Здравейте, аз съм нов във този сайт, и не съм много запознат (worry).. Та се извинявам ако направя нещо тъпо/смешно

Значи при мен ситуацията е, че от няколко години имам проблем със теглото.. Малко съм мързелив и не обичам да ходя много да спортувам, но иначе обичам, когато го правя. Проблема е, че съм ходил на много спортове, но не помагат хич със теглото.. Ходил съм на тенис на корт и плуване главно.. Ходих на фитнес чат-пат.. И след това спрях за 1 година някъде...
Голяма грешка.. Станал съм 100 кила са...
Най-добрия ми приятелка ми казва, че имам зелените очи, русата коса, едростта и всичко, само че се провалям със това.. И вика, че ако превърна тази сланина във мускули, ще съм перфектен.. Не да ставам клечка или нещо.. Спокойно, знам до къде това е истина, но проблема е, че нямам никаква идея как да го направя това..
Та ако може помощ със това, в момента си търся някъде евтин фитнес център или нещо.. Съучениците ми казват да залагам на стрийт тренировки, но не знам нито от къде да почна нито нищо.. Както вика приятелката ми, трябват ми "навици"..
Главното е, че спазвам колкото мога някаква мярка, но понякога просто ако не ям боклуци, имам чувството, че ще умра..
Във смисъл, понякога просто ми хрумва и не мога да си го избия, каквото и да направя, просто трябва си взема нещо от сорта на KFC или нещо което ми е хрумнало..
Намалил съм газираните неща, почти не пия.. Спрях колата, само Schweppes пия от време на време..
А и другия проблем е, че манджи у нас много рядко има, и то ако има са от някакъв 10-броен лист.. Все са някакви чушки/орис/карначета и тн.. Никакви салати или нищо, което пак ми пречи на някакъв сорт диета, тъй като не живея в перфектни условия..

Ще съм благодарен на всеки, който ми помогне дори и със най-малкото!