.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    "Вече бях по-добре, шокът почти бе отминал"

все едно момичето е имало настинка, а не е претърпяло изнасилване.

Много наивно. Особено последния отказ. Лице бива изнасилвано и то брутално, в следствие на което би трябвало да има някакви следи/белези/синини, но баща и не забелязва. В допълнение, за да се оттърве и да забрави до голяма част случилото се, решава да се регистрира в сайт за запознанства?!

"Изглежда няма да е толкова лесно, колкото си мислех..."

Кое? Че, ще се регистрираш в сайт за запознанства, и че на 15-тата минута ще ти пише принцът на белия кон със сребърни доспехи, който ще ти помогне да преодолееш всичко?

страшно наивно. разучи психологическото състояние на жертвите на изнасилване и след това пиши за него. Това в момента мяза на подигравка.

//И това не е хейтърски коментар. Конструктивна критика е.

Ще бъда напълно честна.
    Не е лошо, ама не е и нищо кой знае какво. Съгласна съм с мненията на CoNviCt и DisappointedDreamer. Не мисля, че имам какво да добавя по въпросите с изнасилването и наивността, но искам да ти обърна внимание на описанията. Казваш прекалено много. Не описвай всичко до най-малката подробност. На места трябва да оставяш малко повече на въображението на читателя, това е нещото, което прави книгите по-добри от филмите. А описанията в първия откъс ми звучаха пресилени, все едно нарочно се опитваш да набуташ поетичност в изказа си. Не ме разбирай грешно, харесаха ми поетичните изблици. Но бяха толкова много и толкова нагъчкани едно до друго, че започнаха да стават чужди. И не ми харесва как си ги съчетала с такива тривиални подробности като "Беше около 2:30 часа", просто ми звучи грешно, получава се така, че единият израз дърпа изказа ти в едната посока, другият - в другата и накрая става мазало. Но това си е мое мнение. Не ти е лош стилът на писане, просто е малко неошлайфан (което е нормално, като се има предвид възрастта ти).
    Иии също не ми харесва накъде тръгна историята. Аз бих я подкарала в съвсем различна посока, но има още време за обрати, смятам да продължа да чета.
    Между другото, докато писах това, ме напуши смях, 'щото и аз съм 15-годишна писателка wannabe и далеч не претендирам за безкраен талант и неземен стил на писане.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 09-12-2013 на 13:48

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Особено последния отказ.
    Пише се отКЪС в случая, а не отказ.

Колкото до авторката, ако искаш обърни внимание на някоя от критиките, ако мислиш, че има нужда, но моля те довърши си историята, защото мразя да започна да чета нещо и да не разбера как ще приключи.

Град
    София, България
    Хахаха, ужас какви съм ги писала :Д

Напълно наясно съм, че е откъс. В бързината съм го объркала.

Мега фен
    100% ако напиша книга "Влюбен в изнасилвачка" ще стане хит. Т'ва жените да ви изнасилват много изтъркано вече ... ;/

Град
    София, България
    ^^^аз искам да ме любят нежно

*слънчице*

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Аз също не претендирам за талант. Никога не съм публикувал нещо свое. Защото не ми харесва достатъчно.
    Всички пишем боклук. Всички. Важното е да различим качествената страница от 99-те страници, които не са съвършено добри.
    Какво е романът? Една история. Не книга, а история. И тя трябва да бъде разказана така, че да удиви/смае/развесели/натъжи/обърка читателя. Трябва да го накара да почувства. Иначе е далечна, чужда, повърхностна.
    Твоята история кара читателя да затаи дъх. Мрачната атмосфера, стъпките, преследването. Но ефектът се губи съвсем скоро, защото всичко се случва прекалено бързо. Не е обърнато внимание на основното чувство, което трябва да бъде внушено на читателя - страх. Той трябва да почувства страха на героинята, нейният безумен и смразяващ страх. Проникването съвсем не е нужно да бъде описано.

Сутринта се събудих от гласа на баща ми. Пак ругаеше старата пералня, която имаше навика да тече отдолу и се налагаше да слагаме разни стари парцали, за да не наводним кухнята. Прозях се един път и когато установих, че няма да спя повече днес, се надигнах. Погледнах часа - 07:03. Да, наистина беше рано, но така или иначе дори баща ми да не беше викал, нямаше да се събудя по-късно от 08:00. Не съм от тези, които спят до късно, въпреки че когато трябва да ставам за училище, имам чувството, че мога да спя с дни.
    Облякох една тениска и първите къси панталони, които видях, и се запътих към банята. Баща ми изглежда ме чу, защото последва нов вик.
    - Джулия, ела ми помогни!
    Вече бях вкарала четката за зъби в устата си, но въпреки това се развиках:
    - Ей шега!
    Навсякъде се разхвърча паста за зъби, заради "с-то", което така и не можах да произнеса и се получи коренно различна дума, но татко ме разбра.
    Изплакнах устата си, измих си лицето и притичах в кухнята. Когато застанах на прага, видях баща ми на колене пред пералнята, а навсякъде около него имаше вода. Това би ме изненадало доста, ако го виждах за първи път, но уви, тази гледка беше обичайна в нашата кухня. И въпреки това беше смешно всеки път.
    Притичах обратно в банята и взех парцала. Върнах се в кухнята и почнах да попивам водата от пода.
    - Знаеш ли, няма да е зле да я изключиш!
    Наложи се да викна, защото шумът, който пералнята издаваше, можеше да се мери с бормашина. Татко не отговори. Само протегна ръка нагоре и дръпна кабела от контакта. Водата спря, но наоколо все още беше като в басейн. Щеше да отнеме най-малко час-час и половина да изчистим всичко.
    Татко се надигна. От коленете надолу беше мокър и до доста. Не можеш да не обичаш този човек. Всичката тази непохватност го правеше смешен, но това за мен беше супер. В смисъл нямаше да е забавно, ако е твърде сериозен и започне да налага правила за походката ми, за държанието ми и т.н.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    От всички части дотук най-малко ми хареса последната.
    Последно редактирано от fire_magic : 09-15-2013 на 00:42
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на Котка.
    Продължавай, моля те

На мен пьк ми е интересно що за болен мозьк триабва да си да ти доставя удоволствие да си правиш такава гавра

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Продължавай! Много ми харесва!!!

Много ми харесва.. Продължавай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си