- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Майли Сайръс-гола
Те тука всички фолк диви се разарват по сцената така, а по улиците пуберките ходят почти голи.Селена е с рошава п.....ка
http://www.plovdivmedia.com/i/62914-1.jpg
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Гола, но бие рекорди. Така че мисля, че ИЗОБЩО не ѝ пука... А и в интервю беше казала, че голотата в клипа й носи определено послание. Както и да е, това момиче/жена наистина претърпява нещо в момента.. нещо ѝ се случва... Иначе, песента е доста яка.![]()
Сякаш до вчера гледах Хана Монтана :д и тя беше една такава сладка и невинна.. :Д ..
Песента е хубава, видеото също става, ама тоя чук отде го извъди така и не разбрах.
Пък нали печели момичето, какво и пука.. щом за 2 дена бие всякакви рекорди, дреме и на оная работа, че сульо не я харесвал.
Някакъв жалък опит за подражание на Rihanna
Иначе песничката става
Аз съм много възмутена от нея. Преди със сестра ми наистина я харесвахме. Само ми е чудно как ли се чувства баща ѝ.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Хората се променят..И на мен не ми харесва особенно промяната,но щом това е новата Майли,какво от това ?
По този начин привлича внимание .. Жалко че днес по този начин се привлича внимание, а с фолк певиците у нас е същото.
Не ми пречи-прекалено слабо ме интересува.
xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Новата Майли ме кефи повече. Поне е истинска! Песента е за една неуспешна любов, а голотата един вид изразява, че е засрамена.
каквото иска да е изобщо не ми пука,само дето с дълга коса беше по-хубава![]()
Кефи ме как пеe, също и визията й. Не харесвам поведението й - особено като закълчи уста като преживяща крава.
![]()