.
Отговор в тема
Страница 56 от 95 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2375
    Мега фен Аватара на Colouring
    Писах и в друга тема без да знам, че има специална такава за косата, но ще се самоцитирам и тук:
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Нищо не разбирам от боядисване на косата, къна и т.н. Въпросът ми е - Естественият ми цвят е тъмно кестеняв. Ако се боядисам с тъмно червена къна какъв ще е резултатът, ако изобщо има такъв? В смисъл, искам пак да си е моят цвят, но да има червен оттенък примерно.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Първо дали ще има оттенък ,да ще има. Боядисвам една приятелка,която е със тъмнокестенява коса и се получава много хубаво червено- и със това : http://www.shopkmk.com/userfiles/pro...oduct_5857.jpg, и със това :http://www.dzauhar-abdallah.cz/fotky...00P9210050.jpg мое мнение е да си купиш някоя по-скъпа къна ,защото червеното не държи много или просто е до коса.А иначе според дължината ще прецениш колко пакетчета ти трябват.Нейната е малко под раменете и слагаме поне по 2. И задължително слагаш в сместа 2 лъжици оцет. Ако имаш други въпроси,ще се радвам да ти отговоря.
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мерси, за отговорите.. ще си помисля дали да го взема. Да ви питам и друго свинската мас полезна/вредна ли е за косата ? :Д Баба още прави сапун за коса от свинска мас и сода каустик та се чудя дали да пробвам :Д:Д
    със сигурност е по-добре от бъканите по магазините шампоани..;д

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Мерси, за отговорите.. ще си помисля дали да го взема. Да ви питам и друго свинската мас полезна/вредна ли е за косата ? :Д Баба още прави сапун за коса от свинска мас и сода каустик та се чудя дали да пробвам :Д:Д
    аз да ти кажа свинската мас е много полезна за косата аз я слагам в домашните маски които си правя за коса моята баба имаше много дълга и гъста коса до дупето и тя често си правеше домашни маски за коса също така използваше и домашната свинска мас аз също ползвам тези маски които тя си правеше навремето, моята също е дълга и гъста и къдрава имам нейната коса а такава коса иска грижи,така че съм за свинската мас

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Това чувство след маска. <3 :д
    xixixixixixi <3

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    аз да ти кажа свинската мас е много полезна за косата аз я слагам в домашните маски които си правя за коса моята баба имаше много дълга и гъста коса до дупето и тя често си правеше домашни маски за коса също така използваше и домашната свинска мас аз също ползвам тези маски които тя си правеше навремето, моята също е дълга и гъста и къдрава имам нейната коса а такава коса иска грижи,така че съм за свинската мас
    друго добавяш ли в маските? И моята баба е имала доста дълга коса, но се е къпала със сапуна и това е било само ;д ;д

друго добавяш ли в маските? И моята баба е имала доста дълга коса, но се е къпала със сапуна и това е било само ;д ;д
    аз добавям сякви неща,хума,оцет ракия,жълтък,бира,кисело мляко,разни масла за коса, горчица, зависи какво искаш аз си правя за мекота,за блясък,за растеж,освен изброените ползвам и други неща от които съм доволна,

В сапуна трябва да има мазнина задължително, за да може да разтваря мазнини, но сода каустик ми звучи малко крайно. Не знам какво точно се включва в рецептата.
    п.с. тъкмо проверих - да, включва се някакво масло и сода каустик :Д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-27-2014 на 15:16
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    В сапуна трябва да има мазнина задължително, за да може да разтваря мазнини, но сода каустик ми звучи малко крайно. Не знам какво точно се включва в рецептата.
    аз доколкото си спомням едно време баба и тя правеше домашен сапун с стопява мас и мисля че слагаше сода обикновена.но тук намерих това.https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...59930103,d.bGQ пише че се слага сода каустик
    Последно редактирано от elena.markova : 01-27-2014 на 15:22

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Писах и в друга тема без да знам, че има специална такава за косата, но ще се самоцитирам и тук:
    Тия къни не са по-стока от масовите бои.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Тия къни не са по-стока от масовите бои.
    Аз никакво намерение нямах да пробвам нещо такова. Просто майка ми от години се боядисва с тъмно червена къна, Афродита ли е, каква е не знам. Нещо от тоя сорт. :Д И си викам 'що и аз да не пробвам пък.. и без това ми е под ръка.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Чудя се дали да си купя Биотин за ускоряване на растеж, чувала съм много добри отзиви, някой тук ползвал ли го е?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Термозащитен спрей от който сте доволни?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel Виж мнението
    Чудя се дали да си купя Биотин за ускоряване на растеж, чувала съм много добри отзиви, някой тук ползвал ли го е?
    Аз,помага много. Но зависи какъв ще си вземеш.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз,помага много. Но зависи какъв ще си вземеш.
    само за растеж ли помага? ;д

иначе... аз се разочаровах :Д Очаквах сапуна да е нещо супер яко и био ;д все пак.. няма химии и тем подобни.. да аама не ;д косаата ми в корените изглежда мръсна и гадна ;с може би само маста ще си слагам в маски ;д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    само за растеж ли помага? ;д
    Кожа, нокти, коса, имунна система като цяло.
    Пак ще си взимам , ето този
    http://apteka.framar.bg/02002933/%D0...80%D0%BC%D0%B0

Супер фен
    Някой ползвал ли е спрей за топлинна защита за коса от Avon?

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Поръчах си 2 броя Биотин по 5000 мкг общо за 30 лева. Сега чакам да пристигнат.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

иначе... аз се разочаровах :Д Очаквах сапуна да е нещо супер яко и био ;д все пак.. няма химии и тем подобни.. да аама не ;д косаата ми в корените изглежда мръсна и гадна ;с може би само маста ще си слагам в маски ;д
    никога не съм си мила косата с сапун тя моята кват е суха и ако и сложа и сапун не знам на какво ще стане
    а да ми препоръчате някой шампоан за много суха коса, някой хидратира
    Последно редактирано от elena.markova : 01-28-2014 на 19:22

Мега фен Аватара на strawberry88
    Полезна е, но не и да я ползваш, като сапун за косата. Никога не прави грешката, като мен, да си измиеш косата с домашен сапун!!! ...Ама като гледам май си я направила вече. Нищо, човек се учи от грешките си.

Като сте заговорили за сапуни някой да е пробвал рецепта за направата на домашен сапун?
    Последно редактирано от Hayashi : 01-28-2014 на 21:48
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Бабите на повечето.
    Аз се замислих колко ще е хубаво да си направя сама. С разни етерични масла и семчици в тях. дано не се изгоря ако реша да го правя. Тая натриева основа гори хубавичко. Замислих се, ако някой разбира малко химия, дали ще стане по-хубав сапунът с литиева или калиева основа? :ДД
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Някой ползвал ли е спрей за топлинна защита за коса от Avon?
    Да,аз и съм много доволна и вече си взех и втора опаковка.И ще ти кажа едно трикче,не знам дали го знаеш ,но все пак..малко преди изправяне ,сушене впръскай спрей и леко намачкай косата и изчакай няколко минутки максимум 5 и ще видиш разликата..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

какъв е тоя спрей може ли снимка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си