- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли вероятност да забременея ..
С приятеля ми , имаме вече задълбочена връзка и една вечер ни се откри да сме сами и вече беше станало късно и никой от нас двамата нямаше в себе си презерватив,направихме го всичко окей,не свърши в мен,но беше върху мен след което се е стекло надолу кум срамните устни..Преди време бях чела една двойка се бяха притеснили относно това,но той и беше свършил върху срамните устни,а при мен различно и цялата работа е , че съм в овулация и се чудя дали да си взема ескапел..
Наистина се надявам да е така,но мисля за всеки случай да си взема,защото риска е твърде голям ..
Ма я се осъзнай!
Къв ескапел те гони? Той дори не е свършил в теб?
Седи си на гъза и не се трови.
maDamn
Не се занимавай с тоя ескапел 1во не ти трябва 2ро не е хубаво да си тровиш организъма. Няма ти нищо не се газирай.
Нищо ти няма щом не е свършил в теб но като те е страх следващия път приятеля ти да си има в него презерватив за да не се притеснявате после![]()
Единствената причина поради , която се притеснявам , че съм в овулация и то е точно днес и до колкото съм чела опасността е най-голяма сега ... Наистина много се двоумя какво да направя и преди съм пила ескапел и знам , че е ефикасен
Ти хубаво си в овулация (точното време), а как смяташ да забременееш без спермата да е попаднала на точното място?
Welcome to the Jungle...
Ем до колкото знам и върху срамните устни е голяма опасността.
Това не знам кой ти е го е казал, ама те е излъгал. Срамните устни нямат никаква роля в процеса на оплождане.
Welcome to the Jungle...
Няма как да забременееш, ако не е свършил в теб...
НО
Освен спермата има и предеякулационна течност, която се отделя преди той да свърши, без да усети. В нея има малко, но съществено количество сперматозоиди. Надявам се, че знаеш тези неща... шанса да забременееш от нея също е малък, но е реален, особено както си и в овулация...
Аз лично не ти препоръчвам да пиеш Ескапел, защото все пак е хормонална бомба.
Съгласна съм с горното мнение. Проблема не ти е, че ти се е стекла сперма към срамните устни, а от предеякулационната течност. Шанса е 10 пъти по-малък, ако не и повече, но съществува. Твое е решението дали да взимаш. Аз лично не бих рискувала, щом знам, че съм била в овулация.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Нищо ти няма. Притеснение, при подобни случки, ВИНАГИ ще има.
НО не се забременява толкова лесно.. особено в твоя случай.
Нищо не прави. Ако забременееш, записвай спермата на приятеля ти за участие в Survivor.
Толкова ли няма аптеки около теб, да си купите кондоми? Хайде стига, на моята улица има 4-5 аптеки в обхват от 3-4 мин макс.
Ей, ужасни сте значи... не сте ли чували за новото откритие, че сперматозоидите проникват през кожата и така жената също може да забременее.
Авторке, сериозно сега. Не пий нищо, няма как да забременееш през кожата едва ли не. Просто друг път не прави секс без гума, когато си в овулация за да си сигурна, че всичко ще е наред и е безопасно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5