- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дласти
Е ти пък лапета.. сега ме изкара пенсия![]()
Е чи не си ли пенсияКакто каза смайл.. Така е. Аз си изпушвам цигарата и ще лягам , че утре си ибало майката брато.
Хаха, направо не мога да повярвам как си се задържала) Аз почти нямам време и чат пат се каня да намина и да видя има ли живи, но уви
Иначе как върви школото? Ти беше 96/7 нали)
Близо, но не съвсем.95 набор съм. Бива, чудя се, мая се в момента. Объркано и гадничко ми е.
Трябва да избера какво искам да уча, но си нямам и на идея, само знам къде искам, но пък не е сигурно дали ще мога там.. абе сложна работа. Побърквам се последните няколко седмици.
То и аз уж нямам време, но покрай едно човече се застоявам на компютъра за по-дълго и нали Кофата ми е в отметките, та по навик...
При теб как е даскалото, живота? Ти май беше мой набор, нали?
*сън*
Ох, абе ти си ми била наборка, бе.
Иначе душа, ориентирай сеАко нямаш някоя мечта, която да следваш като професия си прецени, кои предмети най-много ти вървят и са ти интересни, и действай:P Няма време просто...
А при мен как върви.. все едно и също. Втора смяна съм, побърквам се от пътуване и учене, игнорирала съм малко социалния живот и така.. леко асоциалче се падам последно време.![]()
Последно редактирано от ByK : 10-13-2013 на 18:02
Мда, така е.. до края на октомври, в крааейн случай - ноември, трябва да съм решила със сигурност, да знам по какво да се подготвям още по-засилено. То втората смяна е малко кофти. Аз се радвам, че съм първа, но тоя и другия месец направо ще изпуша. Няма ден в който да си лягам по-рано от 11-12, както и да ставам по-късно от 6-7-8 сутринта. Ужас е направо. И сега ми се налага да пътувам всеки уикенд и ми е двойно по-натоварено. Не, че се оплаквам толкова, но искам да дойдат почивните дни(уж някаква ваканция от 2 дни имало), за да мога да си почина действително.![]()
*сън*
Е ти пък тези два дни.. ще те спасят.Не ги мисли почивките сега, че сме отрязани отвсякъде.
И зимната, и пролетната.. Иначе аз като бях първа миналите години доста честичко се е случвало без сън - направо с бусчето и на училище. И без това ми се налага да става в 05:00 та ако не си легна до към 11-12 изобщо не си правя труда да се лъжа за 2-3 часа..
![]()
А, не е ли отрязана само пролетната ваканция? Аз си мисля, че зимната си е същата о.О
Аз съм първа от 12 години, не се оплаквам. Добре съм си, имам време за всичко, освен за сън.
Аз поне съм на 1 минута от даскало и няма нужда да хващам автобуси.
И да, като се има в предвид, че съня ми е много важен, тия два дни ще ми помогнат да се съвзема поне малко. :д
*сън*
http://gyazo.com/6cd6b5bf2f954de27e640d8d1c2766d9
Ами ето ти ги ваканциите, от миналите години доколкото си спомням ни пускаха все от 21-22 натам, а сега директно за Бъдни вечер..
Иначе най-сърдечно ти завиждам! Първа смяна си е рай, нищо че за сън почти не ми остава време. Спокойно можеш да си организираш ангажиментите, без както при мен се налага буквално по цял ден да съм си на училище и вечерта на парцал. Изобщо до нищо не ми е..А февруари е толкова далечe.
![]()
А, чакай. От Коледна до зимна има разлика
Зимната специално си е същата, Коледната обаче.. просто няма как да не ни направят гадно.
Много е кофти, защо не ни дадат и 23-ти? Ама не! Трябва и понеделник да се учи и чак тогава ваканция! -.-
Поне самата ваканция ще си я прекарам страхотно! Само да дойде
Обаче май са отрязали от есенната. Миналата година нямахме ли 2 дни + уикенда? Сега е само 1 ден. :о
*сън*
Ох, да де.. и аз се объркахИначе понеделник съм го отписала, едва ли някой ще се навие да ходи.
А за есенната не помня.. те последните 2-3 години като вкараха есенна, пък зимна, пък втора пролетна каква ли е, иди ги разбери.![]()
Аз сигурно ще ида, тука пишат отсъствия даже да си в час и да не правиш нищо(съответно и не пречиш на тези, които правят нещо).
Абе, при вас вирус/грип/нещо върлува ли?
Аз тука откарах 2 седмици здрава като бик, с 15/25 болни и днес ме хвана и мен.. някак си.
Сега меря температура и ще пия хапче за глава, че умирам.![]()
*сън*
То и при нас го караха строго, но 12-ти точно клас ни отпуснаха и ми е перфе. Гледам си важните часове, останалите си уча и така. А предмети като ФВС, Свят и личност, ЧК и там другите директно съм ги отписала.. тръгвам си и дори не ни пишат отсъствия.Айляче, хаха
А за грип не мисля.. миналата седмица, като се сменяше времето от топло към по студено, нещо ме тресеше и карах няколко дни на чайчета и ми мина.Ти бързо да се оправяш!
![]()
Аз пък точно по Свят и личност трябва да уча, защото майката на директорката е приятелка на баба (бивша учителка) и от там става мазало. Като цяло по всеки предмет трябва да съм на 100% подготвена, защото веднага ще кажат, че съм несериозна и ще ми пишат по-ниската оценка, защото съм внучка на бивши учители. Гадно, но факт. Аз заради тия неща ме е яд, че не отидох в друг град да уча. Ужасно е, че те оценяват по това, кои са ти роднини.
Пих хапче, чай - чак утре, че няма вкъщи. Ще се оправя до няколко дни, ама да видим.
*сън*
ЕЕЕЕ, това вече е кофти, определено.Мен си ми е перфектно тука, нито ме знаят, още по-малко нашите познават. Единствено преди време имаше една учителка от Мездра, която ми преподаваше по Немски и ми правеше проблеми, но ЕГН-то си каза думата и я махнаха миналата година, за което направо си ударих дупето в тавана от кеф!
![]()
Хаха, да. При мен пък пенсионираха класната ми, която в интерес на истината беше мега яка! И сега имам класеН, единствения класен в моето даскало. Имаме само 5-6 мъже от около 40 даскали.Как да е, ако махнат тая по Химия, ще бъде супер. Но пък на мен ми беше гадно 4 години, защо и на другите да не им е гадно, ХА! :Д Да видят и те, какво е да имаш чудовище в класната стая.
*сън*
О, не ти завиждам. Това, мъжете преподаватели са големи дървета. От нашите единствено уважавам господина ми по БЕЛ и то защото умее да съчетава работата за часа с някоя и друга шега, и винаги е интересно да го слушаш,хаха :P
Моя класен е пич!
Впрочем сега намерих един английски тийн форум и имам чувството, че сменям само езика и облика.
Всичко е същото, не че очаквах нещо по-различно, де.. :Д
Готино е, май ще влизам там вече. Или поне по-честичко.
*сън*
В тоя ред на мисли аз изчезвам, че нещо ми се приспа, сладки сънища ти желая :*
Аз също мисля да лягам скоро, та лекинка!
И се показвай по-често, че тука няма с кой да си лафи човек. :д
*сън*