.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Може да ти звучи клиширано, ама айде да видим колко от момичетата във форума биха се съгласили приятелят им да се облича като жена? Пусни една анкета. Клиширано, неклиширано, както искаш го приемай, но жената има по-голям шанс да се възбуди като види мъжа по слипове/боксерки, в мъжки костюм, в дънки и кецове ако щеш, отколкото с рокличка и високи обувки.

Това, че искаш партньорката ти да е задоволена в секса, сигурно е така... ама как да ти кажа.. ако си представя приятеля ми гол - ще текна, ако си го представя в женски дрехи, ще ми се дореве.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    да видим колко от момичетата във форума биха се съгласили приятелят им да се облича като жена? Пусни една анкета.
    mArilyn!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Може да ти звучи клиширано, ама айде да видим колко от момичетата във форума биха се съгласили приятелят им да се облича като жена? Пусни една анкета. Клиширано, неклиширано, както искаш го приемай, но жената има по-голям шанс да се възбуди като види мъжа по слипове/боксерки, в мъжки костюм, в дънки и кецове ако щеш, отколкото с рокличка и високи обувки.

Това, че искаш партньорката ти да е задоволена в секса, сигурно е така... ама как да ти кажа.. ако си представя приятеля ми гол - ще текна, ако си го представя в женски дрехи, ще ми се дореве.
    Няма да пускам никакви анкети в форума. Не е важно колко жени няма да ме харесат важното е, че тая, която обичам ме харесва. В форума писах, защото ми стана тъпо да чета обидни коментари за момчето писало темата. Прочети ли мненията?
    Последно редактирано от stefan99s : 01-21-2014 на 12:21

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си