- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Див селянин от.................
Димитровград е вечен паметник на българския младежки творчески дух, грубо е да го наричат сборен пункт за чалгаджии, селяндури и отрепки, където били изключения хората, различаващи се от тълпата, просто защото тълпа няма - евала на града, който успее да създаде тълпа, но в същността си всички хора са индивидуални. Живея тук и поп-фолкът е по-скоро омръзнал на голяма част от подрастващите (защото само върху тях имам наблюдения).
Един човек е селяндур (да не се бърка със селянин), когато родителите му не са го възпитали, да бъде културен и скромен, и/или когато си е такъв по природа.
Последно редактирано от dimitar., : 09-14-2013 на 13:37
Да, това обяснявам и аз.
И е безсмислен спора за градовете!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
България сама по себе си няма глад за програмисти. Много скоро тази професия ще се изчерпа.
А държавата се крепи на всеки един човек. И докато г-н Х не осъзнае, че длъжността народен представител/председател на съюза на прокурорите, писателите, спортистите, художниците, компютърджиите/някаква новоизмислена професия или такава, в която се бутат заради парите/ е еднакво важна с всяка друга, че той не е с нищо повече от другите - едва тогава ще може наистина да се "издигне" (на професионален език). Важно е всеки човек да го знае, защото съм се нагледал на кметове, певици и хора с високи заплати, които са решили, че това, което те вършат, е значимо, и те трябва да са уважавани от всички. Хубаво - някои ще ви уважават, но трябва да връщате същото уважение на хората (1:1, бейби).
Знаете ли каква е разликата между селянин и селяндур изобщо? 'Щото не е никак малка.
че за какво да ме е ЯД БЕ? Нали детето ти ще бъде пълен помияр. За к'во да ме е яд? Т'ва че си имаш приятелка онлайн, незначи , че на живо не поемаш хуйове във устенцата.
България е селска страна![]()
"див димитровградчанин" мисля,че е достатъчно като заглавие;D
рядък фейспалм донор е този. чак неудобно ми беше да гледам видеото ... колко са ми противни такива наживо :Д имат няква специфична воня, ама такава ... интелектуална ... и се чудиш как да се разкараш преди да си се отчаял от човечеството.
като шайна баш ...
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...skovonight.jpg
o хасково <3
p.s: само една малка част от града.
Последно редактирано от evtimow :3 : 09-14-2013 на 19:04