Първоначално написано от defender Аз лично не познавам беден човек, който да иска да умре и да гладува, ама да не работи, всички искат работа, то това си е семосъхранение. Абе, айде прочети малко по-назад какво съм написал, защото ми писна да се повтарям! Работа има, ама не и такава, дето да я вършиш с един пръст...
Първоначално написано от an7raks Абе, айде прочети малко по-назад какво съм написал, защото ми писна да се повтарям! Работа има, ама не и такава, дето да я вършиш с един пръст... искам да те пратя при миньорите
Първоначално написано от golemiq_korab_minava искам да те пратя при миньорите Искам да те запаля на площада, ама това са си само мечти...
Първоначално написано от golemiq_korab_minava искам да те пратя при миньорите ти що не идеш? или се гласиш да ставаш придворен милиардер на Путин?
Първоначално написано от Aeternal ти що не идеш? или се гласиш да ставаш придворен милиардер на Путин? аз не съм антракс, той се мисли за голямата работа и не уважава работниците, които били ненужни паразити за него.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз не съм антракс, той се мисли за голямата работа и не уважава работниците, които били ненужни паразити за него. Ти си паразит, не работниците...
Първоначално написано от an7raks Абе, айде прочети малко по-назад какво съм написал, защото ми писна да се повтарям! Работа има, ама не и такава, дето да я вършиш с един пръст... абе ти ако имаш пари в излишък давай колко ти дава сърцето, това е твоето дело, пък остави бедняка дали бил мързелив или не, друг ще го съди.
Първоначално написано от defender абе ти ако имаш пари в излишък давай колко ти дава сърцето, пък остави бедняка дали бил мързелив или не, друг ще го съди. АА, не! Тоя "другия" първо да дойде да си поговорим, пък после нека да си съди...
Правила