Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
Трепери ти на теб дупето, че тия кила не можеш и да ги изкараш. Аз в къщи имам над 200 кг тежести, ама не ми стигат.

Голям на приказки си, ама си мишка. Усещаш ли, как ти опря кура в дупето,а ? Смешник!
дал си 1000лв за тежести , уникално прост си между другото , или работиш в някой завод за метал и си претопил метални винкели да си оборудваш домашната измазнена износена лежанка и нищо не ми е опряло тарбух с козина единственото което ще ти опре обаче е юмрук в носната кухина ако дойдеш в българия , което ме съмнява понеже си изпраднял гастербаитер които лиже руски чурки в дрезден за 5 евро на ден

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
@darknesswillfall Слаб ти е фарма, момче. Такива като теб с Кетлър уредче на балкона просто имат правото да изцепат на някъде. И не знам кой ти е дал самочувствието, че си много здрав и силен, и толкова качествен побойник, че да се репчиш.

Просто като си влезнал тук да се правиш, показваш до к'ва степен можеш да си увреден психически. Клавиатурна нинджа.
тва с нинджата съм го чувал често , признавам си вече най накрая , истина е самочувствието ми го дава майка ти , тя вика че съм бил мноо корав и твърд и оттам , вини я нея , аз нямам касателство , чу ли циганска ръждясала рикша