- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
и аз имам 10 годишен син но не съм си и помислила да си мажа лицето или косата с урината му не съм толкова на зор че да го правя,лично аз ползвам сякви домашни маски домашни балсами си правя за лице и за коса също си купувам индийски билки за да ги ползвам вместо шампоан за косата,има толкова много неща че не мисля че трябва да прибягвам чак до драстични мерки но всеки си решава какво да прави с косата си и с лицето си,и недей да обиждаш с невежество момичетата знам че това е адресирано специално до мен, ако наистина си на 31 не ти отива с тези думи
Последно редактирано от elena.markova : 01-31-2014 на 16:33
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...91276016507016 тази е много хубава преди съм я ползвала но не я намирам вече на пазара ако някой знае някой сайт откъдето мога да си го поръчам ще му бъда много благодарна моята е къдрава и като си слагах от нея ми правеше косата по прибрана
Аз не съм критерий за ценностна система , но да се поставя нещо, което съм чувала, че помага при косопад с л*йна и с*поли, в чиято категория ти ги постави, е доста крайно. Всеки нормален човек знае, че ако не се налага, няма да прибягваш до крайни решения да си мажеш косата или лицето. Това, че на теб не ти се е налагало е чудесно, но не знаеш дали на някой друг от форума не му се налага нещо нетрадиционно. Нещо, което на едни се вижда "крайно" , за други може да е решение на проблем. А и момичето просто попита дали някой е чувал и знае нещо по въпроса...
Аз заставам зад всяка дума, която съм писала и именно, защото съм на 31 не съм си позволила да категоризирам, както ти го стори.
Момичета реших да си купя маска за коса, но досега съм си правила сама и си нямам и идея на къде да се насоча.Тук сте вие.Препоръчайте ми.И бих искала да попитам тези купените маски качествени ли са? Имам предвид, че винаги съм мислела, че е много по-добре да си използвам някакво масло или други по-натурални неща, ако мога така да се изразя.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хаха :д
Всички тука категоризиращи гнусливки да се вземат в ръце. Айде да почне да ви пада косата на кичури, да изгълтате ен на брой лекарства, да измажете една камара скъпи маски, да ви видя дали няма на всичко да сте готови.
Или с някакво свирепо акне, ако се борите - щото за такъв случай съм чувала от първа ръка.
Всичко се свежда до това дали ножът опира до кокала. Като опре, нямате много избор.
В крайни случаи нямам против, ама профилактично... не
Момичета,търся си някакъв подхранващ спрей-балсам за след баня,който да помага и с разресването.Предложения?
Момичета, предложете ми шампоан за чувствителен скалп?
Той е изключително агресивен. На мен лично ми докарва пърхот.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчайте нещо за обем?![]()
здравейте ,регистрирах се специално заради тази тема след много лоша подстрижка започнах с маските сега ми свърши бадемовото масло (комбинирах и с рициново от това разхлабителното от аптеките) ии се чудя на икаров или на Ривана да си взема от по евтините . някой ползвал ли е масла на Ривана
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте! Косата си я боядисах преди 2 месеца, но вече само отенъкът си личи и е поизсветляла. Естественият ми цвят е тъмнокестеняв.
http://www.olia.bg/olia_colors.php Харесах си на Олиа 3.16 - deep violet е цветът, направо се влюбих. :Д
Проблемът е, че всяка боя ми се получава 100 пъти по-тъмна от очакваното.
Има ли безобиден начин да изсветля косата си с минимум 2-3 тона?
Една позната преди време си изсветляваше тъмнокестенявата коса с някаква руса боя на Syoss.. Резултатът беше червеникав и косата изглеждаше здрава.
Доколкото знам, супрата, блондорът, перхидролът и другите неща (които не съм ползвала никога) са много вредни.. Четох някъде за безамонячни супри.
Виждате deep violet, просто ако сега се боядисам, косата ми ще стане черна, а на слънце ще бие на лилаво. А аз искам по-светъл резултат, като от опаковката.
Някакви идеи за изсветляване? Методите с лайка и лимон ми се струват твърде бавни, а и няма слънце, което да ми грее косата.![]()
[QUOTE=midnight_escapade;11016747]Здравейте! Косата си я боядисах преди 2 месеца, но вече само отенъкът си личи и е поизсветляла. Естественият ми цвят е тъмнокестеняв.
http://www.olia.bg/olia_colors.php Харесах си на Олиа 3.16 - deep violet е цветът, направо се влюбих. :Д
Проблемът е, че всяка боя ми се получава 100 пъти по-тъмна от очакваното.
Има ли безобиден начин да изсветля косата си с минимум 2-3 тона?
Една позната преди време си изсветляваше тъмнокестенявата коса с някаква руса боя на Syoss.. Резултатът беше червеникав и косата изглеждаше здрава.
Доколкото знам, супрата, блондорът, перхидролът и другите неща (които не съм ползвала никога) са много вредни.. Четох някъде за безамонячни супри.
Виждате deep violet, просто ако сега се боядисам, косата ми ще стане черна, а на слънце ще бие на лилаво. А аз искам по-светъл резултат, като от опаковката.
Някакви идеи за изсветляване? Методите с лайка и лимон ми се струват твърде бавни, а и няма слънце, което да ми грее косата. : ами има един начин с витамин ц и децки шампоан пробвала ли си го на мен ми свали 2 тона от цвета
Elena.markova, а това за еднократно миене ли стана или на няколко пъти ползваш шампоана?
Четох го вчера някъде, като търсих. Фактически трябва да натроша един блистер на ситно и да го смеся с шампоана. Така ли се прави точно?
А джонсънс става ли, бочко, там другите детски марки, не ги знам повечето![]()
midnight_escapade майка ми си свали черната боя с деколор незнам дали уврежда след 2 месеца все още има коса цвета стана червеникаво кестеняво , а моята коса е тъмно кестеняво почти черно и съм се изветлявала с боя със сив отенък и се получава нещо като лешник