- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лека нощ
Отивам да потъвам във сънищата. Приятно ви похъркване.
Лека нощ и на теб.
Дано не хъркаш като бременна лъвица с последен стадий на туберкулоза..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А дано ама надали. Особено с тоя синузит, едва ли съм много приятна компания за сън.
И аз да се присъединя към групата на синозитните.. моя е няк'ъв хроничен.. 2 пъти в болница влизах
за по 2-3 седмици дейба.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Блъскам се с лекарства вече седем дена, остават ми още девет дни. Когато болката стане съвсем силна се друсам и сболко-успокояващи. Честито ми, мда. Ива, дай ми някаква снимка в лице, поне да видим дали не сме еднакви и така.
Да е, мен даже първия път (преди 3-4 години) Не знаеха к'во ми е.. ма бях на легло, смисъл като се изправя ми притиска нещо в мозъка и припадам.. стоях близо месец в болницата само на легло.. и се чудеха к'во ми е.. даже гръбначна пункция ми направиха, щото мислеха, че е менингит.. :/
Също ЯМР ми правиха 2 пъти.. (3д снимка на мозъка.. кой кат мен..)
На следващата година пак по същия начин.. в болница.. тоя път знаеха к'во ми е и ми мина за 2 седмици
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Че ти ваправо си ветеран от войната. Аз само съм била на антибиотици и съм ходила на нагревки. Струва ми се, че в най-скоро време ще прибегна към настърган кестен.
Dr. Gregory House