- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Окупациите на Университетите
ами във всяка професия може да се краде например.
друг пример заплатата да ти е 1000 лева, работодателя да ти дава от тях 600 лв. да ти казва, че следващия месец ще ти ги доплати и все да ти бави заплатата, а той в същото време през два месец да си купува нови коли.
примери колкото щеш.
или пък да изкарваш пари много повече от колко са ти нужни за нормален живот и в същото време да видиш човек, който не може да си купи хляб и да не му дадеш от излишното, което изкарваш.
аз още в първия си пост написах "спазване на закона", дано си се усетил какви глупости говориш, освен ако за теб кражбите не са легализирани
не съм длъжен да давам пари на бездомни, ама въобще, има една приказка "това което сам си направиш, никой не може да ти го направи", така че повечето са се докарали сами до това положение, малко или много
има си закони за заплащането и как трябва да става, ако не си доволен винаги може да пуснеш жалба
n00bs
Парите никога не стигат...
Защо да съм длъжен да му давам? Аз какво съм му виновен, че го мързи? Сега ще скочиш, че имало не знам си ква безработица... Има безработица, щото има хора, дето хем са некадърни, хем ги мързи. Всеки, който се е завъртал поне малко на село, ама не само на гости да пие ракия, ще знае, че там работа винаги има и винаги можеш да си изкараш за хляб. Дори да нямаш имот... Само да ходиш да копаеш градините тук-таме, да режеш и цепиш дърва, да помагаш по някакви елементарни строежчета на кокошарници и си си изкарал за хляб...