.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

НОВ топлап :D

Здравейте пичове и пички искам няколко съвета относно каква марка лаптоп бихте ми препоръчали,имам само няколко изисквания да е intel i-5,8gb RAM, 2 gb(или 1gb video ram) ,а харда min.500gb
    Благодаря предварително

пичове и *Пички...помощ няма да получиш, още от сега ти казвам.. А и тези изисквания са твърде условни..не става просто така..

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    Здравейте пичове и пички искам няколко съвета относно каква марка лаптоп бихте ми препоръчали,имам само няколко изисквания да е intel i-5,8gb RAM, 2 gb(или 1gb video ram) ,а харда min.500gb
    Благодаря предварително
    яж салата
    не знам що винаги си задавате въпросите тук, а не, където му е мястото . . .
    в hardwarebg ще ти обяснят всичко, което ти трябва като за шимпанзе

Повече от фен Аватара на 8bit
    Вместо да пишеш някакви характеристики под формата на числа, които ти радват очите, да беше дал условна цена...

Lenovo G580 15.6" i5-3230M 2.6GHz, GT635 2GB, 6GB, 1TB HDD, DVD, HDMI, WiFi, BT, HD cam, 6cell, Metal 2 години гаранция 1010 лева

поздрави!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fatcat Виж мнението
    Lenovo G580 15.6" i5-3230M 2.6GHz, GT635 2GB, 6GB, 1TB HDD, DVD, HDMI, WiFi, BT, HD cam, 6cell, Metal 2 години гаранция 1010 лева

поздрави!
    +1

Повече от фен Аватара на 8bit
    Schizophrenia Mode: On

Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Вместо да пишеш някакви характеристики под формата на числа, които ти радват очите, да беше дал условна цена...
    ем макс 1100 лв

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    ем макс 1100 лв
    Настолен комп. + таблет. Реших ти проблема.

Или си дай парите да си начешеш крастата за лаптоп, пък после да се светнеш, че тия 8 гиги рам можеш в гъзо да си ги навреш 'щото процесорът и видетото са пълни чикии и в най-добрия случай ще играеш minecraft на максимални настройки.

Абе всъщност някой може ли да ми отговори за чий слагат по над 4гб рам на тия лаптопи ? Наистина ми е непонятно. К'во се очаква да я правиш тая рам с тоя лаптоп ? Аз нямам спомен над 3 и нещо гб да ми е ползвала машината някога, пък съм доста сигурен, че в това отношение я товаря доста повече от средностатистическия фейсбук бозер.

е ся ако сложи 512 texture pack или повече даже и minecraft няма да му върви
    Последно редактирано от OoVasKoO : 10-20-2013 на 07:13

Супер фен Аватара на Supermassive____
    http://ardes.bg/laptop/Acer+Aspire+V...8G1TMaii-48431 Със същия лаптоп съм. И съм доволен а и за цената си е много добър.

INTEL CORE i5-3337U или INTEL CORE i5-3230M процесор е по добър според вас (на 1-я честота му е от 1.80-260 а на 2-я от 2.60-320...)

3230M е по-добър

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Настолен комп. + таблет. Реших ти проблема.

Или си дай парите да си начешеш крастата за лаптоп, пък после да се светнеш, че тия 8 гиги рам можеш в гъзо да си ги навреш 'щото процесорът и видетото са пълни чикии и в най-добрия случай ще играеш minecraft на максимални настройки.

Абе всъщност някой може ли да ми отговори за чий слагат по над 4гб рам на тия лаптопи ? Наистина ми е непонятно. К'во се очаква да я правиш тая рам с тоя лаптоп ? Аз нямам спомен над 3 и нещо гб да ми е ползвала машината някога, пък съм доста сигурен, че в това отношение я товаря доста повече от средностатистическия фейсбук бозер.
    Щом питаш, ще ти кажа. Някои използват лаптопа за работа, не за игри. В днешно време браузърите са лами - ядат RAМ като че им е за последно. Трупат боклуци, даже забравят да си ги почистят. И в един момент компота става боза.

Аз например предпочитам когато цъкна на нещо в таскбара то да ми се появи възможно най-бързо, затова си сложих 4GB RAM и изключих виртуалната памет така че ако ще работи с RAM да работи с тази която съм сложил, а не да чегърта по харда когато я напълни и да ми се мота като цъкна някъде. Съответно постоянно следя колко RAM ми е заета, защото като стигна тавана и програмите крашват. Но обикновено се намирам в диапазона 65-80% заета RAM, така че 4GB ми се видят малко Дори използвам една програмка "CleanMem" дето успешно се справя с почистването на паметта, и 4GB пак са малко

От друга страна процесора ми е... и аз не знам колко, обикновено се справя с всички задачи и само понякога насича на някое по-hi-resolution видео. Така че да, има хора за които RAM е по-важен фактор от CPU, и има хора за които CPU е по-важно да е бърз. Затова и има лаптопи с всякакви конфигурации.
    Последно редактирано от JDeel : 10-24-2013 на 13:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си