- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наказание със секс ?
Здравейте,сладури!Намирам се в една доста особена връзка,ще ви споделя няколко неща и бих искала да си изкажете мненията,защото направо нямам нерви! На 17 години съм и имам приятел,който е на 21.Заедно сме от много време,ноо най-редовно се караме за глупости и естествено следва да има сръдни и т.н само дето при нас не е така......след всеки скандал той заявява " сега ще видиш какво те чака в леглото".. като вид наказание. Ужасно болезнено е,сякаш си изкарва гнева чрез полов акт.А когато му откажа секс започват псувните,обидите още малко чак до бой ще се стигне,казваме си по 200 пъти на ден "Край,до тук сме" и след 2 минути вече се целуваме..Когато не става на неговото започва да ме нарича с разни "красиви" думички като курва...Разбира се, и аз не оставам по-далеч от него...Винаги казвам каквото ми е на устата...и след това съжалявам! Побърквам се, не мога да го разбера, както казах слагаме край по 200 пъти на ден и след няма и 2 минути сякаш нищо не е станало...Вие какво мислите по този въпрос?
Защо го търпиш?Секса сдобрява, но да е по-внимателен малко.
Раздели се с него, това клони към сексуално насилие. Говори с родителите си, приятелите, с някого. Щом е чак толкова болезнено, може и да ти направи нещо по-сериозно. И следващия път, в който се скарате, просто си тръгни и не е обръщай.
Звучи ми на извратеняк и сексуален маниак.
Изобщо сигурна ли си че той те обича или май само ти него?
Кефиш се да те шиба някакъв ненормалник, който го прави защото, явно, като малък баща му го е наказвал със секс?
По принцип грубият секс, Hatefuck, rough и тн, има голям чар, само че , когато е в определени граници. Ако вижда,че те боли , неприятно ти е и все пак продължава- махай се.
maDamn
Да ти бие тупаници докато те чука, току виж ти влезнал малко акъл в главата.
На това му се вика хармонична връзка.![]()
Welcome to the Jungle...
Виж сега , колкото и да ти е приятел и т.н. , ако на теб ти причинява болка и го прави против волята ти това дори граничи с изнасилване.... от колко време сте заедно?
Ами да.
В ситуацията на авторката явно повече боли от секса.От любов боли, не от секса нали ?!![]()
Welcome to the Jungle...
И 2мата сте побъркани. Взимайте се !![]()
Хем те псува и те шляпа, хем седиш при него. Епа стой си, после не реви по темите.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Явно си някаква мазохистка, щом още си с него и търпиш да се държи с теб като боклук.
Аз не разбрах, ако не ти е хубаво с него, защо сте заедно все още?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хахахахахаххахаххаха... Остава твоят приятел да се назоби, да направи 2 ръкава и да сложи един ланец - разбира се, подкрепено с гола глава..
Ти слагаш едни нови джуки, едни цици, изрусяваш се и ви обещавам, че ще бъдете перфектното семейство - по-хубав живот не ви чака, честно! (хеппи)
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...