- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно космите ?!? :(
Здравейте,момче съм на 15 години и нямам дори един рус косъм по тялото за жалост.Та мислех през лятото да си изруся космите от лактите до рамото,но четох че не се харесва,че било грозно и можело да стане нещо ако кожата ти е алергична към химикалите в изрусяващите кремове!И сега незнам какво да правя...Много от вас биха казали,че съм момче и че е нормално това,но не съм виждал друго момче на което космите над лакатя да се забелязват толкова много и затова ме е срам да нося сега тениска въпреки,че още не е толкова студено някои дни !!Давайте съвети да реша какво да правя немога просто да ги оставя
!
пич както казах няма как да не ми пукапросто ти нямаш този проблем и незнаеш какво ми е...Има много малко хора с напълно черно окосмяване...Затова казвам че не ми харесва и искам да ги махна или прикрия по някакъв начин ...
За Бога, това са косми, не са циреи.
Направо в последно време все повече ме изумява младежта. По мое време се притеснявахме от пъпки, мръсни нокти и жълти зъби...
Спазвай лична хигиена, другото не е изобщо да го взимаш под внимание.
п.п. След няколко дена очаквам вече и миглите да си обезкосмявате/изрусявате. Направо сте се побъркали с тия косми... Мъжете станаха по-големи маниаци.
Да ги изрусиш ще стане ХИПЕР ГРОЗНО, същото и ако ги махнеш!
Сещам се за машинка за подстригване да ги скъсиш, но не съм сигурна дали това е добра идея![]()
Нормално е, момче си, окосмяваш се и си в пубертета. Виждала съм доста космати момчета, така че хич да не ти пука и не се притеснявай![]()
Ами,трябваха ми съвети как да ги махна не убеждения да не ги махамzlatit0o0 с машинка за подстригване и аз съм си мислил
но просто няма от къде да я взема иначе бих опитал :Д
имаш е*ати проблемапо-лошо ще е ако си ги изрусиш изобщо да не ти пука и няма смисъл да ги изрусяваш
Трябва да е доста фрапиращо положението, че да прибегнеш до махане. Помисли си.
Машинката мисля, че не е добра идея, защото много ще бодат след това. Но ако искаш в големите вериги магазини като Kaufland се продсават по 10 -15лв заедно с приставките. Но това значи да си минеш целите ръце, не само над лакътя, защото така ще изглежда смешно.
Другия вариант е да отидеш на кола маска за целите ръце. Аз не харесвам напълно обезкосмени ръце, но ако в твоя случай наистина се налага...
Това с изрусяването - ако космите ти са просто черни, а не дебели може и да стане. Но ако са плътни косми и ги изрусиш, ще изглежда много нелепо. Не съм сигурна, но мисля, че е възможно при изрусяването да станат жълти, а не руси, което ще изглежда също много смешно. Още нещо - ако решиш да го правиш, винаги преди началото на лятото, когато нямаш никакъв тен, защото е много възможно кремът, с който ги изрусяваш, да ти свали тена.
П.с. Сега прочетох, че си на 15. Не се филмирай, най-вероятно си си съвсем нормален, просто започваш да ставаш мъж!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ще кача снимки в отделна тема за да има повече предложения![]()
Последно редактирано от GottaDoit : 03-29-2014 на 13:53