- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кросдресър съм и си търся приятелка...
sissyboy предлагам да стартираш нова тема
нищо не се е разбунтувало , единственото което ще се бунтува е юмрука в путката на меджик путканако стаа ве насранко наебанко
кросдреснаха ли те с прашката на маика ти около врата ти и със сутиена в тлъстите ти пълни с мляко цицки
цицките ти висят щот си дебела коза доика маика с 20 цицки напомпани с помпичка като онея от секс шоповете , извратеняк
![]()
ходи еби приятеля си военния с дилдо в гъза и не се занимавай с мен
холи ГО ЛАЙТЛИ , искаш да ти влиза лайт лиGO LIGHT
няма проблем , ще те почна бавно и леко само с връхчето на пениса си
само кажи кога ти писна да чукаш военния ебалник и ако имаш нужда от мъж , ще те повъргалям леко
![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-22-2013 на 19:28
сега не искам да се изтъквам щото не е много яко , обикновено съм много скроменно по голям мъж от мен няма да срещнеш
по простата причина че няма да изляза с теб , ще получа спазъм и загуба на ерекция
готическа шматко
![]()
нали знаеш че скрита зад компа непоказваща скритата си сестринска визия тип вуйна ванченяма да се изкараш батка
![]()
чувам често че съм царвул , тва ме ласкаеатрибута в гащите ми е с дебелина на кочан царевица
прекалено голям дори за разширено- амортизираното ти путенце
![]()
на себе си ли говориш?Първоначално написано от LeagueofShadows
И какво като "атрибута" ти е голям, след като за друго освен пикаене не си го ползвал? Ама какво ли се обеснявам и аз на човек, за кого да си цървул е гордост
Радвай се, че няма възможност да се променя подписа, иначе определено ще останеш там перманентно.
и аз трябва да идвам да те насирам и млъквам за повече от 10ти път? bitch please
ми радвай се че не си близо до мен , иначе със сигурност бих те жигосал с моят подпис , който е едно две три четири кръгчета едно до друго отпечатани на челото ти , като жигосано стои лекМноо яко , за цял живот помниш
![]()
ахахахах видях те на снимката, рус 60 килограмов мокър парцал
това че си рус обяснява донякъде нещата
риж съм тъпако , за рижата чувал ли си гримьор на мъже![]()
ща ритам в цицките , овча руино
![]()
метана и бозата не са дали резултат май aahaahhhhahxahxahxa![]()
При всички случаи няма да е агресивно. Аз съм бисексуален активен и харесвам кросдресъри (ако са с по-женствени черти), но повече си падам по така наречените "traps". За незнаещите: trap е мъж, който физически прилича на жена, облича се като жена, практически е невъзможно да разбереш, че е мъж, докато не си легнеш с него и не откриеш... "камбанки" там, където не би трябвало да ги има. Сладурът от аватара ми е trap - 18-годишен много сладък швед, известен като Yohio и бих дал почти всичко за една нощ с него в леглото.
Но да се върна на темата: ако CD ми харесва, единственото, което може да му се случи е да го целувам навсякъде... плюс други работи, дето няма сега да ги споменавам.![]()
Едно бързо преписване от учебник по психология: "Хомофобията и съпровождащата я агресия са свързани с тенденция за отрицание на собственото влечение към същия пол и търсене вината за това в гейовете/лесбийките".![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.