- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лична карта
Таа .. да попитам, кога трябва да се изкарва лична карта ?! Защото скоро (скоро .. скоро .. февруари) правя 14 ии всички казват, че на 14 се изкарва лична карта, а други - че можело да си избираш или на 14, или на 16 :/ Странна работа .. Реших да питам вас, кога трябва да се изкарва ??
Ахх .. мерси (живота ми е съсипан .. ще я изгубя на първата седмица )
След навършване на 14 мн си проста, колкото повече отлагаш толкова по-солено е после.
Не е голяма философия да си я сложиш в портфейла или джобче за лични документи. Малко отговорност се изисква.
maDamn
хаха аз пък си извадих на 16 и грам проблеми нямах. :д
и да си държите в портмонето всички важно - пари и карти на едно е най-голямата глупост, казвам ви го от опит на обрана в градския транспорт..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изкарай си я сега ... Не ги слушай, щото може на тях нищо да не са им казали, ама на една приятелка, тя е 95 и искаше да си я изкара сега - на 18 и я глобиха, защото не си я я изкарала на 14, както е по закон .... Не се знае на какви ще попаднеш, пък и една лична карта изобщо няма да ти пречи![]()
Миналата година си изкарах лична карта, значи аз си я направих 1 месец след като ги направих и след това още 1 месец докато и изкарат![]()
Моята си я изкарах когато направих 14,но имам приятелка която е на 17 и все още няма.![]()
Добре бе хора, 3 години така ли веднъж не ви се наложи да ползвате тая карта, че нямате о.О
На 14 задължително или глоба . Сега като я извадиш тя е валидна докато направиш 18.Аз август 2014 права 18 и ще си я подменям.