Здравейте,сладури!Намирам се в една доста особена връзка,ще ви споделя няколко неща и бих искала да си изкажете мненията,защото направо нямам нерви! На 17 години съм и имам приятел,който е на 21.Заедно сме от много време,ноо най-редовно се караме за глупости и естествено следва да има сръдни и т.н само дето при нас не е така......след всеки скандал той заявява " сега ще видиш какво те чака в леглото".. като вид наказание. Ужасно болезнено е,сякаш си изкарва гнева чрез полов акт.А когато му откажа секс започват псувните,обидите още малко чак до бой ще се стигне,казваме си по 200 пъти на ден "Край,до тук сме" и след 2 минути вече се целуваме..Когато не става на неговото започва да ме нарича с разни "красиви" думички като курва...Разбира се, и аз не оставам по-далеч от него...Винаги казвам каквото ми е на устата...и след това съжалявам! Побърквам се, не мога да го разбера, както казах слагаме край по 200 пъти на ден и след няма и 2 минути сякаш нищо не е станало...Вие какво мислите по този въпрос?