Здравейте! Така искам само да започна с това, ако е възможно да си спестите глупавите коментари (: Също така знам, че това, което ще разкажа може да звучи нелепо, но моля ви - съвсем сериозна съм и очаквам нормални отговори.
Та така...аз съм момиче на 16, а той на 20. Въпросът е, че никога досега не съм го виждала на живо, защото ами...той живее в Англия. Намерихме се съвсем случайно в интернет и започнахме да си пишем, а след това и да си говорим по скайп. Честно казано, знам, че не го познавам достатъчно добре, защото всичко това е малко абсурдно, но въпросът е, че не мисля, че съм срещала такъв човек до сега. Можем буквално да говорим за всичко - спорт, култура,музика, пътувания, лични преживявания...просто за отрицателно време имам чувството, че си намерих "соумейт". Ужасно мил е с мен и постоянно си говорим за това как наистина трябва да се видим. Проблемът е обаче, че аз съм само на 16, а ми се иска като отида там да съм без нашите, за което ще се наложи да изчакам още две години. Той е неспособен да дойде до тук, защото билетите на британските авиокомпании са по 500паунда и нагоре само за едната посока. И най-лошото е, че усещам как се привързвам към човек, който всъщност никога не съм виждала на живо, човек, който може да е нещо съвсем различно от това, за което се представя...
Да, може би сега ще кажете "е, остави го, ще си намериш някой тук" или "ти докато станеш на 18 ще си го забравила вече", но не е така. Усещам, че и той е много сериозен в намеренията си един ден да се видим. И както вече казах, говорили сме си много и то за всякакви неща и просто виждам как такъв човек не е за изпускане и в същото време обстоятелствата, в които се намираме ми смачкват всички надежди.
Според вас какво е разумно да направя и възможно ли е наистина нещо такова да проработи по някакъв начин? Доста ми е гадничко, че сме толкова далеч един от друг, но...
Благодаря ви много за отделеното време. Очаквам вашите коментари (: