- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се сближа с приятелка?
Здравейте! Казвам се Катя и съм на 14г. Запознах се с едно момиче,но тя ми стана много симпатична и я чуатвам като сестра. Искам да станем приятелки и то много добри, но искам съвет как да го постигна. Мисля си, че съм и досадна, но тя ми казва, че не съм и се държи добре с мен. По голяма е от мен с 3г. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
знам един начин с магия, но е опасен. Готова ли си да научиш за него?
da kaji go
Ами просто трябва време , с времето ще си спечелите доверието и ще се сбилажавате . Няма какво да направиш .
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Детски историииииНикой не може да ти каже как, не можеш просто да щракнеш с пръсти и хоп. Приятелството е нещо, което се гради с време. Просто трябва да си търпелива, нещата сами ще се развият. Покажи й, че ще с винаги до нея и че може да ти има доверие.
Ami prosto izlizaite zaedno za da mojete da se upoznaete i t.n.t![]()
Говорете си, не се преструвай на яка пред нея и ако те хареса GG.
Не мога да Ви разбера, като поствате такива теми, какъв съвет очаквате?! Всичко си зависи от характера. Всеки човек си има свои собствен подход, който до голяма степен зависи и от човека отсреща. А що се отнася до приятелството, то идва с времето. Не можеш да очакваш, да станете най-добри приятелки за два-три дена!![]()