.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем със свършването

С приятеля ми сме заедно вече половин година, радваме се на интересен сексуален живот. Той е вторият, с който правя секс. Харесва ми да правя секс с него, но никога до сега не съм свършвала. Нито клиторно нито вагинално. Сама успявам да свърша доста бързо, дори понякога успявам да скуиртвам. Говорихме, той не е имал такъв проблем с предишните си приятелки. Възможно ли е да ми е трудно да свърша, защото доста често се самозадоволявам ?.. благодаря ви предварително

Не сте се напаснали? Той е некадърен? Ти не се отпускаш с него?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Свършвала ли си с първия?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пробвай да му показваш какво ти харесва? Или се концетрирай в нещо, пробвай да изклюиш.
    И аз, като правя як секс, приципно, не свършвам, защото се разсейвам от това колко е яко.
    А за да свърша, трябва да е нещо еднотипно в продължение на някакви минути.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на prince
    Накарай го да те задоволи на максимум да видиш за какво така става. Щото в секса ако сте eгоисти всеки си гледа неговото хахаха ;d

Може да не се отпускаш достатъчно. Опитайте с по-дълги целувки, петинг, орални игри. Обикновено най-често секса става първо в главата на жената и после на живо. Ако нещо те разсейва или се притесняваш (примерно, че някой ще се прибере или ще ви чуе) е възможно да не можеш да свършиш.

Поне стигаш ли до някакъв такъв момент близо до свършване?

Явно ти харесва да правиш секс със себе си, отколкото с него...?
    ...Love is the answer...

Не, не съм свършвала с първия. Иначе стигам близо до оргазъм, много близо. Той не е егоист в секса, виждам че му доставя удоволствие да ме задоволява. Последния път се опитах да се отпусна максимално, мислих само за това... но уви пак не получих оргазъм, стигнах по-далеч от преди.. благодаря ви за мненията

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не се притеснявай,има време и затова.Не го мисли тоя оргазъм и си прави секс за кефа, а не за оргазма.Ще се полуми с повечко експериментиране.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не се притеснявай,има време и затова.Не го мисли тоя оргазъм и си прави секс за кефа, а не за оргазма.Ще се полуми с повечко експериментиране.
    +++

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Донякъде знам, че ако се задоволяваш в пъти повече отколкото правиш секс и ти стане навик ще започнеш да изпитваш много по-трудно удоволствие от секса, тъй като тогава задоволяването ти ще е по-трудно, защото си свикнала сама.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си