- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със свършването
С приятеля ми сме заедно вече половин година, радваме се на интересен сексуален живот. Той е вторият, с който правя секс. Харесва ми да правя секс с него, но никога до сега не съм свършвала. Нито клиторно нито вагинално. Сама успявам да свърша доста бързо, дори понякога успявам да скуиртвам. Говорихме, той не е имал такъв проблем с предишните си приятелки. Възможно ли е да ми е трудно да свърша, защото доста често се самозадоволявам ?.. благодаря ви предварително![]()
Не сте се напаснали? Той е некадърен? Ти не се отпускаш с него?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пробвай да му показваш какво ти харесва? Или се концетрирай в нещо, пробвай да изклюиш.
И аз, като правя як секс, приципно, не свършвам, защото се разсейвам от това колко е яко.
А за да свърша, трябва да е нещо еднотипно в продължение на някакви минути.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Накарай го да те задоволи на максимум да видиш за какво така става. Щото в секса ако сте eгоисти всеки си гледа неговото хахаха ;d
Може да не се отпускаш достатъчно. Опитайте с по-дълги целувки, петинг, орални игри. Обикновено най-често секса става първо в главата на жената и после на живо. Ако нещо те разсейва или се притесняваш (примерно, че някой ще се прибере или ще ви чуе) е възможно да не можеш да свършиш.
Поне стигаш ли до някакъв такъв момент близо до свършване?
Явно ти харесва да правиш секс със себе си, отколкото с него...?
...Love is the answer...
Не, не съм свършвала с първия. Иначе стигам близо до оргазъм, много близо. Той не е егоист в секса, виждам че му доставя удоволствие да ме задоволява. Последния път се опитах да се отпусна максимално, мислих само за това... но уви пак не получих оргазъм, стигнах по-далеч от преди.. благодаря ви за мненията![]()
Не се притеснявай,има време и затова.Не го мисли тоя оргазъм и си прави секс за кефа, а не за оргазма.Ще се полуми с повечко експериментиране.
Донякъде знам, че ако се задоволяваш в пъти повече отколкото правиш секс и ти стане навик ще започнеш да изпитваш много по-трудно удоволствие от секса, тъй като тогава задоволяването ти ще е по-трудно, защото си свикнала сама.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac