.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ББ крем

Threaded View

Аз също имам доста мазна кожа и още не съм открила с какво да се справям.Първо си купи нещо наистина добро за почистване и поддържане.Препоръчвам ти по-скъпите марки като Bioderma,La Roche,Vichy и etc.Не забравяй и хидратацията.А сега по темата - аз лично ти препоръчвам BB крема на Garnier (този за комбинирана/мазна кожа естествено).Първоначално бях адски недоволна,лицето ми лъсваше след 1 час.После минах на антибактериалната матираща пудра на Manhattan,по-гадно нещо от това не бях виждала.Цялата бях станала в пъпки и червени пъпки,абе ужас.След това реших да дам втори шанс на Garnier и вече просто не мога без него.Прикрива,хидратира,им матиращо действие (за 2-3 часа,но аз използвам матиращи листчета) и има слънцезащитен фактор,което е много важно.Не знам какво му е имало на предишния,хем го купих от голяма аптека.Фон дьо тен никога не съм ползвала и нямам намерение,тъй като само запушва порите и положението става още по-трагично.Препоръчвам ти да използваш основа преди BB крема,някоя лека и матираща,едно,че ще гримът ти ще е по-дълготраен и второ,че оставя кожата много мекичка и приятна.Но в основата на всичко е да си поддържаш чиста кожата.Това е.
    Последно редактирано от bibssss69 : 08-31-2013 на 20:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си