- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изгоних хемороида Кенефис_Дирникус от форона
Ами така е, чета и попивам от твоите мъдри слова.![]()
Welcome to the Jungle...
Дори и да не го правех, клипчето от Нова ТВ "казва" достатъчно.
Welcome to the Jungle...
Ами какво - само хубави работи са.
Те и в Могилино са събрани все хубави хора, с тях много си приличате.
Като гледам Каниса все още пише във форума, та май и тази инициатива (както и всичките ти предишни) ще е поредният ти фейл.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 09-08-2013 на 16:34
Welcome to the Jungle...
Коя инициатива?
Всички предишни?
А мангалчока махнах ли го като админ?
Клеветници-дребосъци.
Сашето раздава правосъдие.
Да припомня. Кхъм.
![]()
Педалът има само един шанс да се покаже като такъв. Ти много рано се доказа и така предотврати сериозни бели.
А на тази показва тотална липса на заинтересованост към Джес, правиш и много лоша услуга.
Последно редактирано от M467 : 09-11-2013 на 15:14
awww колко сте сладки ^^
и моят враг Джесика, не съм я виждал отдавна.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Илко, остана ли ти коса, или си оплешивял напълно?
Grumpy old madman
Всички сме на 13+ - кой по-малко +, кой - повече. Ако нямаше и други одъртели във форона, нямаше да пиша.
Фекалисе, виж си ти плешивата тиква.
моята коса е като от реклаа на пантен за обем, Илко. Твоята кратуна лъщи като кубето на Ал. Невски на слънце.
Grumpy old madman
Кенефисе, всички знаят, че на черното казваш бяло и обратно, но това за избягал от немска психиатрия е нормално.
Виж, фактите са нещо друго - не аз съм се остригал, а ти, и твоето кубе лъщи на слънце, но то е, за да прикриеш плешивостта си.
Последно редактирано от M467 : 09-11-2013 на 18:50
Кво бе? С Илко се заиграваме небрежно в нета![]()
Grumpy old madman
Фекалис_Дирникус е мазохистче - обича да хвърля кал, за да хвърлят по него. Идеята е, че едно циганче никога не може да стане по-мръсно, отколкото е, а и да стане, то чистия, по който е хвърляло кал, ще се изцапа много повече от него. Така всички ще са равни и еднакво мръсни, няма да има класово разделение - всички ще са му на нивото.
Аз изгоних мачока от форона. Аз съм най-великия, Илко Илчев!