.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    ем макс 1100 лв
    Настолен комп. + таблет. Реших ти проблема.

Или си дай парите да си начешеш крастата за лаптоп, пък после да се светнеш, че тия 8 гиги рам можеш в гъзо да си ги навреш 'щото процесорът и видетото са пълни чикии и в най-добрия случай ще играеш minecraft на максимални настройки.

Абе всъщност някой може ли да ми отговори за чий слагат по над 4гб рам на тия лаптопи ? Наистина ми е непонятно. К'во се очаква да я правиш тая рам с тоя лаптоп ? Аз нямам спомен над 3 и нещо гб да ми е ползвала машината някога, пък съм доста сигурен, че в това отношение я товаря доста повече от средностатистическия фейсбук бозер.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Настолен комп. + таблет. Реших ти проблема.

Или си дай парите да си начешеш крастата за лаптоп, пък после да се светнеш, че тия 8 гиги рам можеш в гъзо да си ги навреш 'щото процесорът и видетото са пълни чикии и в най-добрия случай ще играеш minecraft на максимални настройки.

Абе всъщност някой може ли да ми отговори за чий слагат по над 4гб рам на тия лаптопи ? Наистина ми е непонятно. К'во се очаква да я правиш тая рам с тоя лаптоп ? Аз нямам спомен над 3 и нещо гб да ми е ползвала машината някога, пък съм доста сигурен, че в това отношение я товаря доста повече от средностатистическия фейсбук бозер.
    Щом питаш, ще ти кажа. Някои използват лаптопа за работа, не за игри. В днешно време браузърите са лами - ядат RAМ като че им е за последно. Трупат боклуци, даже забравят да си ги почистят. И в един момент компота става боза.

Аз например предпочитам когато цъкна на нещо в таскбара то да ми се появи възможно най-бързо, затова си сложих 4GB RAM и изключих виртуалната памет така че ако ще работи с RAM да работи с тази която съм сложил, а не да чегърта по харда когато я напълни и да ми се мота като цъкна някъде. Съответно постоянно следя колко RAM ми е заета, защото като стигна тавана и програмите крашват. Но обикновено се намирам в диапазона 65-80% заета RAM, така че 4GB ми се видят малко Дори използвам една програмка "CleanMem" дето успешно се справя с почистването на паметта, и 4GB пак са малко

От друга страна процесора ми е... и аз не знам колко, обикновено се справя с всички задачи и само понякога насича на някое по-hi-resolution видео. Така че да, има хора за които RAM е по-важен фактор от CPU, и има хора за които CPU е по-важно да е бърз. Затова и има лаптопи с всякакви конфигурации.
    Последно редактирано от JDeel : 10-24-2013 на 13:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си