Първоначално написано от IWannaBeSedated Все едно Тролфейса слушам. Wie geht es dir?
Първоначално написано от IWannaBeSedated Все едно Тролфейса слушам. 1 година !
Първоначално написано от IWannaBeSedated Все едно Тролфейса слушам. ъхх точно и аз това си помислих
Първоначално написано от TrollFaace1 1 година ! какво я повтаряш тая 1 година бе
Първоначално написано от FuCKkK13 браво,трябва да станеш ясновидец на годината уцелвам туй-онуй
Първоначално написано от FuCKkK13 какво я повтаряш тая 1 година бе Тя си знае
Първоначално написано от TrollFaace1 Тя си знае кажете ми,чувствам се игнорирана
Първоначално написано от nqmaznacheniee уцелвам туй-онуй а като много знаеш,дано скоро само това да ти е уцелването
Първоначално написано от TrollFaace1 1 година ! 5 месеца, при фък13 не знам
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Тя е юли, което пак е 1 година
Първоначално написано от TrollFaace1 Тя е юли, което пак е 1 година 5 месеца и 9 месеца кАзах !
Първоначално написано от IWannaBeSedated 5 месеца, при фък13 не знам март ?
Първоначално написано от TrollFaace1 Тя е юли, което пак е 1 година ае престани да казваш кога съм родена
е викайте му както искате ама е 1 година
Първоначално написано от FuCKkK13 март ? да
Първоначално написано от FuCKkK13 ае престани да казваш кога съм родена казах само месец
Между другото са ви един след друг говоря като дати
Първоначално написано от TrollFaace1 е викайте му както искате ама е 1 година голяма работа,на вас мъжките и без това акъла ви е с по 2-3 години назад,така че ..
Първоначално написано от TrollFaace1 е викайте му както искате ама е 1 година НЕ Е, престани
някои му викат така други му викат така
Първоначално написано от nqmaznacheniee Wie geht es dir? Mir geht es, danke. Und dir?
Първоначално написано от TrollFaace1 някои му викат така други му викат така Да, тия дето не могат да смятат му викат грешно, другите пък вярно.
смърт за Митко
F$@k suicide silence!
Сега какво?Модератор ли ще правим Митето ;D
Първоначално написано от FuCKkK13 аз не искам,не говори от името на всички +1
Правила