- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс с най-неподходящия човек
Вие що за хора сте??? Момичето споделя проблемите си с нас - ние явно сме единствените, на които тя смее да сподели и вие и се подигравате по този жалък начин??????? Просто сте супер смотани, честно...Мила, ако можех да ти помогна - щях. Единственото, което мога да те посъветвам, е да кажеш на Зарин, че никога няма да имате нищо общо и да го зарежеш заради сестра си, въпреки че тя пак няма да ти прости най-вероятно. Наистина това което ти и сестра ти сте преживяли е ужасно.....Надявам се че тя е добре и че все някога ще ти прости и отново ще сте най-добри приятелки и ще сте заедно! Не чети изродските глупости на тези недорасляци! По-добре се посъветвай с майка си! Тя трябва най-добре да знае какво трябва да направиш!
![]()
![]()
Напиши всичко това в 4-5 изречения и може да го прочета.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
аз започнах да се отчайвам от такива истории защото вярвате или не осъзнах че постоянно ставам свидетел на подобни сюжети в животът си и най гадното е че много рядко се оказвам този който чука красивото момиче в повечето случаи прегръщам и успокоявам разстроените което е малко гадничко ама няма как и това трябва някой да го прави
Мислите си, че подобни неща не се случват в живота ли? И далеч по-тегави неща се случват, мога да ви уверя в това. Без значение дали някой си прави ташак с тая тема, или не...
Виж, аз може да съм извратен и да искам да убия всеки втори човек на улицата, но не го правя, защото сдържам животинското в себе си. Това, което е подтикнало теб, си е чисто курвенски инстинкт и ти трябва да бъдеш брутално убита с камъни.
Ами да предпооложим,че всичко тук е вярно,въпреки че се съмнявам...
Живееш в голяма каша и явно си имаш проблеми и то доста сериозни.Не ми стига ума по какъв начин можеш да си помогнеш...В крайна сметка станалото,станало..все пак си имала чувства и си се отдала на изкушението.Според мен си останала абсолютно сама в живота.Сестра,без да се обиждаш е пълен боклук и провал,семейството ти не е в отлично състояние.Хващай го тва момче и си учи,оправяй си живота поне ти,освен ако не ти се ходи да оправяш сестра си към по-добро.
*Ако наистина това не е лъжа,дооста кофти наистина.Дано се оправиш с проблемите си.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.