.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: БиБи крем

Hybrid View

БиБи крем

Пробвали ли сте БиБи крема? Доволни ли сте от продукта? Аз мисля да си взема, но не съм сигурна на коя марка. Извинявам се ако вече има такава тема.

BB крема звучи твърде общо. От марка до марка разликата е огромна. Иначе аз съм предоволна от моите, не излизам без BB.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В Корея бб кремовете са безброй. Пробвала съм розовия и оранжевия на skin79, матираха добре, но от некадърното ми нанасяне ми стояха като маска.

А някои пробвал ли е на Лореал, защото една приятелка каза, че си е взимала и е доволна.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз съм много доволна от този на Garnier, но не този за мазна кожа, а другия.
    Този: http://din.bg/media/catalog/product/...tor_5_in_1.png
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Всичките френски на L'Oréal и подкомпании са ужасни. Garnier, Maybelline, Vichy - все ми мазнеят адски много. Не съм пробвала обаче западен на някоя друга компания освен Nivea.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    аз използвам на нивеа и съм много доволна.Мирише много хубаво и прави кожата ми мекичка

Мега фен Аватара на ameli
    И аз съм с този на нивеа, ама мисля да го сменям. Прави кожата много мека, ама пигментацията и покривност никаква я няма..

Повече от фен
    Аз съм доволна от този http://www.enzo.bg/garnier/miracle-s...i-mazna-kozha/

И аз ползвам този на нивеа. Хубав е, но на мен лично ми омазнява кожата доста бързо и май ще го сменям.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Този на нивеа не ми харесва по простата причина, че ми излизат пъпки.... от този на гарниер за комбинирана кожа ми е идеален

В момента съм със този на Bourjois, иначе съм пробвала и на Garnier и съм доволна и от двата

На Bourjois опаковката е компактна и хубавото е, че има огледало и гъбичка, но продукта ми се струва, че е малко. Насочила съм се към Гарниер или Нивеа и мисля скоро да си взема.

Това на Bourjois вече е срамота да го кръстят BB крем при положение, че е очеизваден фон дьо тен.

Момичета не знам за кое кремче говорите, на Bourjois, аз живея в Англия и може да има повече избор и да говорим за различни неща, защото това което ползвам аз определено няма огледало и гъбичка

Кремообразен в кутиика с овална форма. Кутийката е бяла.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Някой ползвал ли е този :

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Някой ползвал ли е този :
    аз не, но по принцип avon са боклуци,по-добре избери на друга марка

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Е като не знаеш какви са и не си ползвала, защо даваш мнение. ОХ............

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм ползвала този на Гарниер, обаче не останах кой знае колко доволна, защото той лъщеше доста и винаги трябваше да си слагам пудра. След има няма 4-5 часа точно на носа ми се омазняваше и се изчистваше всичко. Спрях да се мацам с такива кремове, пудри и т.н. и сега кожата ми е много по-добре. Ако питаш мен въобще не си вземай.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ако ще ползваш, гледай да е азиатски. (Приятелка ми препоръча, доволна е, мисля да я послушам и аз.)
    Аз съм ползвала само на NIVEA BB крема, Light, но ми дойде много тъмен и искам да го сменя.
    Ще си взема нещо значително по-светло от това.

Hayashi, ти коя марка BB cream ползваш?
    *сън*

Аз съм ползвала доста, особено от тестерчета. Зависи пак от кожата, аз с моята нормална склонна към изсушаване зимата съм много доволна от Holika Holika Baby Bloom Light за лятото и Elishacoy Always Nuddy BB 24. На моята светла кожа пасват идеално, а съответно са с фактор 25 и 15, та в градски условия предпазват чудесно.

LipSy напълно разбирам защо мислиш така. Ако и аз разчитах само на помийките дето ни ги пробутват в България за BB крем щях да съм на същото мнение.
    Последно редактирано от Hayashi : 10-10-2013 на 18:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си