- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Благодаря ти!)
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Има ли в някой бг сайт сух шампоан на batiste
Хей, някой знае ли как се нарича тази плитка или ако има снимка отзад? :}}
http://data3.whicdn.com/images/99941566/large.jpg
^Side french braid? Назад може да се оплете до някъде само.
https://www.youtube.com/watch?v=7-f7ofC80B8
https://www.youtube.com/watch?v=rtnqItJvRpw
Може аз да съм се заблудила по снимката, но аз търся една плитка, при която косата е пусната и плитката започва от бри или бретона нзи продължава назад, но косата си е пусната. Не съм добра в обясненията, но дано някой се сети за какво говоря
edit: И е до връхчетата на косата или до средата на дължината и
Намазах си корените със стимуланта на Икаров, а по дължината обилно с кокосово масло. От много време не съм си правила маска с мляко, мед, зехтин и т.н. скоро ще започна отново.
п.с. Определено виждам ефект от стимуланта, расте ми по-бързо. Много съм доволна. Благодаря, че ми го препоръчахте, ползвам го от половин година вече.
ЗдравейтеОт септември/октомври 2013 обърнах внимание,че косата ми пада малко повече от обичайното.Да речем около шепичка на къпане.Купих си ампули,шампоан против косопад,масло на Икаров и витамини Фитовал.Не забелязах ефект.Спрях ги за около месец.Сега от януари започнах да си правя маска с Тривитаминол веднъж на 2 седмици и пия цинк-биотин.Днес,след като не си бях ресала косата 4 дни,сресах я,направих маската с Тривитаминол и стоях с нея 3 часа.След като влязох в банята не мога да ви опиша :Х :Х :Х Сигурно около 3 шепи коса изпада.Не знам дали не си втълпявам или наистина има проблем.Съмнявам се да не да съм прекалила с всичките продукти,които си слагам от няколко месеца насам.Какво мислите по въпроса и някой имал ли е такъв проблем?
Благодаря предварително))
Моята падаше плашещо много по едно време в края на годината, даже писах тук, не се беше случвало никога. После сама спря. Правила съм си тук-таме маски със стимулант, но определено не 2 пъти седмично. Постоянно ли ти пада косата от тогава насам?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми по някое време не толкова,друг път много.Ту намалява,ту започва отново :/
Възможно е и да си попрекалила.. доста ел. от Менделеевата таблица си употребила, само че не би трябвало да те притеснява фактът, че след къпане ти капе много-ако не си я решиш всеки ден, е нормално след баня да ти капе доста. Забелязала ли си от кое място точно ти капе?Ако я миеш с много гореща вода също е възможно да е и от това.
На мен лично ми е капала само веднъж - с шепи по килима, в банята, щом и нашите забелязаха, че навсякъде има от моята коса, само че отшумя без да правя нещо по-различно от обикновено... А и ако за толкова време ти капе толкова много, със сигурност щеше видимо да ти уредее косата. Как нанасяш шампоана-в ръката ли го сипваш концентрата или...? След като я изплакнеш с топла, завършваш ли с хладка вода, за да се затворят порите?
Психея имаше ли проблеми с косопад или със зъбите по време на бременноста и малко след това?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съм забелязала от кое място пада най-много.Отвсякъде.Не е оредяла(генно си имам много коса за щастие ;д) Сега като каза се замислям - наистина я мия с мнооого гореща вода и не,накрая не завършвам с хладка.Шампоана си го сипвам на ръката и след това го втривам в корените.Не всеки път като я мия пада толкова,но като видя,че пада повече от нормалното направо тръпки ме побиват...![]()
Със самата коса нямах никакви проблеми, докато бях бременна. Девет месеца след като родих и ми се нормализираха хормоните т. е , когато ми дойде отново цикълът, косата ми се поизправи и някак си сякаш самият косъм намали плътността си- видимо за околните не , но аз я чувствах по-различна. Но зъбите-там беше трагично, бях абонирана за зъболекаря. Дори сега моята зъболекарка ми каза след 5-я месец да започна да вземам таблетки с Ca, понеже пак съм бременна и пак съм редовно да ми запълнят някое кариесче. Говорила съм с един приятел, който е зъболекар в Германия дали не съм болна от нещо, което намира видима проява в развалянето на зъбите и той каза, че не съм болна , просто бременна и при всеки е генно предразположено от една страна, а от друга - през първите три месеца на бременността ако не достига калций (май това беше) до плода, тогава няма как да има здрави зъби..., но основно си е ген...
Съвет от един кожен лекар, който е на 80+ и е супер активен и жизнен. Когато косата се мие с гореща вода, тогава порите се разширяват и е добре след като се измие да се изплакне с хладка вода, за да се затворят -това не е само за косата, а и за цялото тяло.
Другото нещо, което не ни прави впечатление е, че механично в дясната ръка изсипваме концентрата и го нанасяме на косата почти винаги на едно и също място и после втриваме по цялата коса - това става несъзнателно, по навик и това се повратя с години . Една от последиците е косопад, но частичен - докторът ми каза, че е обикновено отзад в горната част на главата, затова е най-полезно за косата , шампоанът да се изсипва в стъклен буркан, да се разрежда с вода, да се разбърква и едва тогава тази течност да се нанася на главата, а не директно само шампоан.
В интерес на истината доста съвети получих от този човек и до днес се старая да ги спазвам максимално.
*похвал*похвал* не съм си мислела, че толко ще ми хареса ^^
http://prikachi.com/images/238/7047238M.jpg
Лелеее не знам дали е от снимката, но бритона ти придава съвсем различен вид. В добрия смисълОтива ти
![]()
Благодаря вииии, всички ми казват, че все едно съм друг човектук май се вижда по-добре https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...27477625_n.jpg
И btw да ви похваля тази маска, която е само 8лв!![]()
Последно редактирано от katii : 02-09-2014 на 12:06
Ауу, Кати, много ми харесва! И си много хубавка! Честито! :*^^
Да, Кати, много ти отива такъв бретон! Аз само мога да съжалявам, че не съм се родила с права коса...
Аз ти казах, че всякак си хубава!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте,
и аз се включвам темата с някои красиви и стилни прически (поне според мен) за абитуриенти и официални поводи изобщо: http://damskitaini.blogspot.com/2014/02/2014_9.html
Моята коса е тънка, но излежда що годе добре, а цветът и е рижав, боядисвам я, използвом шампоани и балсами Елсев, понякога й слагам някаква купена маска и арганово масло по краищата, защото често са ми сухи.