.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Относно бръсненето

Здравейте, та не знаех точно къде да я пусна тази тема, за това я пускам тук. Значи не знам,защо толкова хора вече си бръснат краката.. от 13 год и нагоре. Модата ли е такава не знам,но по-принцип доста хора ми викат да си обръсна краката , аз не искам. Не виждам смисъла. Но пък и не е хубаво, ако ти са много големи космите. За това се чудя някакси да ги подстригвам ли, или с бикчето по-малко да ги взема от горе, не от дъно. Да не стана като "гол охльов" Иначе ръцете никога не бих си ги обръснал. Само и единствено от главата на долу, само пениса си бръсна и това е. Давайте идеи, и съвети

btw , на 16 год съм.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Като не искаш недей. Аз лично не харесвам момчета с обръснати крака. А те някои и по- гладки от мен... ужас.

Ми не просто да не е от дъно. НЕ за друго, просто някой път чак ме е срам,че са ми космати краката. Не съм казал,че са много просто ... А и почти всички футболисти си ги бръснат. Не знам,защо като кажат,че някой си ги е бръснал, го наричат гей ? То по-тая логика половината футболисти трябва да са такива... Но не знам и аз какво да правя..

ЕДИТ: Не гововря за коламаска ,а с бикче, ония с колитемаски изглеждат като се едно, са нямали никога косми ...

Голям фен Аватара на xantia
    Ако имаш косми като тоя приятел давай, но по-добре недей се занимава с глупости.

Аз ва питам честно, не да ми пускате някви горили тука.

ако искаш само да ги намалиш си вземи машинка и си ти

Точно за това говоря, да не са от дъно. Просто да са по-малки от сегашните. Наполовина така да го кажа. Но тъй като нямам машинка , не знам дали с бикче ще стане добре. И все пак не ми харесва да е до дъно. И ,защо толкова хора викат,че това е гейско. Примерно от дъно да,но аз не говоря за чак толкова да ги взимам.. То повечето мъже имат жени и деца, и си бръснат краката, педераси ли ще ги наречете ?

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ е да, но като си ги вземеш отгоре отгоре... след това на докосване боде ужасно.
    Ако не са ти прекалено много- не се занимавай.

Значи по-принцип знам,че боде, но се свиква. Не са ми много както вече споменах. Просто стои малко грозно , ли не знам. Ще пробвам с бикче малко отгоре. А и не искам целите, защото не ми харесва. Ще го измисля, мерси все пак

ae братле тея работи се правят началото на лятото не началото на есента кой ще ти види косматите крака през дънките или панталона точно никой само тези дето ти го събуват началото на пролетта им удари една една машинка за подстригване и всичко е точно

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    ae братле тея работи се правят началото на лятото не началото на есента кой ще ти види косматите крака през дънките или панталона точно никой само тези дето ти го събуват началото на пролетта им удари една една машинка за подстригване и всичко е точно
    +1

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Виж сега, т'ва с "бръсненето" е доста криворазбрана тема. Първо, момче да се бръсне е гейско, както и да го погледнеш. Да се дупиш в банята - не става. За това се прави кола маска. Отнема не повече от 15 мин. за краката и спокойно можеш да посещаваш козметик веднъж на 2 месеца. И в крайна сметка, винаги си имаш косми, защото стоиш чисто гладък най-много 4-5 дни, просто са по-редки и по-малки

#MladenoFF , Няма как да кажеш,че е гейско , щото както написах повечето мъже имат жени и деца, и си бръснат краката, педераси ли ще ги наречете ? Но сега няма да ги барам , не ми се занимава просто , пък и идва зимата

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Еми, аз лично нито един семеен човек не познавам, който да си бръсне краката. Пък и не нужно да си хомосексуален, за да правиш гейски работи.

Ти може да не знаеш,но аз ти казвам. По на 30 год, съм виждал мъже да си ги бръснат, ама се ми е тая. Локвайте темата.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ти трябва да си момчето, което иска да прави нананана с някой съученик.

Супер фен Аватара на prince
    Без косми по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си