли е този метод?
    Аз използвам бирата като маска, а моят приятел от години се маже с преварена бира, като фиксатор, за да не му хвърчала косата (обяснявам му, че хората са изобретили лак за коса, ама не ще). Прави му я твърда и наистина я фиксира, не знам какъв обем би придала. Да ти кажа пробвай, аз съм доволна как действа на моята, но такъв ефект не съм забелязала.
    Поне едно е сигурно, няма да ти навреди.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    момичета и аз се включвам..... да ви питам за шампоан.... моята коса е мазна в корените, но надолу е суха и не знам какъв шампоан да използсам отчала съм се
    И аз съм така.Кажете подходящ шампоан и да не е много скъп
    Аз от доста време ползвам на Garnier Ultra Doux с петте билки...един зелен.Фризьорката последно ме посъветва да си мия косата с шампоан само в корените и като я плакна водата отмивала шампоана към краищата и така те също ставали чисти без да ги търкам със шампоана.После слагам някаква маска на краищата,държа я 1 мин. и изплаквам.
    Последно редактирано от rihanna344 : 09-09-2013 на 20:56
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от rihanna344 Виж мнението
    И аз съм така.Кажете подходящ шампоан и да не е много скъп
    Аз от доста време ползвам на Garnier Ultra Doux с петте билки...един зелен.Фризьорката последно ме посъветва да си мия косата с шампоан само в корените и като я плакна водата отмивала шампоана към краищата и така те също ставали чисти без да ги търкам със шампоана.После слагам някаква маска на краищата,държа я 1 мин. и изплаквам.
    Ами то така се мие коса попринцип. Не е някакво откритие. :Д Просто няма нужда да миеш дължините и краищата.

Момичета къдрили ли сте се с бира? Как става?

Banned Мега фен
    Скоро не съм чела ''рецептата'',но предполагам,че всичко заедно трябва да смесиш. Според мен количеството вит.А е нормално,цялото го изсипи.
    мерси,така и направих,вече съм наклепана с него

Banned Мега фен
    малко ревю на ''домашния еластисайзър'' ( не че има смисъл и на някой ще му трябва,ама да има )
    смесих всички съставки в едно,като вит.А ми беше в шишенце с количество 5мл. кокосово масло сложих 3сп.л. тъй като ми е в голям буркан и не мога да преценя колко точно е половин шишенце от това на Икаров,рициново - цялото и глицерина -отново цялото шишенце
    Като за начало ще ви кажа,че не очаквах такава смес да се получи стана много лепкава смес ( все едно се мажете с някакво масло + мед,даже по-лепкаво) и много тежка смес - дори имам чувството,че е по-тежко от това да се намажеш само с рициново масло. Миризмата е много гадна,ако не ви понася миризмата на тривитаминола най-вероятно и това няма да ви напомня на цветя и рози. Друго - сместа стана доста,ще ми стигне поне за още 2 пъти,което значи,че ако го правя,за да се намажа само един път трябва да слагам 1/3 от продуктите ( че даже и по-малко). Малко трудно се нанася,защото както споменах е лепкава и тежка смес. И последно: ако решите да го правите определено бебешки шампоан за отмиване няма да ви върши работа хубаво е с друг шампоан.

За резултати не мога да кажа,защото току що се намазах,като излезна от банята ще споделя.

само да вметна,че тая смес ми изглежда много подходяща за нокти и за кожата на ръцете докато си мазах косаса естествено си наклепах и ръцете,след като ги измих кожата ми беше супер мекичка

та,това е

Banned Мега фен
    а да,ще стоя 2 часа или повече,ще видя

Голям фен Аватара на monroe999
    ох, винаги съм искала... чувала съм, че измита коса, още влажна, се полива с бира и се оставя да изсъхне и после не мирише уж

Banned Мега фен
    като се изкъпеш си поливаш косата с малко бира и почваш да мачкаш докато си с наведена глава,после още малко и пак мачкаш и така.. или поливаш много 1 път и мачкаш

Banned Мега фен
    забравих да кажа: ако си с права коса няма да стане.. трябва да ти е поне малко чуплива косата и не много дълга ( за да не тежи) че да стане

мерси за информацията

мерси,така и направих,вече съм наклепана с него
    Изкъпа ли се вече? Какъв е резултатът?

Banned Мега фен
    Изкъпа ли се вече? Какъв е резултатът?
    резултата е както с масло ако се намажеш - мека и лъскава коса
    с една разлика - чувствам си косата по-плътна на допир

Град
    Някъде там....
    забравих да кажа: ако си с права коса няма да стане.. трябва да ти е поне малко чуплива косата и не много дълга ( за да не тежи) че да стане
    Това е мачкане (все едно го правиш с пяна) а не къдрене. Къдрила съм се с парцалчета и съм използвала бира за фиксатор. На влажна коса напръсквам с бира и навивам на парцалче/ролка/ или там с каквото ще се къдря, когато изсъхне косата е като бетон. Да поясня, че косата ми е ужасно дълга, права, тежка и жилава плюс това и самите косми са доста дебели. Повечето лакове за коса, освен ако не са със супер силна фиксация, не ги зачита за нищо, а с бирата става супер. И не мирише, бирата изветрява.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Banned Мега фен
    ^ ъм под ''къдрене с бира'' се разбира точно това,а не ползване на бира като фиксатор

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Това с бирата ще го пробвам.
    А вие къдрили ли сте се със сламка?
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Град
    Някъде там....
    ^ ъм под ''къдрене с бира'' се разбира точно това,а не ползване на бира като фиксатор
    Ако му викате "мачкане с бира" съм по-съгласна. За мен къдренето е процес, в края на който се получават къдрици а не...не знам как да опиша и за ефекта от мачкането.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    А тези маски как си ги мажете. Без корените, повече по краищата и дължината или + корените?

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

резултата е както с масло ако се намажеш - мека и лъскава коса
    с една разлика - чувствам си косата по-плътна на допир
    Обезателно ще пробвам някой път.Когато имам повече време за целия ритуал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си