.
Отговор в тема
Страница 64 от 95 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2375
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    http://apteka.framar.bg/30018374/%D0...-%D0%BC%D0%BB- този съм ползвала, и сега трябва да си го взема пак ;д действа, действа!
    Пише, че съдържа силикооон ((
    А омазнява ли косата, след като е без измиване?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

http://imageshack.com/a/img35/6162/f9q7.png
    Да се похваля какво съм си отгледала. xD

В началото на 2011 косата ми изглеждаше така.
    https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/..._4340146_n.jpg
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

Имаш уникална косаа!! Как го постигна?

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    не съм си изправяла косата и не съм и правила вафли от 10 дена, това за мене е голямо постижение. Сега няма да си я третирам известно време и после леко скъсяване. Фриз'ора ми се пада през март. Като магаретата хахха

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    То навсякъде има ;/
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    На мен ми помогна подстрижката на големи пластове, защото и аз не си третирам косата, но при мен този ефект се получи едва когато най-горният пласт мина дължината на раменете и от собствената си тежест, косата ми улегна и не приличаше на кошер, а що-годе нормална прическа. Колко е дълга твоята?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...702dad31af4e5d

Малко е без форма ;д Долният ми пласт е нормален (мека коса и не е бухнал), но горният.. по-твърд, по-сух. Косата ми беше по- дълга с около 4-5 пръста, но се наложи да ги прежаля, защото беше изгорена, даже и тогава си беше огромна. Сега се опитвам да я пусна отново дълга..
    Последно редактирано от DidKa* : 02-12-2014 на 19:32

Подкрепям за този продукт на Билка! И аз съм го ползвала, бих го ползвала отново.
    Не, не ми омазняваше косата.
    А относно силикона... Вреден ли е наистина много? Аз съм чела, че не е препоръчително да се третира тънък косъм със силикон. Търсила съм в нета, но така и не си отговорих на въпроса кой е големият проблем. Ако някой каже..

Цитирай Първоначално написано от DidKa* Виж мнението
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...702dad31af4e5d

Малко е без форма ;д Долният ми пласт е нормален (мека коса и не е бухнал), но горният.. по-твърд, по-сух. Косата ми беше по- дълга с около 4-5 пръста, но се наложи да ги прежаля, защото беше изгорена, даже и тогава си беше огромна. Сега се опитвам да я пусна отново дълга..
    Екстра ти е косата - гъстите коси обикновено са по-сухи в краищата и се късат, затова аз от години си ползвам органични гребени от истински рог и косата не ми се къса, а и абсорбира и отстранява излишната мазнина от косъма. Косата ти естествен цвят ли е ? Аз съжалявам, че не съм се родила рижава, искам да ми е като морковче

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

Природата е била много щедра и благосклонна -дарила ти е цяло богатство! Продължавай да си го отглеждаш така добре, както досега

Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Екстра ти е косата - гъстите коси обикновено са по-сухи в краищата и се късат, затова аз от години си ползвам органични гребени от истински рог и косата не ми се къса, а и абсорбира и отстранява излишната мазнина от косъма. Косата ти естествен цвят ли е ? Аз съжалявам, че не съм се родила рижава, искам да ми е като морковче
    Ами не съвсем ;д лятото се боядисвах (мисля, че беше тъмен кестен цветът) и това е резултатът след 6 месеца.

Hayashi прекрасна коса ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от December Виж мнението
    А вие от кои маски сте най-доволни?
    (Чета много добри отзиви за аргановото масло, но не мога да си го позволя в момента,затова моля ви се не го споменавайте, че ме става тъжно ;Д)
    Имам една българска- не й гледай състава, че ще ти стане лошо. Аз се прежалвам заради цената и заради това, че уж съдържа и арганово масло.
    http://beautycosmetic.biz/leganza-kr...ml?language=en

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от midnight_escapade Виж мнението
    Подкрепям за този продукт на Билка! И аз съм го ползвала, бих го ползвала отново.
    Не, не ми омазняваше косата.
    А относно силикона... Вреден ли е наистина много? Аз съм чела, че не е препоръчително да се третира тънък косъм със силикон. Търсила съм в нета, но така и не си отговорих на въпроса кой е големият проблем. Ако някой каже..
    Натрупва се в косата. Силиконът прилепва за косъма като някой филтър и я прави да се разресва по-лесно, изглежда по-ефирна и има блясък, но само в началото. Обратната страна на медала е, че след това косата става по-вяла и тежка, в смисъл на изтощена не на визуално, а на структурно ниво. Използва се предимно в „Repair“-и „Two-in-one“-продукти, както и в съвсем обикновените шампоани и балсами. Може да се види на самото съдържание като рекламен трик- не се пише Силикон, а се наименува като Dimethiconol, Trideceth-12 или Hydroxypropyl. Биологично Силиконът не се разгражда и затова е и оспорван. Има няколко вида силикон-разтворим във вода, разтворим при определени условия и нератворим-последните два са доста упорити, полухронични и поради тази причина се развиват много алергии както към нормалния скалп, така и към скалпове, които са чувствителни, страдат от пърхот или сърбеж на кожата на главата. Този сърбеж се засилва с времето при употребата на такива препарати. И оптлагайки се в косъма за по-дълготрайно, когато си смениш вече препарата с друг не е рядко и явлението тогава да ти се получи сърбеж, който не е в резултат на новия препарат, а на взаимодействието с остатъчния силикон с някоя друга съставка на новия. Това явление се наблюдава много често, независимо дали е силикон или някой друг напластяващ се компонент. За повече инфо, ето един немски сайт за младежи, откъдето съм взела инфото, а достоверността й се основава на компетентно мнение на дерматолози и т.н
    http://www.maedchen.de/artikel/haarp...on-731790.html

Има различни сайтове и мейли, където човек би могъл да си поръча изцяло натурални спрейове, води за коса и т.н - п/в омазняване, сухота, блясък, растеж..., жалко, че тук не е разпространено това - аз поне съм ползвала нещата само на едни и съм доволна-наистина е натурално. Приготвя се в момента на поръчката и трае не повече от две седмици. Вярно, по-скъпо излиза, но знаеш, че е 100% природа. Аз сама няма да тръгна по балкана да събирам билки и треви, нито знам коя за какво е, нито знам и пропорциите

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Някой да сподели мнение за спрейовете за разресване на коса, напоследък много ми се заплита и дори подстригването не успя да реши напълно проблема. Благодаря ви.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

^ Нещо стилизиращо със силикон.

Всъщност силиконите е вярно, че не се разтварят във вода и се натрупват, но всеки шампоан от магазина съдържащ SLS ще ги отмие.
    Тъй като предполагам, че никой не си слага от въпросните масла и олиа за коса в корените, няма как да се натрупа по главата и да запуши порите.
    Самите силикони са нетоксични и обвиват косъма с защитен слой и по този начин се накъсва много по-рядко. Космите не са живи, така че каквото ѝ да ви говорят не им пречи да "дишат".
    Просто тези, които ползват шампоан без сулфати е добра да ползват обикновен поне веднъж на 10 дена.

Много сте милички всички, но не ми е чак толкова хубава косата. Последният път една фризьорка ми филира горният пласт чак до ушите, въпреки че ѝ казах, че не искам толкова къси стърчащи части.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

а ще ми кажете ли някой силно хидрътиращ балсам без изплакване,

Защо за Бога не искаш да доизползваш Наши?! Не ми казвай, че не ти харесва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, използвали ли сте нещо на Тианде от серията Bio Rehab ?

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Защо за Бога не искаш да доизползваш Наши?! Не ми казвай, че не ти харесва.
    Омръзна мииии вече :Д 2ра опаковка е това :Д

Момичета,днес ходих на преглед за косата.Каза ми,че няма проблеми и явно косопада е сезонен.Само в горната част и около бретона е малко по-слаба,но това е всичко.Изписа ми приорин за 1 месец,ампули на Виши 2 пъти в седмицата за 1 месец и ампули Анастим пак 2 пъти в седмицата за подсилване.Радвам се,че не е нищо сериозно
    Гледах си косичката на апарата,корените ми са страшно големи и здрави,излизат по 3 косъма от дупка ^^

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    тези използвани продукти не бих си купила кои знае кво е налято вместо истинския продукт, не благодаря по добре новичко,момичета не си купуваите продукти от тези сайтове,моя позната си купи такъв продукт уж не използван а се оказа че вместо масло за коса вътре има олио готварско,не се лъжете дайте някой лев повече и си купете от магазина

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    тези използвани продукти не бих си купила кои знае кво е налято вместо истинския продукт, не благодаря по добре новичко,момичета не си купуваите продукти от тези сайтове,моя позната си купи такъв продукт уж не използван а се оказа че вместо масло за коса вътре има олио готварско,не се лъжете дайте някой лев повече и си купете от магазина
    Да, това е така. Никога не бих рискувала и аз. По-добре повече пари за нещо истинско, отколкото малко пари-за нема нищо

Мега фен Аватара на strawberry88
    Някоя ползвала ли е някои от следните продукти:

- Спрей Радикал за косопад/подхранване с цел растеж
    - Спрей на Билка против косопад и за подхранване, отново с цел растеж
    - Хининова вода (даа, повечето сигурно са, но.. каква марка? В някои форуми четох, че го ползвали всеки ден и на суха коса.. аз я ползвах на мокра след баня.. Не се ли омазнява ако е на суха и няма да я измиеш след час-два примерно?)
    Хининова вода на Милва, на Адда и на Кокона съм ползвала. Омазняват косата, не помагат и грам и са едни и същи боклуци и трите.

П/в косопад ли ти трябва нещо? Аз съм ползвала подобно, само че наистина билково, но е 3-4 пъти по-скъпо и годността му е само около 2 седмици, защото няма никакви консерванти.

Мега фен Аватара на babity
    Котаци, снощи се къдрих с пяна. Има ли смисъл на мръсната си коса с'а да правя домашна маска или да оставя за другия път, като няма разни шитове по нея?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си