- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й предложа...?
Така запознах се преди 2 седмици с едно момиче, изключително красиво, умно и приятно и съм сигурен, че имам по специални симпатии към нея както и тя към мен, но се чудя как да и предложа? Нещо да бъде по специално.
Щом искаш да й "предлагаш", значи отсега ти казвам, че нищо няма да се получи.
То трябва да е било наистина любов от пръв поглед, за да ѝ предлагаш само след 2 седмициИзчакай, поопознайте се, излезте, направете нещо заедно. Те нещата ще си потръгнат, бавно и приятно. Enjoy!
Не е нужно да й предлагаш... все едно подписвате договор... Излизайте и остави нещата сами да си станат, няма нужда от договорки![]()
"You were deceived"
2 седмици не , изчакай още , опознай я по добре , след това действай .
Какво предлагане бе брат ... не сте 2-3 клас, че да и предлагаш, защо са ти нужни такива детинщини ? Като искаш да бъде специално просто изведи я примерно на кино и вечеря(първо киното за да имате за какво да си говорите на вечерята и да не става неловко), или пък ако искаш нещо по-просто заведи я някъде където знаеш, че ще и хареса, опитай се да я накараш да се чувства добре и да и е приятно с теб, докосвай я постоянно (но да изглежда леко неволно) и накрая на вечерта ако видиш, че всичко върви добре просто преди да се сбогувате я погледни в очите, хвани я леко за ръка, погледни устните и и я целуни бавно и нежно : )) След което просто се усмихни и кажи "До утре,красавице" ( или нещо таковааз това използвам) И всичко е готово !
струва ми се, че това с ''предлагането'' и ''специалните неща'' се е превърнало в нещо мега тъпо, по-добре направо я издърпай на една страна и я целуни, не знам, не го мисли толкова много.. направи нещо малко, което ще се хареса и на двама ви, остави големите неща за по-късно.
Прати твоите хора да говорят с нейните хора.
Много бързаш. Опознайте се по-добре,излизайте,говорете си. И да,не е нужно да и "предлагаш" нещата просто сами ще се случат.
Вярно е ,че доста бързаш. Две седмици са доста малко време! Но пък живота е кратък, нещо не губите ако опитате да направите нещо помежду сеСтига да не си от хората който приемат по-тежко раздялите ; ))
"Айде да сме гаджета?"
Щом ще й предлагаш, значи броят на връзките, които си имал е цяло число, по-малко от 3. (Просто за обувките имаш 2).