.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Има то, ама ти гледаш 20 човека и заключваш че 20 000 са маскари...
    едит: това беше за първият ти пост... Научи се да не постваш по 20 мнения едно след друго!
    Щом твърдиш, че "вие"-"ранобудните анонимни алкохолици" сте "малцина", защо се опитвате да се наложите на мнозината?
    Жив пример с газта в българската част на Черно море, която не се разработва благодарение на една шепа зелени бръмбарчета...
    Последно редактирано от an7raks : 09-16-2014 на 22:05

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    добре, бе чакам да ме просветлиш какво да правим,

само не казвай да бъркаме дружно в контакта и жиците за регулация на тока

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

само не казвай да бъркаме дружно в контакта и жиците за регулация на тока
    НЕ, ТОВА НЕ!!! Ще гръмнете някой трафопост, после пак ще вдигнат цените...
    ПП: Дай да си спретнем една гражданска война, бе! Виж в Украйна какво е хубаво! Не ти ли се иска да имаш семейство посред бойното поле?
    Последно редактирано от an7raks : 09-16-2014 на 22:10

НЕ, ТОВА НЕ!!! Ще гръмнете някой трафопост, после пак ще вдигнат цените...
    ПП: Дай да си спретнем една гражданска война, бе! Виж в Украйна какво е хубаво! Не ти ли се иска да имаш семейство посред бойното поле?
    скоро и това ще стане, неизбежно е. не си мисли, че сме далеч от война. напрежението ще ескалира, а след украйна русия ше иска и нас.

едит: това беше за първият ти пост... Научи се да не постваш по 20 мнения едно след друго!
    Щом твърдиш, че "вие"-"ранобудните анонимни алкохолици" сте "малцина", защо се опитвате да се наложите на мнозината?
    Жив пример с газта в българската част на Черно море, която не се разработва благодарение на една шепа зелени бръмбарчета...
    .... От кога станах ранобуден студент, не знаех :3 мерси
    Добре, вече съм провъзгласен за ранобуден. ок. Та... аз искам да наложа представите си върху останалата част, за да ги просветя. Защото искам да живея в Бг, ама без жертви не става. Искам тъпата работна класа да е щастлива, да си получават хляба и да мируват, а интелигенцията да се развива напред с науката. А в нашата система всичко е сбъркано от комунизма на сам в този ред на мисли.

Газта в морето явно има вредни последици, като шистовата, сигурно, а за останалото хората биват заблуждавани от нечии места и тнт.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    .... От кога станах ранобуден студент, не знаех :3 мерси
    Добре, вече съм провъзгласен за ранобуден. ок. Та... аз искам да наложа представите си върху останалата част, за да ги просветя. Защото искам да живея в Бг, ама без жертви не става. Искам тъпата работна класа да е щастлива, да си получават хляба и да мируват, а интелигенцията да се развива напред с науката. А в нашата система всичко е сбъркано от комунизма на сам в този ред на мисли.

Газта в морето явно има вредни последици, като шистовата, сигурно, а за останалото хората биват заблуждавани от нечии места и тнт.
    Ти си си ранобуден по принцип...
    Ти някакъв ментор ли трябва да си, та да си налагаш мнението?
    Като ще се пишеш патриот, поне имай уважението да не съкращаваш името на Родината си!
    Не знам как може да си толкова доказано прост, а да говориш за "тъпа работническа класа"...
    Нали знаеш, че точно през комунизма не са толерирали много-много интелигенцията?
    Да, има огромни вредни последици, но само нашата... На 100км северно, в Румъния, добивът е напълно безвреден...

Ти си си ранобуден по принцип...
    Ти някакъв ментор ли трябва да си, та да си налагаш мнението?
    Като ще се пишеш патриот, поне имай уважението да не съкращаваш името на Родината си!
    Не знам как може да си толкова доказано прост, а да говориш за "тъпа работническа класа"...
    Нали знаеш, че точно през комунизма не са толерирали много-много интелигенцията?
    Да, има огромни вредни последици, но само нашата... На 100км северно, в Румъния, добивът е напълно безвреден...
    под тъпа имай в предвид хора, които живеят ден за ден, без много големи цели. Не възприемай всичко толкова буквално.
    Та точно тези хора не разбират и не искат нищо, само че безпаричието и тях притиска.
    Интелигенция има и в работническата класа, това не го отричам.
    Никога не са я толерирали интелигенцията, защото тя дава идеите, тя организира всичко. Никой не иска такъв противник във властта.
    И не съм ранобуден, обичам да спя до 10часа. принципно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си